Балоги знов обманули виборців Закарпаття

admin 05.11.2015 10:14 ПОЛІТИКА

За інформацією, яке отримало наше видання з оточення вищого керівництва партії «Єдиний Центр», Віктор та Іван Балоги відмовилися від статусу депутатів Закарпатської обласної ради та написали відповідні заяви.

За інформацією, яке отримало наше видання з оточення вищого керівництва партії «Єдиний Центр», Віктор та Іван Балоги відмовилися від статусу депутатів Закарпатської обласної ради та написали відповідні заяви. Вони і надалі будуть депутатами Верховної Ради України.

Фактично, пани Балоги обманули виборців Закарпаття, яких вони завіряли, що йдуть до обласної ради відстоювати їх права на обласному рівні, так як в Києві вони нічого зробити вже не можуть.

Нагадаємо, що не дивлячись на такий «фокус», партія Єдиний Центр втратила більше половини своїх представників в обласні раді.

Тут вам і чесна політика.


Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


05.11.2015 22:00 меру Андірію Балогови

Андрію на што ти старих   корупціонерів Галая,Маньяка, Кушніра, Тібу, Щербанку, Федівих полякіув,шо молодих немає
розумних людей? якщо уже молода команда, то нехай відповідає дійсності, а не старих бюрократів, пристосуванців-неробів, із сумнівною репутацією набираєте, цим собі мінус робите.
Раджу вам набирати керівників на конкурсній основі,тільки конкурс! прозоро! молодь освічену, не за принципами кум, сват, брат.Інакше вас будуть звинувачувати у корупції та зловживанні посадою мера. Не бійтеся з розумними і освіченими людьми завжди можна знайти компроміс, вихід із спірної ситуації.
Першим ділом відновіть як в усіх містах України Громадські ради при міських радах, щоб громадяни могли не лише слідкувати з відеокамер, за які ви кажете, а щоб через представників громадськості вівся контроль за діяльністю міської влади і мера. Це є нормальним цивілізованим явищемЮ ми єдемо в Європу.


05.11.2015 21:45 кончены аферюги

варто було чекати, скема выдпрацьована.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат