Балоги працюють на Андріїва

12.11.2015 20:26 ПОЛІТИКА

Як повідомило ProZak.info, інформаційні та людські ресурси нардепа Віктора Балоги активно працюють на кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва. І це при тому, що Андріїв веде в Ужгородську міськраду партію екс-регіоналів «Відродження», якою в Закарпатті опікується політичний та бізнесовий опонент Балоги Михайло Ланьо.


Останнім часом майже всі журналісти з оточення Віктора Балоги піддавали критиці іншого кандидата в мери — Сергія Ратушняка. Було зрозуміло, що Віктор Балога починає загравати з Богданом Андріївим.

У мережі було розміщено скандальний запис, на якому лідер молодіжного крила партії Балоги «Єдиний центр» Владислав Мацко розповідає про масові підкупи студентів під час першого туру виборів. Серед іншого проскочила фраза про те, що Віктор Балога підтримує Андріїва.

А на одному з найбільших інформаційних ресурсів Віктора Балоги розміщено замовну інформацію з компрометаційними матеріалами проти Сергія Ратушняка. Цю інформацію люди з оточення Балоги активно поширюють у соцмережах.

Таким чином, Балога вже не приховано працює на користь Андріїва.

Як повідомлялося, Богдан Андріїв мав підтримку від Балоги і навіть проводив спільні передвиборні акції з представниками партії «Єдиний центр», однак наприкінці вересня він різко переметнувся до опонента Балоги Михайла Ланя і пішов у мери від «Відродження».

Варто нагадати, що галичанин Андріїв після того, як приїхав на Закарпаття, був прихильним до ультранаціоналістів. Згодом був у «Нашій Україні», потім у «ЄЦ», а затим у Партії регіонів. І ось зараз він у «Відродженні», але в обнімку з «ЄЦ».

ТЕГИ : вибори 2015богдан андріїв

Коментарі :


13.11.2015 19:20 цганские поддонки из Завидова

Про Балогу-В июле месяце, после стрельбы в Мукачево, затеянной Балогой и Ланьом, ничего не изменилось.Наоборот все легло на дно и никому нет дела до перестрелки средь мирного населения.Но не так то было, бабки на рынке уже говорили, что сам В.И.Балога в течении трьох часов в мукчевском суде развелся со своей супругой Оксаной Балогой.Судьи Мукачевского суда с космической скоростью развели нардепа, дабы успеть переписать все имущество и бизнес на жену и родствеников.Поэтому после развода, царь всия Закарпатья открыл двери своего(тогда уже не его)домовладения на ул.Волошина.Какая циничная фальш! Говорят в селе Завидово, что его род балогов идет от рода цыган, поэтому у него все по воровским законам и все вранье.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат