Сергій Ратушняк: "Париж уже не місто мрій, а місто жахів"

admin 14.11.2015 08:34 СОЦІО

Париж 13-го листопада. Вибухи, жертви, заручники. Жертв вже не одиниці, а сягають 500. Президент Франції (на фото поміж охоронцями) негайно вводить надзвичайний стан та зачиняє кордони

Президент Франції негайно вводить надзвичайний стан, вводить війска, зачиняє всі кордони з країною.

Висновки.

1. Прихильникам мультикультуралізму слід отрезвіти і зрозуміти, - що між недосвідченою Африкою з Азією і білою Європою - відстань не в сотні років, а безодня. І оце затягування неосвідченої і зомбованої темношкірої маси - це не їх підняття до рівня європейця, а знищення європейця і Європи як білого континенту.

2. Коли в державі гинуть від тероризму одразу декілька людей, президент нації, як гарант Конституції, зобов'язаний, і зробив це: введення надзвичайного і військового стану, введення військ в столицю, перекриття всіх кордонів одночасно. І ніхто не турбується в такі історичні миті про погіршення інвестиційного клімату, зменшення кредитів, зменшення збуту парфумів і шоколаду за кордоном.

Порівняйте з нашою рідною Україною. Скоро два роки грабіжницького правління нелегітимно прийдешнього Яценюка, півтора року війна, що не названа війною. Тільки вбитими вже понад 30 000, зруйнована доля 2 млн сімей, кожного громадянина через злодійську емісію і рефінансування "своїх" банків і інфляцію пограбовано в три рази. Схеми злодійського режиму Януковича осідлали нові-старі помаранчеві нуворіши. Зневіра і депресія в суспільстві ось-ось переросте в громадянське кровопролиття... А офіційно війни нема, агресор не названий, кордони відкриті, торгівля з ворогом триває, бізнес російських олігархів в Україні і українських в Росії процвітає. Доходи населення самі низькі вже не в Європі, а і в порівнянні з Африкою. Перші особи держави брешуть майже щодня, - коли у всьому цивілізованому світі одна брехня закінчується відставками, імпічментом і перевиборами.

Ось така вона мультикультурна Європа і Україна без війни - на сьогодні.

http://clipnews.info

admin

Коментарі :


14.11.2015 08:47 Біляк

Не люблю расизм і негрів


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат