На останній «замінованій» сесії депутати віддали дружині Андріїва землю

12.11.2015 18:27 РАТУША

В Ужгороді депутати, які вже закінчують свою каденцію, ніяк не вгомоняться. Мер Погорєлов докладав максимум зусиль, щоб ще проводити сесію, бо потрібно було «розрахуватися» зі спонсорами. Розраховуватися доводилося майном міста та землею.


І попри те, що будівлю Ужгородської міськради вкотре «замінували», МНС-ники та міліція чомусь вирішили не турбувати продажних депутатів та мера, а от громадських активістів та журналістів на сесію не пропускали.

Згодом стало ясно, що депутати, отримавши свої законні хабарі, подерибанили купу ужгородської землі. Як пише Prozak.info, депутати спокійно і доволі швидко продали ряд земельних ділянок Кужальному Мар’яну, Бондюк Надії, або ж тому приватному підприємству «ІППОН» на вул. І. Франка, 1. У щедро розданій депутатами землі фігурували також прізвища Товт, Ткачов, Юрків, Богдан, Цуняк, Бондаренко, Опшитник, Король, Левицька.

А для «Закарпаттяобленерго» в рішенні про оренду земельних ділянок на три роки поміняли на…49 років.

А ось і зовсім знайоме прізвище в рішенні: «Фізичній особі-підприємцю Андріїв Владі Володимирівні дати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1070 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на вул. Закарпатській, 22 з подальшою передачею її в оренду».

Тут ми зупинимося трохи докладніше.

На початку 90-х на Заньковецькій, 22 був дитячий садочок. Після його закриття там діяла освітянська бухгалтерія. Згодом виселили і цю структуру, відтак приміщення довгий час пустувало.  Нині приміщення вже не є і муніципальною власністю — належить воно родині  теперішнього секретаря Ужгородської міської ради Богданові Андріїву, якого було обрано до депутатського корпусу міськради як  представника від Партії регіонів. За словами самого власника,  будівлю придбала його дружина на аукціоні приблизно у 2007 році — підприємець Влада  Андріїв. 

Але Андріївим потрібно було ще й подвір’я. Можливо, навіть більше, ніж сама будівля садочка. На засіданні 19 червня на сесію було винесене питання уточнення площі  землі із 0,1000 га до 0,1070 га. Рішення не набрало більшості голосів.Питання зависло в повітрі і його потрібно було вирішувати. Таким чином, на таємній «замінованій» сесії це питання на користь Андріїва було вирішено.

ТЕГИ : віктор погорєловбогдан андріїввибои 2015ужгород продано

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат