Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.11.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 13 листопада. Нехай вас надихає кожен новий ранок. Прокидайтеся з ароматною кавою, зважайте на приємні дрібниці, які оточують вас і налаштовуйте себе на позитив. Вдалого вам релаксу на вихідних і смачного кавування сьогодні!

Цитата дня:   Людина здатна змінити своє життя,
змінюючи всього лише свою точку зору.

- Вільям Джеймс



Погода   13 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на більшій частині території тумани. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 10-12° тепла.



ІМЕНИНИ   13 листопада іменини (день ангела) святкують: Всеволод, Олександр, Олексій, Анатолій, Артемій, Василь, Герман, Іван, Кузьма, Микола



Сьогодні теакож:

  Грузія: День пам'яті 100 тисяч мучеників




Цей день в історії

1918 — У Львові Українська національна рада ухвалила тимчасовий основний закон, яким проголошено Західноукраїнську Народну Республіку
1918 — уряд Радянської Росії в одностороньому порядку анулював Берестейський мир
1939 — розпочалася позачергова III сесія Верховної Ради УРСР (закінчила роботу 15 листопада 1939).



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
15 листопада — концерт заслуженого академічного Закарпатського народного хору. Поч. о 16.00.

Берегово, пл. Кошута і пл. Героїв
14, 15 листопада — фестиваль молодого вина та гусячих страв з нагоди Дня святого Мартина.


Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 18 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 15.30, 20.00, 22.30. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 13.30, 18.00. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 12.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 18 листопада — “007: Спектр”, CineMAX. Поч. о 10.00, 12.10, 15.40, 18.10, 20.40. “Швидкість: Автобус 657”. Поч. о 10.00, 13.35, 20.50. “Стів Джобс”. Поч. о 10.00, 18.30, 22.50. “Гетьман”. Поч. об 11.30. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 12.25, 14.40, 16.55. “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 14.00.   «Рок на Сході». Поч. о 15.10. “Чорна меса”. Поч. о 16.20. “Саранча”. Поч. о 18.40, 22.20. “Останній мисливець на відьом”. Поч. о 20.45. “Шеф Адам Джонс”. Поч. о 22.30.

«Перемога»
До 18 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 10.10, 16.40, 21.30. “Стів Джобс”. Поч. о 12.50, 19.20. “Савва: Cерце воїна”, 3D. Поч. о 15.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні постарайся бути яскравою і чарівною, зберігаючи прекрасний настрій. Тобі не варто ображатися на тих людей, які тебе критикують. У другій половині дня постарайся обговорити свої наміри з керівником. Тобі потрібно більше спілкуватися з новими людьми, щоб досягти цілей. Увечері старайся уникати ревних сцен і конфліктів.
Телець У першій половині дня тобі варто відволіктися від дрібних проблем і зайнятися плануванням важливих справ. Постарайся знайти час для наведення порядку на робочому місці. У другій половині дня тобі варто поговорити з керівником про отримання додаткових повноважень. Проявивши наполегливість і завзятість, ти досягнеш гарних результатів. Вечір присвяти вирішенню сімейних питань.
Близнюки   Сьогодні тобі варто зайнятися плануванням та підготовкою важливих дій. Намагайся враховувати факти і статистику до того, як приймеш важливе рішення. У другій половині дня тобі доведеться виступити миротворцем у конфлікті колег. Не варто приймати чиюсь сторону, краще вияви розсудливість і мудрість. Увечері старайся відмовитися від уживання алкоголю і збуджуючих напоїв.
Рак. Цей день принесе вигідні ділові контакти і зв'язки. Відновлення стосунків зі старими партнерами принесе користь і прибуток. У другій половині дня твої опоненти можуть спровокувати конфлікт. Намагайся проявити стриманість у розмові та ухилитися від суперечок. Вільний час присвяти освоєнню корисної інформації.
Лев   Сьогодні тобі доведеться розбиратися в причинах виниклих проблем. Ти виявиш прихованого ворога в своєму оточенні. У другій половині дня не варто говорити з керівником і висувати вимоги. Твої колеги можуть відмовити в підтримці та професійній допомозі. Вільний час присвяти фізичному розслабленню і отриманню приємних емоцій.
Діва У першій половині дня тобі варто зайнятися аналізом своїх дій, які принесли втрати. Приділи більше уваги отриманій інформації. Тобі потрібна порада більш досвідченого фахівця, щоб розібратися в ситуації. У другій половині дня тобі потрібно остерігатися авантюрних людей. Підписуючи документи, будь уважніше і обережніше.
Терези Цей день є результативним для вирішення фінансових питань. Тобі варто проявити більше зусиль, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня постарайся знайти час для вирішення сімейних питань. Твої партнери можуть пред'явити претензії, намагайся не допускати конфлікту. Усунути розбіжності допоможе порада керівника.
Скорпіон Цей день успішний для фахівців у галузі продажів і фінансистів. Твої ідеї сподобаються впливовій особі, яка стане твоїм покровителем. У другій половині дня намагайся не кидати розпочаті справи. Тобі доведеться затриматися на роботі, щоб виконати всі дії. Увечері на тебе чекає великий прибуток, який тебе порадує.
Стрілець У першій половині дня тобі доведеться боротися з виниклими складнощами. Не варто панікувати і приймати поспішні рішення. Відпусти проблеми і займися монотонною роботою. У другій половині дня ти отримаєш допомогу від особи, на яку не розраховувала. Вільний час присвяти сімейним клопотам та благоустрою житла.
Козеріг У першій половині дня тобі доведеться вирішувати бюрократичні питання. Звернись до людини з минулого, щоб прискорити процес. У другій половині дня ти отримаєш великий прибуток. Намагайся раціонально інвестувати отримані кошти. Вільний час присвяти своїй зовнішності, стрижка в цей день принесе приємні зміни.
Водолій.   Цей день внесе ряд складнощів у твій звичний розпорядок. Намагайся не накопичувати рутинну роботу, щоб не було проблем. У другій половині дня тобі варто поговорити з керівником про виниклі складнощі. Вирішення фінансового питання залежить від твоєї винахідливості. Увечері постарайся раніше лягти спати і випити склянку теплого молока з медом.
Риби Вранці твій настрій може спровокувати сімейний конфлікт. Тобі потрібно сконцентруватися на роботі, щоб виконати план. У другій половині дня твої нові партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Звернись за підтримкою до свого професійного наставника. Увечері тобі потрібно прогулятися на свіжому повітрі перед сном.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Кум .....!
- Шо?
- Ти улігся мордою в холодець! Переляж в олів'є, а то застудишся!


Привіт, що робиш?
- Вгамовую свою примхливість плодами поту нещасних африканських невільників.
- Що?
- Каву п'ю.


- Коханий, купи мені килим.
- Завелика розкіш, на мітлі літай!

Этим животным просто плевать на твои дела

Этим животным плевать, насколько важны твои дела, человек! Они не могут просто взять и не вмешаться :)))

Posted by DailyBest.Me on 30 октября 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат