За порядок, стабільність   і розвиток!

12.11.2015 18:14 ПОЛІТИКА

Дорогі ужгородці!

Наближається день другого туру виборів на посаду міського голови — доленосний для Ужгорода і всіх городян. До нього ввійшли відомий підприємець і політик, благодійник, колишній успішний, найефективніший за останні 25 років мер Ужгорода Сергій Ратушняк і один із нинішніх керівників міста, екс-«регіонал», антимайданівець Богдан Андріїв.

Перший переміг у чесній боротьбі, другий — шляхом підкупу й обману.

15 листопада обиратимемо між правдою і кривдою, добром і злом. Носієм правди і добра для ужгородців є Сергій Ратушняк, уособленням кривди, неправди і зла — його опонент.

​Свої плани, бажання робити добро для рідного міста С. Ратушняк втілив у свій час у конкретні справи: будівництво першого в Україні муніципального вищого навчального закладу, найкращої в Україні гімназії, чудового пологового будинку, вдалу реконструкцію проспекту Свободи, вул. Легоцького, Боздоського парку, переведення міста на автономне опалення, забезпечення порядку і стабільності, реалізацію багатьох інших важливих проектів.

Натомість його опонент, секретар міської ради (заступник і в. о. голови) Б. Андріїв безпосередньо причетний до занепаду Ужгорода, руйнування його інфраструктури, доріг і прибудинкових територій, перетворення у сміттєзвалище, відстійник бруду. Після доведення обласного центру до руїни, чи можна повірити п. Андріїву, що він, якщо стане мером, разом із командою чужинців   зробить його європейським містом? Європейським містом Ужгород був за всю його тисячолітню історію, а команда Андріївих перетворила його в азійську провінцію, руїну, «забезпечила» останнє місце в рейтингу обласних центрів України! Нормальна людина після такої оцінки не те що не пнулася б у мери, а провалилася б під землю, залишила місто і більше до нього ніколи не поверталася!

Тому обирати треба не обіцяльника, сіяча 500-гривневих купюр для підкупу, якому чужа доля Ужгорода, Закарпаття й України, а людину, яка свою любов до рідного міста і рідного краю вже неодноразово довела конкретними і корисними справами. Сергія Ратушняка у час його роботи на посаді міського голови справедливо називали «народним мером», оскільки він максимально був наближений до людей, їхніх потреб і устремлінь, сприяв приватному сектору бізнесу, відкриттю підприємств харчового напрямку, розвитку побутової й торговельної мережі, ввів першу в Україні службу радіотаксі, забезпечував вчасну виплату зарплати бюджетникам, пенсій і соціальної допомоги, домігся переоснащення комунального господарства, впровадження енергозберігаючих технологій, придбання сучасних машин для прибирання вулиць, нових контейнерів для сміття, будівництва багатьох міні-котелень і т. д., і т. ін. — усього не перелічити.

Ця людина спроможна відродити обласний центр Закарпаття, навести у ньому порядок, забезпечити стабільність і розвиток. Його програма перетворення Ужгорода у місто мрії, в якому ми живемо, грунтується на знаннях і багаторічному досвіді, непереборному бажанні знову зробити рідне місто предметом гордості ужгородців, усіх закарпатців.

Добрий господарник, ефективний менеджер, розумний і рішучий політик, людина з чесною і відкритою громадянською позицією, патріот Ужгорода, Закарпаття і всієї України, яскрава особистість, здатна об’єднати громаду міста незалежно від національної і релігійної належності, у боротьбі з неправдою і злом, корупцією та хабарництвом, відстоюванні інтересів громадян, їхніх прав і свобод — саме таким є Сергій Ратушняк.

Оберімо правду і добро, порядок, стабільність і розвиток! Не проміняймо свою честь і гідність на принизливий підкуп із боку підступної і брутальної «андріївщини»! Будьмо самі собою — не чужинцями, а господарями в рідній хаті!

Оберімо майбутнє нашого древнього, найдорожчого, найкращого у світі рідного міста!

Оберемо мером Сергія Ратушняка!

Микола Попенко,
композитор, заслужений артист України, хоровий диригент

Павло Федака,
почесний громадянин міста Ужгорода,доктор історичних наук, голова крайової «Просвіти»

Юрій Шип,
член Національної спілки письменників України, лауреат премій Ф. Потушняка, Л. Глібова, А.Волошина

Василь Олашин,
член Національної спілки художників України, двічі лауреат премії імені А.Ерделі

Михайло Іванчо,
член Національної спілки
художників України

Андрій Червеняк,
композитор, член Національної ліги композиторів України

ТЕГИ : вибори 2015сергій ратущняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат