Чому чужинець Андріїв   хоче стати мером Ужгорода?

12.11.2015 21:02 ПОЛІТИКА

Ви ніде не знайдете інформацію про освіту Богдана Андріїва. Її нема. Як і багато іншої інформації. Людина приїхала в Закарпаття зі Стрийського району на Львівщині не просто так.


Напрочуд швидко Андріїву дістався Автотранспортний парк Ужгорода. А в 2003 році братки захопили під нього ринок на вул. Краснодонців. Апетити росли. Мінялася влада й Андріїву доводилося прилаштовуватися під кожну з них, щоб і надалі нарощувати капітал. Так він бігав від націоналістів до «Нашої України», від «ЄЦ» до Партії регіонів. А тепер уже пішов у «Відродження».

За «регіоналів» поклав руку на біоенергетику, за яку йому доплачує держава, хоча тарифи населенню не зменшують. За тих таки «регіоналів» на площі Корятовича в 2012 році Андріїв розгорнув бізнес. Має тут 716 кв. м. Там знаходиться об’єкт громадсько-торгового призначення, реконструйований із власного вбудованого приміщення з надбудовою, та офіс, реконструйований із власного приміщення № 2. Загальна вартість цієї нерухомості оцінили в понад 3 мільйони гривень.

Тільки за минулий рік доходи Андріїва та його родини склали 11,6 млн. грн., а на рахунках у нього 26,5 млн. грн. І це сидячи в кріслі секретаря Ужгородської міськради…

Отримавши монополію на маршрутні перевезення в Ужгороді,   Андріїву захотілося прибрати міський автовокзал. Автовокзал належить «Закарпатавтотрансу», а акціонерами «Закарпатавтотрансу» є Влада Володимирівна Андріїв та Наталія Миколаївна Андріїв. Що таке привокзальна територія, всім зрозуміло, тому Андріїву захотілося землі біля автовокзалу.

Ст. 14 Закону про запобігання та протидію корупції зобов’язує депутатів письмово повідомляти про виникнення конфлікту інтересів. Наприклад, якщо виділяється земля родичам депутата, він зобов’язаний повідомити про це письмово керівництво ради і не може брати участі в голосуванні.

Так Андріїву довелося повідомити   про конфлікт інтересів щодо проекту рішення про дозвіл викупити територію автовокзалу, яка формально належить місту.

Окрім того, Андріїв зізнався в конфлікті інтересів щодо розгляду міськрадою проекту рішення про виділення в оренду землі під будівлею колишнього дитсадка на вул. Закарпатській. Це приміщення належить дружині Андріїва Владі.

Рішення це довго зависало в повітрі. А прийняли його… цього понеділка на скандальній «замінованій» дерибанній сесії, проти якої різко виступили громадські активісти Ужгорода.

Можна також багато розповідати про те, як міський стадіон «Автомобіліст» став приватним стадіоном Андріїва, як йому діставалися земельні ділянки під будівництво і як він за міські кошти робив дорогу до приватного будинку та інше. Однак Андріїву цього мало. Він хоче стати мером Ужгорода, бо в поле його інтересів входить ще багато об’єктів та землі. Задля своєї мети Андріїв іде на величезні грошові витрати. На жаль, багато ужгородців продаються. Вони навіть не розуміють, що можуть втратити місто раз і назавжди.

Треба одуматися і зрозуміти суть цього чужинця. Потім буде пізно.

ТЕГИ : вибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат