Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20840, 20

Україна у сто разів збільшила закачку угорського газу

С сегодняшнего дня Украина увеличила суточные поставки природного газа из Венгрии по сравнению с предыдущими днями более чем в сто раз – до 2,46 млн. кубометров с 22,5 тыс. кубометров.

Стало відомо, коли на Закарпатті пролунає в школах останній дзвоник

Для школьников последний звонок прозвучит 30 или 31 мая. Министерством образования и науки определен порядок окончания учебного года и проведения государственной итоговой аттестации в общеобразовательных учебных заведениях в 2013/14 учебном году.

Співачка Лобода через політику виступатиме в Ужгороді у червні

Світлана Лобода перенесла концерт в Ужгороді через політичну ситуацію в Україні.

Мукачівці врятували сусіда від смерті

19 травня, о 4.56 мукачівським рятувальникам повідомили, що на вулиці І. Франка, на четвертому поверсі горить одна із квартир п’ятиповерхівки. Телефонували стурбовані сусіди, які почули запах диму й негайно забили на сполох.
 

У Східній Україні захопили угорців

На сході України озброєні бойовики захопили громадян Угорщини у заручники.

Сьогодні експерти розкажуть, де закарпатцям найвигідніше відпочивати

У вівторок, 20 травня, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Туристичний сезон-2014: де вигідніше відпочити закарпатцям?».

В Ужгороді презентують нові методики у гінекологічних операціях

У вівторок, 20 травня, о 14.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Новітні методики лікування в гінекології –   уже в Ужгороді».

Падіння промвиробництва в Україні сповільнилося до 6%

Промислове виробництво в Україні в квітні 2014 року знизилося порівняно з квітнем 2013 року на 6%, тоді як у березні цей показник становив 6,8%, в ​​лютому - 3,7%, а в січні - 5%.

Податкова нагадала закарпатцям, що треба розрахуватися за виноград і фрукти

Подавайте вчасно розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства - ДПІ у м.Ужгороді.

Закарпатці можуть подати звітність з трансфертного ціноутворення до 1 жовтня

Звітність з трансфертного ціноутворення подаватиметься до 1 жовтня 2014 року.

В Ужгороді відзначили День пам’яті померлих від СНІДу

Увесь світ відзначає третю неділю травня як день пам’яті людей, які померли від ВІЛ/СНІДу. В Ужгороді теж 18 травня у відбулася акція, присвячена Дню пам’яті померлих від СНІДу.

Екологи оштрафували закарпатського підприємця на 510 гривень через забруднення землі нафтою

Остаточною перевіркою, яку було проведено 6 травня 2014 року зафіксовано, що здійснено всі необхідні заходи для усунення наслідків аварії, які   підтверджено результатами лабораторних досліджень.

На фестивалі ріплянки пройде подорож Колочавською вузькоколійкою та відкриють музей Кіно-книгарні

14 червня, о 13.00 у музей-скансені «Старе село»(село Колочава, Міжгірського р-ну, Закарпатської обл.) відбудеться фестиваль ріплянки.

5 мільйонів гривень виділило Закарпаття сім’ям героїв Євромайдану

Депутати Закарпатської обласної ради на своєму пленарному засіданні 18 сесії ухвалили рішення про виділення з обласного бюджету п’яти мільйонів гривень родинам загиблих на столичному Євромайдані.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 20 травня. Плануйте свій день за чашечкою улюбленої кави, аби встигнути всі справи й залишити час для себе. Не сидіть склавши руки, вівторок – якнайкращий день для початку чогось корисного. Тому швидко допивайте улюблений напій і гайда до роботи!

В Ужгороді відбудеться благодійний турнір "StreetBall"

25 травня відбудеться черговий благодійний захід, який організовують для допомоги дітям зі школи-інтернат с.Нижній Бистрий.

На чому їздять кандидати у президенти (ІНФОГРАФІКА)

Президентом України хочуть стати люди різних професій (і навіть безробітні), з різних регіонів, різної партійної приналежності.

Футбол. Відбулися 3-й тур у Вищій та 4-й тур у Першій лігах обласного чемпіонату

Першу перемогу в чемпіонаті здобуває «Середнє», «Поляна» перемагає у центральному матчі туру, а «Оболонь» виходить на чисте 3-тє місце у турнірній таблиці. Наступні тури пройдуть у неділю. Початок матчів о 17.00.

Із початку року бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн

За січень-квітень 2014 року місцевий   бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн.

Мобілізованим підприємцям дозволяють не сплачувати податок

Безнадійним податковим боргом, який виник внаслідок непереборної сили (форс-мажорних обставин) та підлягає списанню, вважається податковий борг фізичних осіб – платників єдиного податку I та II груп, які не здійснювали господарської діяльності на період мобілізації та не одержували дохід.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат