Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20780, 20

За розкрадання понад 550 тисяч бюджетних гривень,   на ужгородських чиновників чекає позбавлення волі

Працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області виявлено чергове кримінальне правопорушення в сфері розкрадання бюджетних коштів.

Через Закарпаття везли гранати і вогнепальну зброю (ФОТО, ВІДЕО)

У Закарпатській області Служба безпеки України перекрила канал контрабанди боєприпасів та вогнепальної зброї в Україну.

Чопська митниця Міндоходів видаватиме сертифікати   для перевезення товарів з України за формою «EUR.

Видача сертифікатів на товари українського походження, що експортуються до Держав Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ), до складу якої входять Швейцарія, Норвегія, Ісландія, Ліхтенштейн, буде здійснюватися з 1 червня 2014 року.

На Закарпатті за три весняні місяці 2014 року видано понад 3,3 тисячі електронних ключів

Протягом березня, квітня та з початку травня в представництвах АЦСК ІДД Міндоходів в Ужгороді та Тячеві представникам підприємств, установ, організацій, фізичним особам-підприємцям і просто громадянам видано 3 305 електронних цифрових підписів.

У середу Народна рада люструватиме клан Балог

Народна рада Закарпаття у середу, 28 травня, збирає народне віче, на якому буде оголошено пролюстрацію клану Балог.

На Тячівщині через коротке замикання електромережі ледь не згорів житловий будинок

26 травня о 11:49 до Служби порятунку «101» Тячівського району надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яній прибудові до житлового будинку у селі Руська Мокра.

На ліхтарях в Ужгороді зацвіли «калачики»


Ось такі червоні пеларгонії (а в народі – «калачики») прикрашають нині пішохідний міст в Ужгороді. Їх розмістили на ліхтарях – по дві квітки на кожному. Кріплення для підвісних горщиків облаштували ще кілька років тому, але тривалий період часу вони не використовувалися.

"Бандерівці" та "фашисти" України за Тягнибока та Яроша дали менше голосів, ніж за Рабиновича

"Русская весна" на поверку стала "кадыровской". Путин заврался. Российский оппозиционер Борис Немцов высказал убеждение в том, что чеченские боевики появились в Донецке с ведома президента России Владимира Путина.

У Закарпатті кілька разів перекинулося авто з дівчиною- водієм (ФОТО)

Вчора, 26 травня, в місті Хуст відбулася дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль “Мазда” на шаленій швидкості врізався в дерево.

Через які пункти перетину кордону краще дістатися Європи автомобілем

Під час літнього туристичного сезону державна консульська служба Угорщини радить скористатися їхніми порадами, аби уникнути довгих черг при перетині кордонів.

6% протоколів залишилося опрацювати ЦВК

Центральна виборча комісія опрацювала 94,12% протоколів, згідно з даними Петро Порошенко набрав 54,46% голосів виборців, а Юля Тимошенко – 12,88%, – передає УНІАН.

Чехи оголосили конкурс малюнку для закарпатських дітей

Край   Височина підтримає творчих дітей Закарпаття.

У Закарпатті обрали 11 сільських голів (ПЕРЕЛІК)

У неділю, в 11 населених пунктах Закарпатської області обирали голів сільських та селищних голів.

Закарпатка продала свою дитину за 2 тисячі доларів (ФОТО)

На Закарпатті засуджено батьків, які продавали дітей у рабство для жебракування.

ГМ "ОПОРА" назвала порушення під час виборів у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі реформ» відбулася прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

Суд виніс вирок закарпатському міліціонеру за те, що останній вдарив дідуся

3 роки позбавлення волі з призначенням іспитового строку та заборона на 2 роки займати посади в правоохоронних органах – таке покарання призначив суд міліціонеру, за те що той вдарив дідуся.

У виграші Порошенка заслуг Балоги нема

Впевнену перемогу Петра Порошенка на виборах Президента України на Закарпатті, пробалогівські ЗМІ, одноосібно приписують «завидівському сімейству». Насправді у виграші Порошенка заслуг Балоги нема, люди просто стомилися, від очікування, що буде завтра.

Губернатор Закарпаття Лунченко залишається на своїй посаді

За інформацією «Новин Закарпаття» з більш, ніж добре проінформованого джерела, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк погодив з Петром Порошенко повторне призначення Валерія Лунченка губернатором Закарпаття.

Сьогодні на Закарпатті прогнозують грози і сильний вітер

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, в другий половині дня та ввечері 26 травня в області очікуються грози, місцями зливи, під час гроз шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат