Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20880, 20

У фіналі Кубка Мукачівщини команда Н. Коропця перемогла "Ракошино" (Відео)

Змагання кращих з кращих. На Мукачівщині завершився футбольний Кубок району. Турнір тривав протягом декількох місяців, зрештою до фіналу дійшли команди Ракошина та Нижнього Коропця.

Футбол. Стартував чемпіонат та першість Ужгородського району

У Вищій лізі центральним матчем вважався поєдинок «Оноківці» – «В.Лази». Матч був напруженим, але не виявив переможця. У підсумку бойова нічия — 3:3. Не менше експресії було і в поєдинках у Сторожниці, Невицькому та Есені.

У другому турі Чемпіонату Берегівщини "Берегвідейк" здобуває другу перемогу

У рамках другого туру чемпіонату Берегівського району "Берегово" на виїзді перемогло ФК «Попово» - 2:0.

Вперше за останні 10 років в Мукачеві відбувся турнір із волейболу (Відео)

10 команд вирішили поборотися за звання кращих у місті. Серед спортсменів різної вікової категорії і дівчата, за всіх активно вболівали колеги, друзі та рідні. У фіналі змагань ВК "Мукачево" переміг "Старт".

У Карпатах постраждали групи туристів

За останню добу одразу декільком туристичним групам, що мандрували Карпатами, знадобилася допомога закарпатських рятувальників.

У їдальні УжНУ буде фонтан, готуватимуть смузі й мохіто під лаунж (ОГЛЯД+ФОТО)

Оновлене кафе у головному корпусі найбільшого вузу краю: синтез стилю у інтер’єрі та стравах.

Гандбол. Переможець Карпатської ліги ГК "Медве"

3 травня в Ужгороді, завершились змагання з гандболу серед чоловічих команд в рамках ЗУГЛ "Карпатська ліга".

В 3-му турі ЧУ з регбі-15 УЖНУ крупно програє "Роланду"

Відбулися матчі 3-го туру чемпіонату України з регбі-15, в підгрупі «Захід».

Ужгородські регбістки дебютували в українській Суперлізі двома перемогами

3 травня в Одесі відбулися матчі української Суперліги з регбі-7. За перемогу в сезоні-2014 змагаються 5 команд: «Отрада» (Одеса), «Фенікс» (Київ), «Агроуніверситет» (Одеса), НУФВСУ (Київ) і «Леоно» (Ужгород). У боротьбу давніх суперниць несподівано втрутилися дебютантки-закарпатки.

Військова прокуратура питатиме   УСБУ, чому та влаштувала прослуховування дипломатів і журналістів

Нагадаємо, раніше активістами було викрито ряд документів, які доводять, що протягом революційних подій прослуховувалися активісти, журналісти та навіть угорські дипломати.

У Виноградові в рамках акції акції «Єдина країна» відбувся Відкритий турнір з вільної боротьби

З 17 по 23 квітня 2014 року на запрошення дирекції Виноградівської ДЮСШ в м. Виноградів Закарпатської області на Великодні свята приїхали гості з м. Краматорська Донецької області. Метою приїзду було проведення акції «Єдина країна – Единая страна», в програму якої входило ознайомлення та екскурсія по визначних та історичних місцях нашого краю, ознайомлення з побутом, культурними та релігійними традиціями, проведення різних заходів.

Прокурор Закарпаття каже, що   Гецка розшукають та візьмуть   під варту

Як розповів сьогодні під час прес-конференції прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук, у ході здійснюваного кримінального провадження стосовно «русинського» сепаратиста Петра Гецка нараховано 5 епізодів, що мають ознаки кримінального правопорушення.

Дзюдо. Бронза з Будапешта

3—4 травня в Будапешті проходив 27-й Міжнародний турнір з дзюдо «Кубок Будапешта». За медалі змагалися близько 700 спортсменів з 18 країн.

Легка атлетика. В Ужгороді відбувся Кубок "Дружби"

1-2 травня ужгородський стадіон «Авангард» приймав 53-і традиційні змагання з легкої атлетики кубок «Дружба». 11 команд, 210 учасників із Львова, Івано-Франківська, Дрогобича, Хмельницького, Вінниці та міст Закарпаття виборювали медалі у 9 видах програми. Крім змагань серед дорослих в цьому році було запропоновано новий формат організації   змагань – проведення Дитячих спортивних ігор кубок «Дружба» серед кадетів 1999-2001 років народження. Паралельно проводився відкритий чемпіонат Закарпатської області. Чудова погода посприяла хорошому настрою та високим результатам.

Віктор Щадей скасував масові заходи на 9 травня

У зв’язку зі складною політичною ситуацією в країні й аби не допустити провокацій міська влада Ужгорода скасовує всі масові заходи, заплановані на 9 травня. Як розповів в.о.міського голови Ужгорода Віктор Щадей, події останніх днів підтвердили інформацію про те, що антиукраїнські сили мають намір використати масові заходи, аби влаштувати провокації.

Баскетбол. БК «Ужгород» посів шосте місце Першій лізі

У Кіровограді відбувся Фінал восьми чоловічої Першої ліги. За його результатами БК «Ужгород-УЖНУ» став шостою командою Першої ліги. Переміг БК «Кіровоград-2».

При Закарпатській прокуратурі працюватиме консультативна рада

Вже найближчим часом при Закарпатській прокуратурі буде створена консультативна рада, яка буде уповноважена сприяти діяльності прокуратури.

Рахівська районна та Мукачівська міська прокуратури чекають на нових керівників

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук. За словами головного прокурора області у прокуратурі Закарпаття, як і в цілому в Україні відбуваються кадрові зміни. Вже призначено нових прокурорів в Ужгородській прокуратурі, Хустській та у природоохоронній прокуратурі.

Податкова закликає ужгородців-єдинщиків сплатити відсотки з інших доходів (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

"ЗДІЙСНЮЙТЕ ТУ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЯКА ЗАЗНАЧЕНА У ВАШИХ ДОКУМЕНТАХ", - пише інформаційно-комунікаційний сектр ДПІ у м.Ужгороді.

Закарпатські СБУшники знищили наркотики і психотропи (ФОТО)

29 квітня, згідно з судовими вироками, які набрали законної сили, знищено близько 40 літрів екстракційного опію, вартість якого на «чорному» ринку становить майже 100 тисяч євро.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат