Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20900, 20

Аналітика: На друге коло. Порошенко vs Тимошенко

Україна найближчим часом ризикує повернутися до моделі протистояння членів «однієї команди» за зразком 2005–2009 років, програми яких майже не відрізняються

У Закарпатті, на кордоні затримали вагітну нелегалку

Одну «сміливу» громадянку Сомалі минулої доби затримали прикордонники відділу «Ужгород». Жінка мала намір потрапити до Словаччини у незаконний спосіб і при собі не мала жодного документа, яким могла б посвідчити особу.

Вибухи на магістральному газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород були спланованими

Ці вибухи мали на меті вивести з ладу міжнародний газопровід.

Екс-проректор УжНУ Роман Офіцинський очолить... антикорупційну організацію

Об этом нас сообщил источник близкий к господину Романа, пока название общественной организации нам не известна, но известно, что основной целью этой общественной организации будет борьба и профилактика коррупции в образовании.

Сергей Ратушняк: Футбол в Украине ничтожен

Экс-мэр Ужгорода прокомментировал футбольный поединок между Динамо Киев и Донецким Шахтером, что вчера состоялся в Полтаве.

У Мукачеві презентують велетенський динамік, який можуть зареєструвати в книзі рекордів Гіннеса

Презентація від виробника акустичних систем Alex Audio відбудеться 23 травня в комплексі "Графський двір". Початок о 14.00.

В Україні підскочили ціни на вінчання і хрестини

Віряни скаржаться, що під час церемоній доводиться додатково доплачувати.

Республіка КаZантип переїжджає з Криму до Грузії

Республіка КаZантип переїжджає з Криму до Грузії. Точна дата проведення фестивалю буде названа після 31 травня. Цього року музичний проект КаZантип планується проводити в Грузії.

З усіх регіонів України тільки Закарпаття не боргує “Нафтогазу”

На виконання доручення Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» інформує про сумарну прострочену заборгованість підприємств

Влада Закарпаття хоче знизити ціну на бензин у області (ФОТО)

У четвер, 15 травня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулася робоча нарада з питань цінової політики на нафтопродукти на обласному ринку.

Міндоходів повідомляє закарпатців про зміни в орендній платі за землю

Орендна плата за землю не може бути меншою за 3 % від нормативної оцінки землі.

Ужгородські депутати просять електорат не допустити до влади мукачівську сім’ю (ЗВЕРНЕННЯ)

Редакція Варош Унгвар отримала звернення за підписами майже двох десятків депутатів Ужгородської міськради, в якому вони просять нарешті розстежити напади на в.о.міського голови Віктора Щадея.

Приєднувач Закарпаття до Угорщини виявився російським шпигуном

Угорського депутата Європарламенту, члена партії “Йоббік” Белу Ковача запідозрили у шпигунстві на користь Москви, -- повідомляє Євроньюс.

Прокуратура Ужгорода розказала, чим може допомогти під час вибочого процесу

Прокуратура не бере участі у виборчому процесі, а скарги на будь-які порушення Закону під час виборів розглядаються окружними виборчими комісіями або судом.

У Закарпатті при охороні здоров’я працюватиме Громадська рада

Оголошення про створення Громадської ради з питань охорони здоров'я при управлінні охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації. ОГолошення поширене відомством.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 16 травня. Релаксуйте зранку з ароматом улюбленої кави. Запрошуйте до розмови бажаних осіб, і нехай ваш день розпочинається якомога приємніше. Хороших справ сьогодні, а також вдалого завершення робочого тижня!

Футбол. Огляд-аналіз 2-го туру попереднього етапу чемпіонату Виноградівського району

У групі «А» у Великих Комятах місцевий «Колос» зазнав другої поспіль прогнозованої поразки. Цього разу вони поступились надвмотивованому   «Ардовцю» – 1:2. У Вербовці місцева «Дружба» завершила всуху основний час у поєдинку з чорнотисівською «Тисою» – 0:0. У серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулась гостям – 4:2.

Як діти бачать податки (підсумки конкурсу)

«Ми за сплату податків, ми за щасливе майбутнє; у дбайливої господині всі щасливі у родині; тіньова економіка руйнує; мої батьки хочуть, щоб я жила в процвітаючій, багатій і рідній Україні, тому Вони справно сплачують податки», – це   цитати з дитячих художніх і літературних творів, в яких простежується бачення дітей про бюджет: як його наповнювати, та що отримують громадяни країни, справно сплачуючи податки, збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок.

Закарпатська область: ліквідація наслідків негоди триває (дані на 16:00. ФОТО)

15 травня внаслідок шквалистих поривів вітру на території Великоберезнянського, Перечинського, Воловецького, Свалявського, Мукачівського, Хустського та Ужгородського районів Закарпаття було знеструмлено 35 населених пунктів.

Під час проекту "Діалог" презентували першу в Україні Концепцію поводження з твердими відходами

У четвер, 15 травня, заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Рівіс взяв участь у засіданні Регіональної дорадчої ради міських, селищних і сільських голів при голові Закарпатської ОДА на тему : «Реформи і децентралізація влади в Україні: обговорення проекту змін до Конституції, законопроектів та реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат