Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20920, 20

Мукачівський підприємець ухилявся від податків на мільйон гривень

Оперативниками ГУ Міндоходів у Закарпатській   області виявлено налагоджений механізм ухилення від сплати податків у значних розмірах одним з мукачівських підприємств.

Децентралізація влади сприятиме міжнародній допомозі у регіонах, вважає О. Вілкул

У Брюсселі пройшов Європейський бізнес форум. На відкритті Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу наголосив на необхідності пошуку нових рецептів виходу Європи з кризи. У рамках форуму Олександр Вілкул провів індивідуальні зустрічі з єврокомісаром з регіонального розвитку Йоханнесом Ханом, Президентом Асамблеї Європейських Регіонів Ханді Базатлі і з керівниками ряду європейських регіонів.

ПАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє

За безкоштовним номером можна отримати консультації та відповіді на будь-які питання, що стосуються споживання електричної енергії

У Великому Березному внаслідок сильних поривів вітру на пошті знесло дах площею 800 кв. м ФОТО

Cьогодні, 15 травня, в смт Великий Березний через шквалисті пориви вітру зірвало дах на будівлі, де знаходиться місцеве відділення пошти, ПАТ «Укртелеком» та інші офісні приміщення.

Свобода мирних зібрань. Закарпаття

Органи місцевого самоврядування Закарпатської области другими (після Буковини) “прозвітувалися”, надавши відповіді на запити Інформаційного центру “Майдан Моніторинг” щодо показників, які характеризують свободу мирних зібрань в области.

Як отримати податкові знижки платникам, які навчаються   у кількох вузах?

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що платник податків, який навчається в декількох навчальних закладах України, має право скористатися податковою знижкою на навчання.

В Ужгородському прес-клубі презентували одне з перших в Україні   міжнародних медичних видань

  В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація першого номеру міжнародного медичного журналу – одного з перших в Україні, що видається у співпраці вишів кількох країн.

Україна підписала контракт з Угорщиною про реверс газу

Україна 14 травня уклала контракт з однією з найбільших європейських газових компаній, яка буде здійснювати постачання газу в Україну реверсом з Угорщини.

Вокальний гурт «ManSound» дасть концерт в Ужгороді

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ 5 червня 2014 р., поч. о 19.00, до великої зали на концерт вокального гурту «ManSound». У 2014 році «ManSound» святкує 20-річчя своєї творчої діяльності, є володарем звань "Національний культурний бренд міжнародного значення", "Гордість України" та "Зразок вітчизняного мистецтва".

Передвиборні війни: Порошенко погрожував керівникові штабу Тимошенко

(за оригіналом) Кандидат в президенты, народный депутат (внефракционный) Петр Порошенко угрожал руководителю штаба кандидата в президенты Юлии Тимошенко и требовал уничтожения тиражей партийной газеты.

Що винюхують російські ЗМІ на Закарпатті?

На території Закарпатської області (Берегівський та Виноградівський райони) перебувають представники російських телекомпаный для зйомки сюжетів про необхідность надання території Закарпатської області статусу широкої угорської автономії, про що нещодавно заявлено головою угорського уряду Віктором Орбаном, повідомляють читачі РІО.

На Закарпатті 22 населені пункти вітер залишив без світла

Сильні пориви вітру, які пройшлися територією Закарпаття, завдали збитків регіону у вигляді повалених дерев та знеструмлених населених пунктів. Усього на території Великоберезнянського, Перечинського, Свалявського та Воловецького районів було знеструмлено 22 населені пункти. Станом на 09:30 15 травня електропостачання було відновлено в 11 населених пунктах. Відновлювальні роботи тривають.

Керівництво Закарпаття вивчало, які об’єкти соціальної сфери потребують першочергового завершення


«У Закарпатській області є чимало довгобудів, недобудованих об’єктів соціальної сфери, а також які потребують сучасної реконструкції. Тож, наше сьогоднішнє завдання – скласти чіткий план дій: куди необхідно вкладати державні кошти першочергово, де сконцентрувати більшу увагу, аби не розпорошувати фінансовий ресурс краю»

У центрі Ужгорода вітер зносить дах будівлі, штукатурка падає людям на голову (ФОТО)

Сильні пориви вітру 24-26 м/с саме зараз зривають частини покрівлі над терасою кафе Egoisto, на площі Петефі, у центрі Ужгорода.

Кубок України, Фінал. "Динамо" - "Шахтар" (Анонс)

У головному матчі кубкового турніру сезону 2013/2014 рр. усьоме зійдуться дві найтитулованіші вітчизняні команди.

В Ужгороді експерти обговорили подальшу європейську долю УжНУ (ФОТО)

В Ужгородському національному університеті у рамках святкувань Дня Європи відбувся круглий стіл на тему: «Без альтернативи? Європейська Україна, європейський регіон, європейський університет».

Від сьогодні Європа відкрила кордони українським товарам

Євросоюз відкрив для України свій ринок в односторонньому порядку. Обнулені приблизно 98% мит

Ужгородські експерти й активісти вирішили, як об’єднати Україну (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбувся круглий стіл на тему «Об’єднуємо країну! Як збалансувати інтереси центру та регіонів України?».

Майже 80 мільйонів гривень задекларували ужгородці цього року

Вже традиційно ДПІ у м.Ужгороді після підбитих підсумків кампанії декларування доходів громадян проводить обговорення результатів декларування, розглядає проблемні питання, які виникають у процесі роботи, визначає шляхи якнайкращого донесення до громадян інформації про обов’язковість декларування доходів, з яких не утримано податок, а також вивчає питання добровільної сплати податку на доходи фізичних осіб.

Понад 396 мільйонів гривень одержало Закарпаття від податків

Протягом січня-квітня цього року до місцевих бюджетів Закарпатської області сплачено 396 млн. 646 тис. грн. податків та зборів. Це на 2,4 млн. грн. більше, ніж торік протягом аналогічного періоду (надходження становили 394,2 млн. грн.).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат