Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20940, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 15 травня. Програмуйте себе на успіх, і він неодмінно завітає до вас. Нехай горнятко ранкової кави сприяє активному старту корисних справ. Не розслабляйтеся у четвер, аби встигнути зробити все задумане. Бадьорого прокидання й загалом вдалого четверга!

ХV Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону відбувся в Ужгороді

В Ужгороді відбувся ХV Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону, присвячений пам'яті ЗТУ Герея В.В. з фехтування. Традиційно турнір проводився серед хлопчиків і дівчаток кадетів у таких видах зброї як рапіра й шпага.

Майже 5 тисяч пляшок горілки вилучили під час акції "Акциз-2014"

«В межах виконання доручення заступника Міністра доходів і зборів України Володимира Хоменка щодо проведення операції «Акциз-2014» ГУ Міндоходів у Закарпатській області проводить заходи з детінізації ринку підакцизних товарів», повідомив Михайло Шукост, в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Як попередити й ліквідувати надзвичайні ситуації говорили на українсько-угорській зустрічі

Закарпаття, зокрема підрозділи Управління ДСНС України у Закарпатській області, є активними учасниками проекту «Сприяння розвитку гуманітарної роботи в Західній Україні», який започатковано Угорською екуменічною службою допомоги і Закарпатським центром розвитку та консультацій «Адванс». Головна мета такої співпраці - обмін практичним досвідом роботи щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Західній Україні, ознайомлення з механізмом співпраці європейських громадських організацій з державними установами.

Як правильно діяти при розливі ртуті

Досить часто в оперативно-рятувальну службу Закарпаття за допомогою звертаються краяни, котрі в помешканні розбили ртутного градусника. Звісно, це невелика кількість отруйної речовини, однак невміле поводження з нею може негативно вплинути на здоров'я оточуючих. Нагадаємо, що ртуть за своєю сутністю високотоксична кумулятивна отрута, що дуже повільно випаровується.

Японський професор поспілкувався зі студентами в Ужгороді

З нагоди святкувань Дня Європи в Ужгородському національному університеті відомі іноземні науковці виступили перед зацікавленою аудиторією в Інституті іноземної філології.

«Єдинщики» Закарпаття поповнили скарбницю на понад 40 млн. 500 тис. гривень

Таку суму єдиного податку з початку року сплатили фізичні особи – підприємці, які працюють на спрощеній системі оподаткування. Станом на 1 травня 2014 року спрощену систему оподаткування застосовують 27 439 закарпатських суб’єктів господарювання.

Підприємства боргують закарпатцям більше 5 мільйонів гривень

Підприємства боргують закарпатцям більше 5 мільйонів гривень  
Станом на 12 травня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, організаціях, установах області становить 5 млн. 77 тис. грн.

Закарпатським інвалідам допоможуть з навчанням

Закарпатське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів інформує: для вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги інвалідам на їх навчання та здобуття професії при відділенні Фонду діє спеціальна комісія щодо скерування інвалідів на навчання та фінансування витрат на навчання.

Закарпаття: пенсіонери за віком можуть не сплачувати земельний податок

Така пільга передбачена для громадян – власників земельних ділянок, які належать їм на правах приватної власності, і вийшли на пенсію за віком.

Закордонний паспорт і водійське посвідчення подешевшають

Виготовлення посвідчень водія, техпаспортів на транспортні засоби, а також вітчизняних та закордонних паспортів громадян України значно подешевшає.

В Ужгороді розпочинають боротьбу з гральним бізнесом

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ужгородської прокуратури.

Піротехніки ДСНС знищили 795 боєприпасів воєнних часів

На роботі, як на мінному полі, для когось це просто крилатий вираз, а для когось щоденна робота. Піротехнік ДСНС – професія мужніх та відповідальних чоловіків. Вони не мають права на помилку чи на другий дубль, адже вибухонебезпечні предмети, з якими кожен день  доводиться мати справу фахівцям групи піротехнічних робіт - річ непередбачувана. Недарма професія піротехніка або сапера входить до списку найнебезпечніших у світі.

В Ужгороді буде пам’яник журналісту Михайлу Бабидоричу

Ще наприкінці минулого року Віктор Кузьмич Дрогальчук, багаторічний редактор «Закарпатської правди», викладач кафедри журналістики УжНУ, під час екскурсії Ужгородом «журналістським» маршрутом висловив думку про встановлення меморіальної дошки визначному закарпатському публіцистові Михайлу Бабидоричу.

Децентралізацію влади і роль громад обговорять у Закарпатській ОДА

Прес-конференція організаторів засідання-наради в Закарпатській ОДА 15 травня 2014 р. відбудеться о 14.00 (малий зал засідань, 2-й поверх) за темою: «Реформи і децентралізація влади в Україні: обговорення проекту змін до Конституції, законопроектів та реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади»

Футбол. Фінал ЛЄ: "Севілья" – "Бенфіка" (Анонс)

Сьогодні відбудеться фінальний матч другого за значимістю єврокубка. Щороку учасники радують нас гарними матчами і фінал сезону 2013/2014 навряд чи стане винятком. «Севілья» і «Бенфіка» - відмінні суперники.

МОК створив фонд у розмірі 300 тисяч доларів для українських олімпійців

Сьогодні Міжнародний олімпійський комітет оприлюднив заяву президента МОК Томаса Баха про створення фонду в розмірі 300 тисяч доларів для підтримки спортсменів-олімпійців   України.

Аналітика: Путінські пропагандисти намагаються втягти європейців до своєї вигаданої реальності

Російська пропаганда намагається створити вигадану реальність для Заходу, оскільки Росія говорить, що нібито бореться з явищем, яке стимулює сама, - вважає відомий американський історик, професор Єльського університету Тімоті Снайдер.

Ужгородська влада й активісти обговорять зміни до Конституції

19 травня, об 11.00, у великій залі міськвиконкому відбудеться громадське обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)" за участі керівництва міської ради, членів виконкому, депутатів міської ради.

Місцезнаходження терористів просять позначати на карті

В мережі створили онлайн-карту, на яку просять наносити дані про блок-пости і точки базування терористів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат