Закарпатська молодь продає побачення за гроші, щоб влаштувати свято для дітей-сиріт

admin 14.12.2015 08:47 ПОДІЇ

На Закарпатті стартував благодійний аукціон побачень до дня Святого Миколая.


Нещодавно в Україні стартувала акція "Місяць благодійності з ФРІ", до якої долучився і Мукачівський осередок фундації регіональних ініціатив.

Основна мета благодійного аукціону - збір коштів для дітей-сиріт.

Для того, щоб стати учасником аукціону необхідно зареєструватись на сторіцні "Благодійний аукціон побачень | Закарпаття".
Далі все просто: лотом виступає людина, хлопець або дівчина, які прагнуть спілкування та нових знайомств. Початкова ставка лоту - 20 гривень. З кожним наступним кроком ціна лоту підіймається мінімум на 5 грн та без копійок. Всі зібрані шляхом аукціону гроші будуть витрачені на потреби дітей Великоберезнянського дитячого будинку, інформують організатори.

"Ми прагнемо того, щоб кожна дитина була щасливою. Ці діти потребують любові! А бути благодійником дуже просто. Не обов’язково відкривати фонди чи робити шось грандіозне. Добродіяти можна щодня й повсюди. Ставши учасником нашого аукціону ви не тільки допоможете дітям дитячого будинку, де сотні очей горять вогником щастя в очікуванні казки зими, але, можливо, знайдете ту людину, яка буде зігрівати Вас холодними вечорами. Адже, до речі, доля любить відвідувати такі заходи", - розповів Голосу Карпат Олександр Ожват.

Разом з тим, в рамках місяця благодійності від ФРІ, у Мукачеві до 19 грудня триває збір іграшок, дитячого одягу та солодощів для дітей Великоберезнянського дитячого будинку.

Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті завершився благодійний аукціон «Купи зустріч – цікаві люди». Учасникам аукціону вдалося зібрати понад 85 тисяч гривень.

http://goloskarpat.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат