В Ужгороді розкажуть, як взаємодіяти з контрабандою

admin 14.12.2015 10:51 КРИМІНАЛ

У вівторок, 15 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, «Вирішення проблеми взаємодії в боротьбі з нелегальною тютюновою продукцією».

Захід проводиться спільно з ГО «Сучасні українські рейтингові системи», яка бере участь у національному проекті по боротьбі з обігом нелегальної тютюнової продукції в Україні.

До участі запрошено представників Закарпатської митниці ДФС, Головного управління ДФС у Закарпатській області, Чопського прикордонного загону, ГУНП України в Закарпатській області, НДО.

Сьогодні масштаби контрабанди та протизаконної торгівлі підакцизними товарами в Україні не лише негативно впливають на економіку країни, приносячи збитки держбюджету у розмірі 2 млрд. грн. щорічно, але й дестабілізують ситуацію в країні.
Тому в Україні гостро постало питання про важливість розробки Національної стратегії протидії обігу нелегальної підакцизної продукції.

Під час зустрічі представники влади та громадські активісти обговорять проблеми організації взаємодії в боротьбі з контрабандою в Україні та внесуть пропозиції до головних засад Національної стратегії протидії обігу нелегальних підакцизних товарів.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Контрабанда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат