Закарпатський депутат-мисливець, який убив собаку, каже, що злякався тварини

admin 15.12.2015 11:47 ПОЛІТИКА

Депутат Закарпатської обласної ради від фракції «Відродження» Мирон Помпель не вибачився за застреленого собаку лісника.

Сайт   «Ужгород.нет.уа», який обслуговує мера Ужгорода Богдана Андріїва, хто також є членом «Відродження», першим опублікував «виправдання» Мирона Помпеля.

Цей сайт ніби зателефонував Помпелю з проханням прокоментувати інцидент із застреленим собакою.  

«За його (Помпеля) словами, у неділю, 13 грудня, через погані погодні умови (а був туман) мисливці товариства прийняли рішення не йти на полювання, а підгодувати фауну. Відійшовши від села Анталовці Ужгородського району близько 8-10 км, чоловіки наштовхнулися на чужого собаку, який поводився агресивно і кидався на них. Собака був без ошийника, господаря поблизу не було. Щоб убезпечити себе від нападу неконтрольованої тварини, мисливці вистрілили у бік собаки і вбили її.

Ряд закарпатських ЗМІ висвітлили неперевірену та недостовірну інформацію, запевняє Мирон Помпель, і   спростовує свою причетність до цього інциденту».

Важко навіть уявити, як таку нісенітницю можна було написати у своє виправдання. Група мисливців злякалися лайки і «мисливці вистрілили в бік собаки». Тобто, не один мисливець. А ще вони природолюби люблять фауну і через туман пішли її «підгодовувати».

Піарники від «Відродження» навмисно до свого матеріалу-виправдання опублікували не реальне фото вбитого собаки (цих фотографій багато в інтернеті), а пащу розлюченого пса невідомої породи.

Нагадаємо, що мер Ужгорода у дружній стосунках з Мироном Помпелем і ще в липні цього року сайт, який обслуговує Андріїва, подавав розгорнутий фоторепортаж із багатьох однотипних фотографій, на яких Андріїв та Помпель «турботливо» оглядають будівництво невеличкого паркувального майданчика біля гімназії.


Як ми повідомляли, в Закарпатті розгорівся скандал, через вбивство собаки лісника депутатом облради від фракції «Відродження» Помпелем.

Ця подія викликала великий резонанс і депутат Верховної Ради від Закарпаття Віктор Балога вирішив звернутися з приводу цього інциденту до керівників центральних правоохоронних органів країни.

admin

ТЕГИ : собака

Коментарі :


15.12.2015 19:19 Мр Пох

Будь-який мисливець застрелить приблудного собаку на своєму "рівері". Бо приблудна собака лякає звірку. Кожен мисливець підтвердить


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат