Мукачівські ЗМІ в істериці через те, що Москаль “викопнув” Балогу з облради

admin 15.12.2015 15:26 ПОЛІТИКА

"Якщо вже взялися брехати, то хоча би спробуйте робити це переконливо", – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль у відповідь на чергову порцію "викривальних матеріалів" проти нього

– Якщо вже взялися брехати, то хоча би спробуйте робити це переконливо, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль у відповідь на чергову порцію «викривальних матеріалів проти Москаля», яку періодично оприлюднюють належні Балозі ЗМІ (“Закарпаття онлайн”, “Мукачево нет”) .

– Приписують мені то контрабанду, то зв’язки з мафією, то якийсь сімейний бізнес. І хто? Ті, чий господар і є найбільшим корупціонером і контрабандистом усіх часів Закарпаття. Більше 90 відсотків з усього цього – марення кульгавої дворняги із Завидова, в яку вплетені дані СБУ, зібрані сумнозвісним Дурдинцем у період панування Балоги в Секретаріаті Президента при Ющенку. Ну, дуже хотілося «няньови всіх закарпатців» посадити мене за грати – так бісився, що я не дав йому приватизувати замок «Паланок» і ледве не відібрав літак, яким він незаконно літав із Києва на Закарпаття.
Тоді СБУ за вказівкою Балоги в пошуках компромату перевірила всіх моїх родичів і знайомих, підняла всі можливі документи, але так і не порушила жодної кримінальної справи – не виявилося підстав. І ось тепер підняли старі дурдинцеві напрацювання, дописують туди всяку дурню, вигадки і видають на своїх сайтах під виглядом міфічних архівів МВС. Частина людей, імена яких при цьому називаються, вже померли тому за логікою Балоги мене фінансують покійники з того світу. Моя порада – пити менше треба, перед тим, як щось вигадувати.
І ще – направте свою писанину нарешті в Національне антикорупційне бюро, Генпрокуратуру чи Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру! Хай відкриють кримінальне провадження, проведуть комплекс слідчо-оперативних заходів і зроблять висновки. Тоді всі побачать, чого варті ваші «викриття» про мій «сімейний бізнес, контрабанду і зв’язки з мафією».
Я чудово розумію, чому мене постійно поливають брудом кишенькові балогівські ЗМІ. Але щоб не пояснювати зайвий раз – продемонструю наочно карикатурою, яку мені подарували на день народження. У ній чітко вказана причина всієї брехні, що намагаються вилити на мене із Завидова.

moskal.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат