Гриценко: Що і як влада використовує для народного споживання, а що для власного (ДОПОВНЕНО)

admin 15.12.2015 12:34 ПОЛІТИКА

Відбулося засідання Національної ради реформ. Короткий висновок: у наших можновладців моралі – нуль, натомість цинізм і жадібність аж зашкалюють!



Перше повідомлення – для народного споживання: жбурляння Аваковим у Саакашвілі склянки з водою, жорстка перепалка і взаємні звинувачення за участю Яценюка, Авакова і Саакашвілі.

Друге повідомлення – для власного споживання владою: Порошенко оголосив твердий курс на прискорену приватизацію тисяч державних підприємств.

Свої власні підприємства Президент-олігарх продавати не хоче – йому це невигідно, бо в умовах кризи ціна продажу низька. Зате державні підприємства він хоче розпродати швиденько, з тієї ж самої причини – йому і придворним олігархам вигідно скупити їх саме в умовах кризи, в кілька разів дешевше, ніж довелося б заплатити в стабільних умовах.

Моралі – нуль, цинізм і жадібність – зашкалюють!

Перше повідомлення виплеснеться на всі канали – нехай народ споживає це видовисько. Друге повідомлення на цьому галасливому фоні загубиться і не приверне уваги людей, що, власне, злодійкуватій владі і потрібно.

Хто це може зупинити? Парламент. Як? Не голосує за приватизаційний проект Уряду Порошенка-Яценюка. Чи це реально? Дотепер вдавалося, десять разів уже голосували, але 226 "за" не було. Порошенко нервує і вимагає прискорити. Поспішає, раптом не встигне...

Анатолій Гриценко,
Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (2012-2014), голова Координаційної ради партії "Громадянська позиція". Доцент Києво-Могилянської академії. Полковник запасу.

http://blogs.pravda.com.ua/

++++++++++++++++

Тарас Березовець:

Как раз сегодня журнал Новое время задал мне вопрос, можно ли политикам бить друг друга. Сформулировал ответ приблизительно в таком духе, что мужчина может бить оппонента в двух случаях: если есть прямая угроза здоровью или жизни его и тех людей, кто находится под его защитой или если затронуты вопросы чести.
Насколько я понимаю ситуацию, в случае с конфликтом Авакова и Саакашвили мы, скорее всего, имеем дело со вторым случаем. Поэтому сейчас свое слово должен высказать президент Порошенко, как прямой руководитель обоих. Кроме морального, тут есть еще и момент субординации.
Простите, ну не может глава ОГА, даже если его фамилия Саакашвили, высказывать прямые обвинения в адрес своего прямого начальника - премьера - без фактов в руках. Это прямое нарушение субординации, и это без эмоций. Время или принести документы, или подавать в отставку. Цирк уже задолбал.

Фейсбук

+++++++++++++++++++++

Мустафа Найєм

Саакашвили VS Яценюк:

Этот ад будет продолжаться до тех пор, пока свою позицию не скажет Петр Порошенко. Ну не может губернатор обвинять в коррупции премьера и при этом продолжать занимать свой пост! А если занимает, значит он говорит правду и его либо боятся, либо используют. Михаилу Саакашвили "повезло" вдвойне: премьер его боится, а президент использует...
Что было на самом деле на заседании Нацсовета по вопросам реформ, мы узнаем только по рассказам. Между тем, на всех заседаниях Нацсовета присутствует видеокамера. Администрация президента должна обнародовать либо видеозапись, либо полную стенограмму заседания. Общество имеет право знать, кто, кого и в чем обвиняет в стенах президентского офиса. Если же это была провокация, люди должны знать, кто был ее инициатором.
Будет ли опубликовано это видео или стенограмма - тоже в руках Петра Порошенко.


Mustafa Nayyem, Фейсбук

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат