Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20800, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 22 травня. Усміхайтеся зранку й світ поверне вам усмішку у відповідь. Нехай негаразди обходять стороною, справи йдуть до логічного завершення і з’являється час для себе. Будьте в гармонії з собою і намагайтеся створювати гармонію навколо.   Гарного дня!

На других громадських слуханнях вирішували, хто є громада, і слухали наступного кандидата

Друге засідання громадської ради щодо призначення головного міліціонера області розпочалося з'ясуванням питання, хто ж входить до громадської ради і чому вона вирішує за всю громаду Закарпаття. Це не громадські слухання, а комітет однієї сім'ї - заявила частина активістів і після цього покинула малий зал засідань вченої ради ректорату УжНУ, де проходять слухання.  

Гриценко за заміну генпрокурора, який "швидко знайшов порозуміння зі старою владою"   (ДОПОВНЕНО)

Кандидат в президенты от партии «Громадянська позиція», народный депутат Анатолий Гриценко настаивает на немедленной замене генерального прокурора Украины.

На Іршавщині напередодні літніх канікул рятувальники нагадали школярам правила безпеки

Вчора, 20 травня в Ільницькій загальноосвітній школі – інтернат відбувся День цивільного захисту. Розказати дітям правила безпеки вдома,  на вулиці, в горах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів, тощо прийшли у навчальний заклад представники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та працівники гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області.

За спецвикористання води до закарпатського бюджету надійшло 2 млн. 371 тис. грн.

Фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що надходження від сплати за водокористування збільшились на 57 тис. грн. у порівнянні з відповідним періодом 2013 року.

В Ужгороді стартував чемпіонат України з американського футболу

18 травня на полі стадіону «Авангард» за сприяння ФК «Говерла» було дано старт чемпіонату України з американського футболу.

Водне поло. Команда Ужгорода здобула медалі в Чемпіонаті України

12—17 травня у Дніпродзержинську відбувся чемпіонату України серед юнаків 2002 року народження та молодше. Участь у змаганні взяли юні ватерполісти з Ужгорода. За їх підсумками команда Ісрафіла Василькіна та Володимира Гавриленка посіла друге місце.

Закарпатський ФРОНТ ОПОРУ заявив про підтримку Гриценка

Закарпатська неформальна молодіжна організація ФРОНТ ОПОРУ заявила про про підтримку на виборах Президента України Анатолія Гриценка

На Закарпатті вибори охоронятимуть 1700 міліціонерів

У середу, 21 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко провів робочу нараду з головами ОВК. На зустрічі також був присутній в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Закарпатгаз знизив ставки за стандартне приєднання на 20 %

Зміни встановлені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

Зверення головного міліціонера області щодо сепаратизму

Звернення в.о. начальника Управління МВС України в Закарпатській області до особового складу.

Конкурентом Порошенка у другому турі може стати Гриценко

Юлія Тимоешкно може не пройти до другого туру президентських виборів, а її місце може дістатися Анатолію Гриценку.

Державна екологічна інспекція пред’явила претензій на 77297,94   грн.

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області в квітні-травні поточного року були проведені планові перевірки суб’єктів господарювання, які ведуть лісогосподарську діяльність, зокрема філії «Великоберезнянське ЛАГ» ДП «Закарпатське ОУЛАГ» та «Воловецьке ЛАГ »   ДП «Закарпатське ОУЛАГ» .

Службові особи розтратили понад 500 тисяч гривень державних коштів

Слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області виявило факт розкрадання державних коштів службовими особами одного з органів виконавчої влади області. Зокрема, ці службові особи за період 2011-2013 років, зловживаючи службовим становищем, за змовою з іншими службовими особами підпорядкованих структурних підрозділів, витратили бюджетні кошти, які перебували в їх розпорядженні.

У Закарпатті прикордонникам "злили" мікроавтобус (ФОТО)

Співробітники Чопського загону в пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, стали на заваді незаконному ввезенню на територію України мікроавтобусу.

Експерти розповіли, як вигідно відпочивати у Закарпатті та закордоном

Ціни порівняно з минулим сезоном у доларах не подорожчали.

Студенти-біологи УжНУ одержують стипендію від нардепа

Початок цього навчального року для студентів-біологів ознаменувався стартом нового проекту – впровадженням іменної стипендії аграріям від народного депутата Івана Бушка.

Міндоходів розповіло, що робити при втраті податкової звітності

При втраті податкової звітності можна отримати копію.

Губернатор Закарпаття Лунченко відповість на питання в ефірі

У середу, 21 травня, в ефірі телеканалу «Тиса-1» дивіться інтерв’ю з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Валерієм Лунченком. Про це пише прес-служба губернатора.

Понад 2 мільйони одержав бюджет від закарпатської води

Закарпатська вода наповнила бюджет на 2 млн. 371 тис. гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат