Це жах! Закарпатська облрада ігнорує ініціативи Єдиного Центра...

admin 23.12.2015 10:17 ПОЛІТИКА

Вчора на сесії Закарпатської обласної ради дві пропозиції Єдиного Центра, що до включити до порядку денного питання відставки прем’єр - міністра України Арсенія Яценюка, були провалені.


Закарпатська обласна рада фактично ініціативи Єдиного Центра та принципово не голосує за її питання.

«На жаль, політичні погляди деяких депутатів обласної ради є такими, що не хочуть змінити курс розвитку країни, і вони є прихильниками цієї влади та підтримують старий режим Януковича, оскільки сьогодні "Відродженння" і Опозиційний Блок - це колишні регіонали, які на жаль, в більшості в обласній раді» - заявив лідер фракції Золтан Лендел.

«Ми теж незадоволені діяльністю цього уряду, але йти на поводу Віктора Балоги та його партії,які фактично і привели його до влади ми не будемо. Єдиний Центр та їх лідери мають дуже «курту» пам'ять, що саме вони агітували закарпатців голосувати за Порошенка та теперішній уряд. Зараз обдурений ними народ та вони отримали, що хотіли, тому і будуть спати на тому,що постелили» - заявив нашому виданню один із депутатів більшості.

Дійсно реального результату звернення облради до Президента ніякої ваги не має подібні звернення вже зробили декілька облрад, але Порошенко та Верховна Рада їх просто ігнорує.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат