В УжНУ   відбулася міжнародна конференція із залучення фінансових ресурсів ЄС

admin 24.12.2015 12:01 ПОДІЇ

 

1 грудня в Ужгородському національному університеті відбулася міжнародна конференція із залучення фінансових ресурсів ЄС.

Ректор подякував гостям, котрі погодилися взяти участь у конференції із залучення фінансових ресурсів ЄС: «Наші гості приїхали з новими ідеями, якими готові поділитися з нами. Сподіваємося, що нинішній обмін досвідом стане для обох сторін фундаментом для плідної співпраці на роки!».

Із доповідями на конференції виступили Мартін Сінкуле (Інститут регіонального розвитку, Прага) з презентацією проекту «RESOURCE» та Наталія Ліхольот (Спільний технічний секретаріат), яка розповіла про програму транскордонного співробітництва Угорщина — Словаччина — Румунія — Україна, наголосивши на успіху програми та її продовженні до 2017 року. Про «Програму транскордонного співробітництва Румунія — Республіка Молдова — Україна 2007—2013: досвід із минулого періоду та майбутні пріоритети» доповідала Юлія Грицку-Андрієш (Спільний технічний секретаріат). Таїсія Симочко (Національний контактний пункт «Горизонт-2020» в УжНУ) розповіла про нові можливості в рамках програми «Горизонт-2020», а саме про робочі програми на 2016—2017 роки для Соціальних викликів 1 та 2.

Директор Центру трансферу технологій «Штайнбайс» Юрген Райцнер доповідав про приклади вже реалізованих проектів та поділився планами співпраці з Ужгородським національним університетом. Ректор вишу Володимир Смоланка разом із гостем Юргеном Райцнером офіційно підписали Меморандум про взаєморозуміння між Ужгородським національним університетом та Центром трансферу технологій «Штайнбайс».

Конференція була організована в рамках проекту RESOURCE — підвищення обізнаності про ЄС через ознайомлення з його фінансовими інструментами (Nr. 21470094). Проект був профінансований з програми Міжнародного Вішеградського Фонду V4EaP Розширений Стандартний Грант.

admin

ТЕГИ : ЄС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат