Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.12.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 25 грудня. Зустрічайте новий день у затишку з горнятком улюбленої кави в руках. Нехай усе найкраще прийде у ваше життя якомога швидше. Вірте у щось хороше, світле, вічне, адже думки реалізовуються! Щасливого Різдва усім, хто зустрічав його нині вночі, й загалом вдалої п’ятниці!

Цитата дня:   Можна і почекати, якщо є чого чекати.

© Д. Еклз

Погода   25 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі, вранці та в першій половині дня туман, місцями слабка ожеледь. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, в горах місцями зниження до 4° морозу, вдень 1-6° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі, вранці та в першій половині дня туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 4-6° тепла.



ІМЕНИНИ     25 грудня – Олександр. 26 грудня – Олександр, Анастасія, Аркадій, Арсеній, Володимир, Євген, Іван, Микола, Орест.



Сьогодні також:

• Різдво в Католицькій Церкві



Цей день в історії

336 — У Римі відбулося перше документально підтверджене святкування Різдва.
1968 — «Led Zeppelin» відвідали США, в рамках свого першого американського турне.
1969 — Американець Артур Блессіт вирушив у найдовшу у світі навколосвітню подорож пішки — він подолав за 29 років 55011 км, несучи на собі великий дерев'яний хрест.


Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
27 грудня — концерт “Новорічний увиванець” Заслуженого академічного Закарпатського народного хору. Поч. о 16.00.

Ужгород, набережна Незалежності
До 3 січня — Різдвяне містечко від “Cimborak”.

Падіюн
До 29 грудня — майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів.
13 січня — шоу-програма “Під Старий Новий рік”. Поч. о 17.30.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.
Щонеділі — Новорічно-Різдвяні майстер-класи. Поч. 16.00.

Замок «Паланок» (картинна галерея, верхній двір)
До 26 грудня — Новорічно-Різдвяна програма в замку.

«Доміон»
До 30 грудня — “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 16.20, 18.50, 21.20.   “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 10.00, 15.45.   “Снігова битва”. Поч. о 10.00, 14.40, 16.05, 17.30. “Страшилки”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 11.25, 19.55. «Шеф Адам Джонс». Поч. об 11.25, 20.35. “На гребені хвилі”, CineMAX 3D. Поч. об 11.45, 18.10.   «Все як ти захочеш». Поч. о 13.10, 18.55, 22.15. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 13.15, 15.40, 17.25, 20.10, 21.50, 22.30. “Добрий динозавр”, CineMAX 3D. Поч. о 13.45.

“Перемога”
До 30 грудня — “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 15.00. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 12.30, 16.40, 19.10, 21.40.

Облмуздрамтеатр
27 грудня — “Мишачий король”. Поч. о 12.00.  

«Бавка»
27 грудня — “Справжня піратська історія”. Поч. об 11.00 та 13.00.


Замок «Паланок» (картинна галерея, верхній двір)
До 26 грудня — Новорічно-Різдвяна програма в замку.
Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Ретроспективна виставка Товариства угорських митців Закарпаття ім. І. Ревеса з нагоди 25-річчя.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   День не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Виключіть сьогодні зі свого меню м'ясо, замініть його овочами. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, відмінятися з незалежних від Вас причин. Вдало складуться любовні і сімейні відносини.
Телець Вам важко буде дорікає в егоїзмі, хоча ви будете частіше звичайного діяти в рамках власних інтересів і не більше. Захочеться реалізувати свої давні плани, пов'язані з дружніми зустрічами, відвідуванням дорогих серцю містечок.
Близнюки   Сьогодні, слід чекати підтримки від хорошої людини. Допомога прийде вчасно. Разом з тим ви можете відчути свою затребуваність у тих областях, які раніше завжди були поза вашої уваги. Зовнішня привабливість стане приводом для вигідного знайомства.
Рак. У цей день особливе значення матимуть контакти, побудовані на зобов'язаннях і словах. Вашому розумінню стануть доступні ті загадкові обставини, про які ви часто думаєте. Відкриється момент істини без будь-яких зусиль з вашого боку.
Лев   Енергії у Вас сьогодні буде хоч відбавляй. День пройде ефективно, якщо Ви направите свій потенціал на вирішення справ, які потребують фізичного навантаження. Сьогодні слід відкласти рішення будь-яких фінансових проблем, не підписуйте жодних документів. Вірогідні побутові клопоти.
Діва Сьогодні значні події відбуватимуться у фінансовій області. Вам вдасться непогано заробити. Але також можливі й значні витрати, як запланованого, так і непередбаченого характеру. Відбудеться зближення з партнером. Сімейні справи стануть домінувати над дружніми.
Терези Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю почуттю. Ваша прямота і відвертість допоможуть розвіяти недомовленості. Вів же час спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомогою аналізу виявляться марними, краще покладайтеся на свої відчуття. Увечері Ви можете бути більш нервовою, ніж зазвичай.
Скорпіон У цей день постарайтеся не образити своїх друзів і родичів словом і вчинками. Виникає спокуса скористатися плодами чужої діяльності. Для одних це буде безневинне присвоєння собі незаслуженої слави, інші ж схильні брати те, що погано лежить в буквальному сенсі слова. Норми моралі, моральні закони відступають далеко в тінь. Але будьте обережні, все це самообман і мана.
Стрілець Сьогодні з'явиться можливість завершити розпочате, віддати якісь борги, заповнити втрачене. Для багатьох з вас буде реальний шанс зміцнення позицій і відносин в діловому аспекті. Ваші цілі і завдання стають досяжними. Вдасться подолати перешкоди, які ще вчора неможливо було перемогти. Постарайтеся також приділити більше уваги відновлення сил, здоров'я.
Козеріг Вам слід проявити напористість свого характеру на найближчому оточенні. Майже завжди ваша позиція - диктувати іншим умови співпраці. Будете вимогливі до інших і категоричні у висловленні власної думки.
Водолій.   У цей день ви будете далекі від будь-яких дій. Фінансовий аспект буде стрімко змінюватися протягом усього дня. Не виключені нові грошові зобов'язання та надходження. Безліч усіляких зустрічей чекає вас в цей день, але всі вони будуть поверхові, в основному безрезультатні.
Риби Сьогодні ви знову побачите можливість для реалізації тих планів, які стояли перед вами минулого місяця. Це складний і разом з тим активний день, що вимагає від вас великої життєвої сили та вміння йти від небезпеки.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


За статистикою, плюшевий ведмедик опиняється у ліжку дівчини раніше, ніж хлопець, який його подарував.


- Слухай, ти як на рибалку вирватись зміг?
- Я їй ванну зробив з піною.
- І це її зупинило?
- Монтажна піна будь-кого зупинить.


- Синку, а чому в квартирі безпорядок?
- Вечірка була з друзями.
- А де піаніно?
- Дав послухати...

Санта-Клаус принес папу!

Сумасшедший папа поздравил дочь!

Опубліковано Lifter 21 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат