Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 22.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 22 грудня. Відчуваєте святковий настрій, який витає у повітрі? Ловіть передсвяткову мить, радійте тому, що бачите навколо. Життя таке прекрасне, лише ми часто цього не помічаємо. Гарного вівторка й смачного кавування!

Цитата дня:   Я думаю, що все в житті – мистецтво. Те, що ви робите. Як одягаєтеся. Як ви любите когось і як говорите. Ваша посмішка і ваша особистість. Те, у що ви вірите і всі ваші мрії. Як ви п'єте чай. Як прикрашаєте свій будинок. Або як розважаєтеся. Ваш список покупок. Їжа, яку готуєте. Як виглядає ваш почерк. І те, як ви себе відчуваєте. Життя – це мистецтво.

Хелена Бонем Картер


Погода   22 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарна погода, часом невеликі опади. Місцями: туман, слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10, у горах місцями до 15 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 2-7° тепла, у горах місцями вночі до 4° морозу, вдень близько нуля.
по м. Ужгород: Хмарно, часом невеликі опади, слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.




ІМЕНИНИ     22 грудня - Анна, Степан, Сафрон



Сьогодні також:

1.   Україна: День енергетика
2.   Україна: День працівників дипломатичної служби



Цей день в історії

1895 — Німецький фізик Вільгельм Рентґен опромінив руку своєї дружини «Х-променями», отримавши один із перших у світі рентґенівський знімок (найперший за три роки до нього отримав український фізик Іван Пулюй)
1905 — Початок грудневого збройного повстання в Москві.
1917 — Голова уряду Української Народної Республіки Володимир Винниченко підписав розпорядження про створення Генерального секретарства з міжнародних справ. Очолив Генеральне секретарство Олександр Шульгін. З 2000 року цей день щорічно відзначається в Україні як День дипломата.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Замок «Паланок» (картинна галерея, верхній двір)
До 26 грудня — Новорічно-Різдвяна програма в замку.

«Доміон»
До 23 грудня — “Зоряні війни. Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.30, 21.00.   “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.30.“Біля моря”. Поч. о 16.30. “Супернянь-2”. Поч. о 23.20.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 23 грудня — “Біля моря”. Поч. о 10.00, 20.25. “Снігова битва”. Поч. о 10.00, 13.10, 16.05, 17.30. “Зоряні війни: Пробудження сили”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 12.15, 14.35, 17.00, 17.55, 19.30, 22.00, 22.30. «Шеф Адам Джонс». Поч. об 11.25, 18.55. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3DХ. Поч. о 12.10.   “Супернянь-2”. Поч. о 13.55. «Все як ти захочеш». Поч. о 14.35, 20.40. “У серці моря”, 3DХ. Поч. о 15.40. “Кістяний томагавк”. Поч. о 22.10.

“Перемога”
До 23 грудня — “Біля моря”. Поч. о 17.00. “Снупі й Чарлі Браун: Дрібнота в кіно”, 3D. Поч. о 12.40. “Зоряні війни: Пробудження сили”, 3D. Поч. о 10.00, 14.20, 19.10, 21.40.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У першій половині дня тобі доведеться підлаштовуватися під своїх колег. Не варто бути білою вороною в колективі, прояви ввічливість. У другій половині дня ти зможеш протистояти тиску опонентів. Намагайся перевести конфліктну ситуацію в жартівливу форму. Увечері ти отримаєш гарну новину від родичів.
Телець Цей день варто провести максимально активно. Переговори з новими партнерами принесуть гарні результати. У другій половині дня ти отримаєш схвалення з боку впливової особи. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб поговорити про премії. Вільний час присвяти відвідуванню культурної події.
Близнюки   Сьогодні не варто розслаблятися і розраховувати на чужу допомогу. Тобі доведеться переробити виконану роботу через власну неуважність. У другій половині дня постарайся відмовитися від участі в суперечках і публічних виступах. Тобі потрібно зосередитися на аналізі отриманої інформації. Увечері відвідай перукарський салон і приведи себе в порядок.
Рак. Цей день буде насичений великою кількістю суперечливої інформації. Відключи свої емоції і задій логіку. Приймаючи важливі рішення, спирайся тільки на факти і реальну статистику. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від старих партнерів. Намагайся завершити всі розпочаті справи вчасно.
Лев   Сьогодні на тебе чекає напружена робота. Намагайся шукати нестандартні шляхи для вирішення проблем. У другій половині дня тобі варто порадитися з колегами, перш ніж зробити серйозний крок. Твої партнери можуть відмовитися від виконання усних домовленостей. Звернись по допомогу до досвідченого фахівця, щоб уникнути втрат.
Діва У першій половині дня ти отримаєш похвалу від керівництва. Деякі колеги почнуть критично ставитися до твоїх досягнень. У другій половині дня намагайся не відволікатися на дрібниці. Тобі потрібно розробити стратегію, яка допоможе зростанню прибутку. Вільний час присвяти психологічним практикам і попрацюй над корекцією недоліків.
Терези Сьогодні твої колеги можуть зіпсувати нові починання. Не варто впадати у відчай і кидати розпочату справу. У другій половині дня поговори з керівництвом про свої плани. Ти зможеш отримати підтримку, якщо приведеш переконливі аргументи на свою користь. Вільний час старайся присвятити підтримці свого організму.
Скорпіон Сьогодні у тебе вийде те, що давалося раніше насилу. Допомога з боку однодумців відкриє гарні перспективи. У другій половині дня будь активніше і спілкуйся з різними людьми. Несподівана зустріч із цікавою особою принесе можливість кар'єрного росту. Увечері на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.
Стрілець Сьогодні не варто поспішати і приймати рішень, ґрунтуючись на свої емоції. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Намагайся не обговорювати своїх планів із колегами. Твої таємні вороги готують провокацію, щоб підірвати твій авторитет. Вільний час присвяти заняттю, яке заспокоює нервову систему.
Козеріг Цей день варто присвятити освоєнню нових технологій. Тобі потрібно порадитися з більш успішним співробітником. У другій половині дня використовуй свої старі зв'язки, щоб реалізувати задумане. Тобі варто приділити увагу роботі з документацією. Увечері можуть завітати гості, які приємно здивують своїм гарним настроєм.
Водолій.   Сьогодні намагайся не звертати уваги на дрібні подразники. Тобі потрібно навчитися терпінню і витримці, щоб подолати перешкоди. У другій половині дня твої колеги спровокують конфлікт. Намагайся відключити емоції, щоб зберегти свою репутацію. Увечері ти отримаєш неприємну звістку від далеких родичів.
Риби Цей день ефективний для навчання та освоєння нової інформації. Прилив сил допоможе легко впоратися з вирішенням проблем. У другій половині дня займися аналізом своїх помилок. Ти зможеш розробити вдалий план дій, який полегшить твою роботу. Увечері постарайся відпочити і не дивитися телевізор перед сном.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Цей запис має надзвичайну можливість. Постав лайк і додай його собі на стінку і нічого не станеться. Це дійсно діє! Не віриш? - перевір!


Залізнична катастрофа. З рейок зійшов спецпотяг з депутатами. Приїхавши, рятувальники виявили, що місцеві жителі встигли поховати всіх.
- Що, всі-всі загинули?
- Ага. Деякі, правда, намагалися переконати нас, що живі, але ви ж знаєте політиків, вони завжди брешуть.

Лектор:
- Ну скільки можна базікати? Вийди замість мене і продовжи!
Студент виходить до дошки:
- Всім дякую, лекція закінчена!

Racing spirit ;)

Опубліковано DeCompetición 6 грудня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат