Активісти через суд скасовують призначення керівництва Ужгородської місцевої прокуратури

admin 22.12.2015 09:18 ПОЛІТИКА

Про це в мережі Фейсбук повідомляє голова Громадської ради Ужгорода Олександр Пересоляк.


Сьогодні громадські активісти Адріан Опачко та Демократичний Альянс – Ужгород подали заяву в суд з вимогою скасувати рішення про призначення керівництва Ужгородської місцевої прокуратури.
Причин декілька.

По-перше. На нашу думку, призначення керівництва Ужгородської місцевої прокуратури відбулося всупереч результатам незалежного (комп’ютерного) тестування. Саме так восьмий номер в рейтингу Дмитро Кириленко за суб’єктивним рішенням комісії став першим в рейтингу! По суті комісія сформувала свій рейтинг не маючи для цього законних повноважень! Подання кандидатів на заступників прокурора Ужгородської місцевої прокуратури комісія не зробила взагалі!

По-друге. На нашу думку, знівельована сама ідея оновлення кадрів прокурорських працівників та керівників. Простими словами вся реформа прокуратури та дії Генерального прокурора по призначенню керівництва прокуратури Ужгорода поставлена під сумнів.

По-третє. Підірвано довіру громадськості до осіб, які ймовірно зайняли свою посаду незаконно. За які заслуги перед конкурсною комісією чи перед Генеральною прокуратурою? Фінансові зобов’язання чи надані хабарі? Обіцянки бути вірними солдатами і приймати незаконні рішення?

Оцінку даній ситуації повинна дати громадськість, суди та провідники реформи органів прокуратури.

trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


26.12.2015 01:10 однокурсник

Старий Бенца коли вчився у Львові на юрфаці, то сходячи з поїзда на перон тягнув перед собою міх калапів з хустської фетро-фільцевої   фабрики. Но а коли став прокурором, та всі його одногрупники   повірили в силу хустських калапів.


22.12.2015 17:53 мукачево

якби в Мукачеві активісти вийщли на протест призначення   проти прокурора Мукачева Братюка Олександра, племянника Бенци Ю.Ю., старого прокурора області, перевертня при Пшонці, касира режиму януковича.
Банду геть!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат