Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Куратор Закарпаття від Слуг Народу Тищенко помічений з відомим браконьєром Закарпаття

Народного депутата України і куратора Закарпатської області Миколу Тищенка і скандально відомого екс-депутата Рахівської міськради від Радикальної партії і браконьєра Михайла Кабаля помітили в день, коли була закладена капсула на початок будівництва дороги від урочища Свидовець до гірськолижного курорту Драгобрат.

Як депутат від Слуг Народу майно на мільйони ховає

Депутат Свалявської міської ради, голова фракції від партії «Слуга народу» та колишній член виконкому Андрій Гуледза проігнорував конфлікт інтересів та, користуючись своїм становищем, придбав у міста землі та майна на мільйони гривень. Офіційно він оформив майно на дружину, яка заплатила громаді лише в межах 200 тисяч гривень за об’єкт.

Скринька Пандори

У той час, коли в Україні фіскальні органи тиснуть на бізнес, обкладаючи непомірними податками, багато політиків та чиновників ховають свої гроші в офшорних зонах, щоб податки не платити взагалі. Займався цим і Зеленський. Щоправда, перед самим президентством свої активи… віддав безкоштовно товаришу.

Бий своїх

Колись така монолітна і сильна партія «Слуга Народу» валиться на очах. Там уже був розкол, коли пішли «люди Коломойського». А зараз настала черга ідеолога партії, голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Втрачені надії

30 років тому ми отримали власну державу. Було багато надій та сподівань. Були цифри, які свідчили, що Україна має один із найкращих потенціалів у Європі, і за кілька років ми мали стати однією з найбагатших держав континенту.

Погоня за Чаусом

Коли іноземці дивляться, як в Україні дві силові структури ледь не влаштовують між собою бої, то просто не розуміють, чи є у нас влада і законодавство.

Проросійські партії та екс-регіонали узурпували владу в Закарпатській облраді

було проведено сесію облради. На неї прийшли лише заколотники, які створили неприродню коаліційну більшість з фракцій партії Медведчука-Путіна ОПЗЖ, «Слуг народу», Команди Балоги та екс-регіоналів.

Земля вже продається

З 1 липня 2021 року на українців чекає цілий ряд змін.

Петров пояснив чому Слуги Народу об'єдналися з партіями Медведчука та Коломойського

Голова Закарпатської облради Олексій Петров намагається виправдати створення аномальної коаліції більшості в облраді

У облраді створено більшість з представників партій Медведчука, Балоги, Коломойського та Зеленського

У Закарпатській обласній раді відбувся політичний переворот, політичні реваншисти зуміли захопити владу в обласній раді.

Префект трусить Закарпаття

Якщо протягом останніх пів року на Закарпатті встановився такий собі статус-кво і ситуація була спокійною, то з якогось дива сюди було призначено «префекта-наглядача», яким став ресторатор Микола Тищенко. Той самий, що навіть плутає Закарпаття з Прикарпаттям.

Як нардепи Тищенко та Лаба вбивають рейтинг Зеленського на Закарпатті

Куратор від партії Слуга Народу на Закарпатті, київський ресторатор Микола Тищенко та закарпатський нардеп від цієї ж партії Михайло Лаба спровокували ситуацію, яка явно зіпсувала імідж партії та президента Зеленського в Закарпатській області

На Закарпатті Слуги Народу вирішили віддати владу клану Балог та екс-регіоналам

На Закарпатті куратор області від партії Слуга Народу київський ресторатор Микола Тищенко вирішив поміняти владу і пішов на зговір з колишніми регіоналами та Віктором Балогою

В обласній раді вже немає більшості

Цього четверга відбулася сесія обласної ради. Скандалів не було. Але стало зрозуміло, що більшості в облраді вже не існує. Майже при всіх голосуваннях 20—25 депутатів просто не віддавали свій голос. Це стосується і кадрових питань, із яких пройшли лише три: призначили Олега Коцюбу керівником аеропорту «Ужгород», залишили на посаді головлікаря обллікарні Юрія Яцину й обрали також керівника музучилища імені Задора.

Перезавантаження

Цього тижня сталися дві знакові події в політикумі України. По-перше: відбулися зміни в уряді. Рада звільнила міністра охорони здоров’я Максима Степанова і на його місце призначила вже колишнього санітарного лікаря країни Віктора Ляшка. Останнім часом Ляшко щодня світився в телевізорі, бо доповідав про стан із коронавірусом у країні і став популярнішим за самого Степанова, якого, до того ж, недолюблював прем’єрміністр Денис Шмигаль.

Удар по куму Путіна

Ніхто з попередників Зеленського не спромігся дати бій олігархам. Цього ж разу почало відбуватися щось дуже серйозне. Керівник СБУ Іван Баканов навіть сказав, що в Україні є 13 олігархів і вони на гачку.

Чия перемога?

Історію ідеологізують. Будь-яка держава намагається переписувати історію на свій лад — ми сильні і мужні, а всі інші нас не варті. Найбільше в цьому практикуються держави з тоталітарним режимом. Серед них і Росія. Саме для росіян пишуться підручники з історії так, щоб нація відчувала свою особливість.

Криза влади

На Закарпатті коаліція в облраді формувалася доволі важко. Зрештою, з перевагою в один голос зліпили більшість у доволі дивній конфігурації — провладна фракція партії «Слуги народу» легко об’єдналася з опозиціонерами від порошенківської Європейської Солідарності та тою ж таки «Батьківщиною». Головними партнерами «слуг» стало «Рідне Закарпаття».

Два роки застою

Рівно два роки тому відбувся другий тур президентських виборів. Два роки тому понад 70% українців повірили лозунгам кандидата Зеленського. Це були лозунги про подолання бідності, про те, що олігархи служитимуть народу, а бандити сидітимуть у тюрмах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат