Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Як не помилитися

Місцеві вибори є дуже відповідальними. Це ж місцева влада буде вирішувати наші регіональні проблеми. Якщо бути байдужим або просто продати свій голос, то протягом 5-ти років не варто нарікати на якісь незручності й дискомфорт у селі, місті, ОТГ, області.

Чому мером Ужгорода повинен стати Ратушняк

Я успішно працюю в ІТ-сфері, і зараз, через специфіку своєї роботи, маю можливість проживати у будь-якій країні світу. Але я завжди з теплом згадую свій рідний Ужгород. Я тут народився і виріс. Пережив трошки «совка» і лихі 90-ті.

«Бій без правил»: як борються «рідні» з фаворитом на голову Виноградівської ОТГ Іваном Бушком

Проведення фейкового соцопитування, просування через сторінки в соцмережах та причетність до псування більбордів – це лише частина вже брудних технологій, до якої причетне «Рідне Закарпаття».

Іван БУШКО: "Ремонт та будівництво доріг - нагальні питання для Виноградівської громади" (ВІДЕО)

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко, назвав будівництво дорожньої інфраструктури та об'їзної дороги, одними з першочергових завдань для майбутньої Виноградівської ОТГ.

Вибори в Ужгороді: залякування і напади на команду Сергія Ратушняка (відео)

Ужгородці вже понад три місяці як стали заручниками пропагандистсько-інформаційної навали двох кандидатів на посаду міського голови – Андріїва та Щадея. На десятки біл-бордів, сотні інших рекламних площин та багатотисячні тиражі газет і листівок, вони витрачають по кілька мільйонів гривень на місяць. І якщо такі витрати Андріїва хоч якось можна пояснити, то Щадей фактично ніколи офіційно не працював і не має прибутків для ведення такої кампанії, а його відповіді не по темі «Звідки гроші на кампанію» під час телеефіру лише стали зайвим підтвердженням, що його фінансують місцеві олігархічно-кримінальні клани, які хочуть зберегти свій вплив на владу в Ужгороді та краї.

Слово про Партію порядних закарпатців

Дорогі друзі!
Під час виборів українці завжди в когось до фанатизму вірять і на хвилі ейфорії голосують за фаворита, а вже через рік рвуть на собі волосся, кажуть про зраду і той, хто був у фаворі, робиться ледь не ворогом. І так щоразу. То як не помилитися? Як знайти тих, хто не зрадить, і за кого ніколи не буде соромно? Це і було моїм вирішальним питанням на цих виборах.

Олександр Шпеник: Найважливіші питання потрібно вирішувати зі всіма ужгородцями на референдумі

На Закарпатті була потреба у регіональній політичній силі. Спроби створити такі партії були. Зокрема свого часу Віктор Балога заснував партію «Єдиний Центр», але цей проект розвалився, і зараз у родини Балог інший політичний проект — Блок імені Андрія Балоги. Але родинна партія так і залишається родинною.

Ужгород — місто мертвих і жертв?

Відкритий лист ужгородця Ужгородському міському голові, який так і не став ужгородцем.

Як нинішні кандидати в мери Ужгорода Щадей та Чучка підтримали чинного мера Андріїва

Зараз кандидати в мери Ужгорода Віктор Щадей та Павло Чучка свою кампанію формують на основі критики чинного мера Богдана Андріїва.

Іван БУШКО: для відмінного результату потрібна професійна команда (ВІДЕО)

Головний претендент на посаду голови Виноградівської ОТГ Іван Бушко вважає, що найкращі результати досягаються лише спільними зусиллями.

Їхні методи

Cоцмережами вже шириться знакове запитання: «Як правильно сприймати кандидата, у якого партія зелена, а борди — рожеві? Фіолетово?». Звичайно ж, фіолетово. Кандидат Щадей, який соромиться того, що хоче стати мером від партії Зеленського, лукавить. Бо ще не ясно, у кого більший рейтинг.

Короновибори 2020

Ми все вище і вище підіймаємось до рівня власної некомпетентності (принцип Пітера). Бог з ним, якщо це стосується окремої людини; але якщо це стосується людини, яка перебуває у владі, людини, яка приймає рішення в державному управлінні – це стає небезпечним для самого існування держави.

Як навести лад в Ужгороді

Ці вибори стануть справжнім квестом для українців. Сама система передбачає голосування в одному бюлетені і за партію, і за кандидата. При цьому, потрібно голосувати за партію і кандидата з тієї ж партії. Тому тут саме партія в пріоритеті.

ЗА!

Мы с Сергеем Ратушняком пересеклись, кажется, в 2009 году. Я тогда привел внучку, по какой-то мелочи, на обследование в Ужгородскую городскую больницу. Сергей Николаевич стоял у окна и осматривал город, живописно раскинувшийся в долине речки Уж.

Безальтернативний кандидат

Аналізуючи програми кандидатів на посаду міського голови міста Ужгород, не перестає дивувати їхня одностайність у тому, що для вирішення будь-яких проблем міста (водопостачання, ремонт доріг, сортування побутових відходів, облаштування спортивних майданчиків, ремонт будинків тощо) необхідно розробити відповідні плани, провести експертизи і т. ін. Усі вони роздають обіцянки, але не пишуть, як вирішуватимуть ці питання.

Сергій Ратушняк: Україна стоїть на порозі зникнення як держава...

...і тому, не розкрадаючи місцевий бюджет, ми історично зобов’язані підняти міста і регіони на новий якісний рівень. Це наш останній шанс

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат