Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Віктор Щадей оголосив, що йде кандидатом в мери Ужгорода від партії Слуга Народу

39-річний Віктор Щадей оголосив на своїй сторінці у Фейсбук, що йде на вибори мера Ужгорода за підтримки провладної партії Слуга Народу.

А вони все пруть

На Закарпатті політики відчули можливість отримати безпрецедентну владу в регіоні і бути незалежними від центру. Після адміністративної реформи, контролю з Києва майже не буде, і тоді місцеві чиновники керуватимуть так, як їм заманеться.

Місцеві вибори 2020: «Слуги народу» презентували виноградівську команду

Символічний захід просто неба провели вчора, 27 серпня, на території відпочинкового комплексу на межі Виноградівського і Берегівського районів.

Олексій Петров: Закарпаття мені зайшло. Із задоволенням залишився би тут жити

Коли в квітні цього року головою Закарпатської ОДА призначили генерала СБУ Олексія Петрова, то закарпатці насторожилися. У генерала не було досвіду адміністративної роботи, і хто знає, як він розбирається в господарських питаннях, а область наша міцно осіла на останній сходинці щодо соціально-економічного розвитку в Україні.

Сябри бунтують!

У Білорусі почалися протести проти диктатора Лукашенка. Здавалося б, така спокійна країна, люди завжди дружно голосували за совок і все їх влаштовувало, аж раптом піднявся бунт.

Сергій Ратушняк розповів про загрозу захоплення Білорусі Росією

Про це відомий закарпатський політик розповів на своїй стоінці у Фейсбук.

Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкaрюк подав у відставку

Він був призначений цю на посаду 28 жовтня 2019 року, замінивши Олексія Гетманенка, якого призначили першим заступником. Головою ОДА тоді був Ігор Бондаренко.

Головою Виногрaдівської РДA став Ігор Вaнтюх

Розпорядженням президентa Укрaїни новим головою Виногрaдівської РДA признaчено Ігоря Вітaлійовичa Вaнтюхa.

Закарпатські політики заворушилися

В Україні почалася чергова виборча кампанія. Цього разу наприкінці жовтня відбудуться місцеві вибори.

В Ужгороді пропутінська партія заявляє про напад на офіс

Для створення інформаційного приводу достатньо бризнути на вікно офісу трохи фарби. Все це фотографується і подається в пресі як напад противників. Більше того, медведчуківська преса пише про цей акт, як «страхи опонентів перед чесною боротьбою на політичних перегонах».

Незаконна видача бюлетенів на Мукачівщині: член ДВК зізналась у вчиненні злочину

Мешканка с. Червеньово Мукачівського району, що працювала членом ДВК на позачергових виборах до Верховної Ради України, визнала свою вину у вчиненні злочину проти виборчих прав. Її дії кваліфіковано за ч.2 ст.158-1 КК України, тобто надання виборчих бюлетенів особам, які не мають право їх отримувати, вчинене членом виборчої комісії, за попередньою змовою групою осіб.

Яка країна — такі і терористи

Цього тижня в Україні активізувалися шизофреніки. У середу вся країна спостерігала за дійством, яке відбувалося в Луцьку. Тут психічнохворий чоловік зі зброєю захопив автобус із пасажирами. Тримав їх в автобусі цілий день, час від часу пострілюючи.

Новопризначений голова Хустської РДА протягом минулого року заробив більше 400 тисяч гривень

Днями голова Закарпатської ОДА Олексій Петров представив в.о. голови Хустської райдержадміністрації Віктора Сабадоша. Видання "Голос Карпат" проаналізувало декларацію новопризначеного посадовця.

Ексголови Закарпатської ОДА про перспективи та ризики створення Берегівського району

Чи має шанс Виноградівщина залишитись на адміністративній арені Закарпаття, або ж долю району вже вирішила центральна влада?

5-ий район Закарпаття: експертна громадськість про створення Берегівського району

Голос Карпат зібрав експертні думки про створення Берегівського району з точки зору адмінреформи, політики та національно-культурних особливостей.

Голова ЗОДА Олексій Петров представив нового заступника

Віталій Цвігун куруватиме економічний напрямок, питання інфраструктури та екології.

Президент Зеленський говорив з Президентом Словаччини Чапутовою про ужгородський аеропорт

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою.

На десятьох нардепів від Закарпаття з бюджету вже було витрачено 4 млн. грн.

У середньому один закарпатський нардеп обійшовся платникам податків у 400 тисяч гривень. Такі дані оприлюднила Громадська мережа ОПОРА.

Безперспективний план

Нещодавно народилася доволі мотивуюча новина — уряд схвалив Перспективний план розвитку об’єднаних громад на Закарпатті. І подавалося все з пафосом, мовляв, у плані все так, як ми хотіли.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат