Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Один із найбагатших нардепів від Закарпаття регулярно   бере компенсацію за проживання в Києві

Депутати від Закарпаття продовжують брати компенсацію за проживання у Києві, хоча є заможними людьми.

Виконавча влада на Закарпатті буде не закарпатською

Центральна влада навідріз відмовляється призначати закарпатців на керівні посади в Закарпатті. Зараз головою ОДА призначено не місцевого Олексія Петрова. Все, що пов’язує його із Закарпаттям, то тут у СБУ працював хтось із його родичів. І все.

Краще без пафосу

Останнім часом на фоні загального невдоволення населення соціально-економічним станом у країні, влада видає в ефіри пафосні лозунги про те, як країна перебудовується. Ще й придумали назву під це — «Велике будівництво».

Ярослав Галас: Фантастичні обіцянки президента Зеленського не будуть виконані

Заступник колишнього голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля вважає обіцянки президента України Володимира Зеленського про "Велике будівництво" на Закарпатті такими, що не будуть виконані.

Колишнім телеканалом Балоги володіють два нардепи

Закарпатський телеканал «М-студіо» змінив структуру власності, зокрема, тепер медіа-актив опосередковано належить родинам двох депутатів парламенту — Василя Петьовки та Валерія Лунченка, а також депутата Закарпатської обласної ради Мирослава Білецького. Крім того, стосунок до телеканалу може мати й народний депутат Роберт Горват. Про це повідомляє представник ІМІ в області, посилаючись на дані державних реєстрів.

Залізна стіна

Сотні тисяч українців повернулися із заробітків додому. Особливо ті, хто працював на підприємствах за кордоном, які змушені були закритися через карантин. Серед цих заробітчан і закарпатці.

Новий керівник

Генерал-майор СБУ Олексій Петров офіційно призначений головою Закарпатської ОДА.

Державу рятували від банкрутства

На які жертви довелося йти Зеленському.

Серед закарпатських нардепів найобережнішими є Горват та Лаба

Обидва найчастіше під час голосувань утримувалися. У той же час Віктор Балога і взагалі не голосував у 96 % випадків.

Знайшли цапа відбувайла

Рейтинг Зеленського різко падає. Навіть стійкі його прихильники зрозуміли, що час йде, а позитивних змін не сталося. Стало гірше. В оточенні президента вирішили терміново знайти крайнього в цій ситуації і легко знайшли — уряд Гончарука.

Депутат Поляк із Закарпаття зашкварився на кнопкодавстві

Це перший зафіксований подібний випадок у Верховній Раді, який стався після набрання чинності законом про криміналізацію неособистого голосування.

Втрата довіри

Ця влада остаточно втрачає довіру людей. Мова навіть не про невиконані обіцянки. Люди вже навчені, що політики перед виборами багато чого обіцяють. Лише найпримітивніші цьому вірять. Але є ще великий сегмент електорату, який голосував за нинішню владу не так через обіцянки, як через бажання побачити у владі нові обличчя.

Коли при владі бандити реальні

Ми вже звикли до того, що наші полі­тики часто один одному б’ють пики. З цього можна лише тішитися. Але недавня бійка відкрила багато чого цікавого.

Багата влада

Цього тижня було два скандали й обидва стосувалися нашої влади.

Нардеп із Ужгорода Нестор Шуфрич виявився вбивцею рідкісних тварин

У соцмережах поширюються фотографії, на яких зображений народний депутат Верховної Ради Нестор Шуфрич разом із убитими ним тваринами Фотографії поширюють зоозахисники.

Чому президент звільнив голову Закарпатської ОДА Бондаренка

На раді регіонів при президентові Володимир Зеленський оголосив про звільнення голів Закарпатської та Львівської ОДА. Президент говорив без агресії, натякав, що голови ОДА не беруть хабарів, вони пропрацювали по 4-5 місяців і на час призначення дуже допомогли президентові, але час йшов і потрібно було рухатися далі.

Знову ллється кров

У нас нові скандали. Якось дуже дивно правоохоронці відразу після повернення Зеленського з Парижа почали розкручувати вбивство журналіста Шеремета. Європейці натякнули Зеленському, що в Україні занадто агресивні націоналісти. Тому й не дивно, що міністр МВС Аваков відразу ж «повісив» убивство Шеремета на націоналістів. Тих, хто воював у АТО, та тих, хто допомагав воїнам.

Ми не здалися

Цього тижня вся увага українців була прикута до Парижа, де відбулася перша зустріч у Нормандському форматі за участі канцлера Німеччини Меркель, Президента Франції Макрона, а також Президентів України та Росії.

Зеленський призначив нових голів райдержадміністрацій   на Закарпатті

Як ми повідомляли, було призначено головою Іршавської РДА Віктора Товстого. Згодом появилося розпорядження про призначення головою Свалявської РДА Романа Тарабія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат