Новини » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Вигнаний із Закарпаття Гайдай може очолити Кіровоградську ОДА

Колишній голова Мукачівської РДА, а згодом один із претендентів на першого заступника голови Закарпатської ОДА Сергій Гайдай планує стати головою Кіровоградської ОДА.

Чи дійсно Іштван Цап відновився на посаді першого заступника мера?

Прокуратура цього не знає і направила в мерію відповідний запит.

Василь Петьовка носить годинник, який коштує як нове авто

Позафракційний нардеп від Закарпаття носить наручний годинник вартістю 15 тис. доларів.

Голові Закарпатської ОДА затвердили двох заступників. Гайдай не пройшов

Кабінет Міністрів затвердив двох заступників голови Закарпатської облдержадміністрації. Заступниками Ігоря Бондаренка стали Ольга Травіна та Олексій Гетьманенко.

Доторкані

Парламент в Україні почав активно працювати. Одним із перших рішень було зняття недоторканності з нардепів.

Кругова порука і корупція в Рахунковій палаті: ДБР відкрило кримінальне провадження

Ефект вибуху бомби в інформаційному просторі України викликала заява члена Рахункової палати України, доктора економічних наук Андрія Дідика про небувалу корупцію в головному контролюючому органі країни.

Члени ДВК у 69 окрузі, в якому виграв Балога, можуть отримати 7 років тюрми

Прокуратура затвердила обвинувальні акти стосовно чотирьох членів ДВК у 69 окрузі, які незаконно видали понад 200 бюлетенів для голосування.

Виступ закарпатки під час Ходи гідності спричинив скандал

Навколо закарпатської співачки Аліни Паш знову розгорівся скандал. Під час   урочистостей з нагоди Дня Незалежності у Києві було виконано імпровізований гімн України, який звучав майже 7 хвилин. Частиною цього гімну було і виконання в стилі реп співачки з Буштина Аліни Паш.

Повідомлено про підозру п’яти членам ДВК одномандатного виборчого округу № 69

Повідомлено про підозру п’яти членам дільничної виборчої комісії у с. Суха, Іршавського району, які незаконно видали бюлетені для голосування за осіб, які фактично, на час проведення голосування, перебували за кордоном.

Вибори 2019: В одні ворота

У неділю ми обирали парламент. Уперше на вибори по всій Україні прийшло менше половини від усіх виборців. На Закарпатті голосували найменше — всього 41 %. Одні на морі, а інші на заробітках. А декому взагалі ці вибори не потрібні, бо зневірилися в українській владі.

Як не помилитися

У неділю нам знову потрібно робити вибір. Чомусь після кожних виборів уже через короткий час ми часто розчаровуємося в тому чи іншому політику або партії. Чому так стається?

Політичне майбутнє варто пов’язувати зі справжніми професіоналами

Олексій Сапронов пояснив, чому опинився в списках партії прем’єр-міністра Володимира Гройсмана «Українська стратегія»

Поліція Закарпаття розслідує три кримінальні провадження за фактами можливого підкупу виборців

З початку передвиборної кампанії до Верховної Ради поліція Закарпаття зареєструвала 114 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. За даними фактами розпочато три кримінальні провадження щодо можливого підкупу виборців і складено 29 адміністративних протоколів.

Поліція викрила групу осіб в організації схеми підкупу виборців на користь одного з кандидатів

За один голос та голосування виключно за одного кандидата у народні депутати України у виборчому бюлетені громадянам обіцяли 1500 гривень. Наразі проводяться санкціоновані обшуки за місцем мешкання причетних до протиправної діяльності осіб.

Не впустити ворога

У це важко повірити, але Росія поступово захоплює владу в Україні. Як відомо, свідомість більшості формується з телебачення. Люди відвикли думати та аналізувати самостійно і всю інформацію з телевізорів сприймають за істину.

Мирослав Гісем: Ужгород повинен стати для всіх міст Закарпаття зразком розвитку та процвітання

Відомий закарпатський фінансист та політик Мирослав Гісем розповів про те, що потрібно зробити, щоб Ужгород та Ужгородський район стали зразком для всіх міст та районів Закарпаття.

Кандидат Андріїв у робочий час зібрав в одній із сільрад освітян: Через недогляд травмувалася дитина

Кандидат в нардепи по округу №68 Андрій Андріїв у робочий час зібрав у сільраді Коритнян освітян цього села та Минаю.

Як допомогти державі вийти з кризи

Часто чую, як українці останнім часом соромляться власної держави. Держави, яка погрузла в корупції, яка не може забезпечити своїм громадянам якісну освіту та медичне обслуговування, яка не може дати достатнього адекватного заробітку та забезпечити найнезахищені верстви населення пенсіями та соціальними виплатами. Такої держави не лише соромляться, а й тікають з неї у пошуках кращого життя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат