Справжній палац: у мережі показали маєток голови Закарпатської облради

27.09.2023 11:18 ПОЛІТИКА

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко справив новосілля – 850 кв.м. житлової площі. Про це повідомляє Закарпаття 24, з посиланням на відео від “Закарпатське телебачення”.

Будинок має 4 поверхи, а також окрему відпочинкову будівлю. Цікаве архітектурне рішення в стилі вікторіанської епохи, яка набула поширення серед британської аристократії в кінці 19 ст.

В будинку три зручні великі тераси для сонячних ванн, а також дві камінні зали для прийомів. Крім того, окремо збудований відпочинковий будиночок, де є кімната для гостей, винний льох, дегустаційний зал та сауна. Поруч – басейн для плавання.

Для будівництва було об’єднано три земельні ділянки. Через похилий ландшафт було сформовано кілька окремих терас – на верхній розміщений сам будинок, на другій басейн та відпочинкова зона, а на двох нижніх – фруктовий сад та виноградник.

Щоб було зручніше для автомобіля – на подвір’ї зроблено одразу двоє центральних воріт – одні для в’їзду, інші для виїзду. Крім того, на нижніх терасах зроблено ще двоє окремих воріт.

Володимир Чубірко останні роки є головою Закарпатської обласної ради. Перед цим працював головою бюджетного комітету обласної ради, ще був членом Ужгородського міськвиконкому, а також три рази обирався депутатом обласної ради. За час політичної кар’єри Володимиру Чубірко довелось побувати в 4 різних політичних силах.

Останнім часом Володимир Чубірко потрапляв у постійні скандали через своє небажання звільнити з керівної посади в апараті обласної ради депутата від ОПЗЖ. Однак, незважаючи на війну і заборону ОПЗЖ, Чубірко вже півтори роки відмовляється це робити, хоча звільнення працівників апарату входить до його повноважень і не потребує узгодження з депутатами. Також закарпатців обурив випадок, що під час війни Чубірко взяв з собою депутата з ОПЗЖ на офіційне вручення нагород від обласної ради.

Крім того, літом в Ужгороді розгорівся скандал, коли стало відомо, що родина Володимира Чубірки вже 7 років не платить комунальні платежі за квартиру, яку голова обласної ради подарував своїй доньці.

Коментарі :


28.09.2023 15:27 Мірко

Кожен голова закарпатської обради накрпде грошей строїть віли магазини і потім стає героєм України


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат