Переправник з Берегівщини отримав 7 років тюрми з конфіскацією майна

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури 59-річного чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України). Також суд ухвалив рішення щодо конфіскації усього належного йому майна.

Прокурор довів, що мешканець Берегівщини в червні минулого року планував незаконно переправити до Угорщини трьох військовозобов’язаних громадян. Усі вони – мешканці Донеччини, з обвинуваченим були знайомі раніше.

Чоловіки приїхали до Виноградова та оселилися там, вичікуючи слушного часу для перетину держрубежу. Вартість незаконної «мандрівки» становила 3000 євро з особи.

Осіб викрили співробітники Держприкордонслужби та Департаменту військової контррозвідки СБУ на території с. Боржава, за 3000 м від кордону. При собі громадяни мали гумовий надувний човен з насосом, а особисті речі та документи попередньо запакували у захисну плівку.

Після викриття організатору обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести майже 215 тис. грн застави. Наразі вирок щодо чоловіка не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат