Газета » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

У неділю «Говерла» гратиме в Луцьку

У неділю в рамках 13-го туру «Говерла» зіграє в Луцьку з «Волинню». У Прем’єр-лізі команди зіграли 10 матчів: +4=4–2. Голи: 16:15. У минулому сезоні матч в Ужгороді закінчився нічиєю (0:0), у Луцьку перемогла «Волинь» (4:2). 13-й тур є останнім у першому колі, однак залишаються незіграними матчі 12-го туру, який перенесено на 5 грудня.

"Олімпік" приймає "Говерлу" в Києві

Сьогодні відновлюються матчі Прем’єр-ліги.

На вихідні відновляться матчі у Чемпіонаті Закарпаття

У суботу—неділю розпочинається друге коло обласного Чемпіонату.

В суботу "Говерла" зіграє з "Геліосом"

Сьогодні розпочинаються матчі у 1/16 Кубка України. З цієї стадії у боротьбу вступають клуби УПЛ.

Федір Брецко: Як вийти з війни на Сході України

Роздуми ужгородського історика та педагога Федора Брецка про сучасні геополітичні події: війну на Сході, Путінський режим та митарства Європи.

Виживання «Говерли»

До кінця чемпіонату у Прем’єр-лізі залишаються два тури. У передостанньому турі «Говерла» зіграє в Києві з донецьким «Металургом». Матч відбудеться на «Оболонь-Арені». В рамках УПЛ команди зіграли у 15 поєдинках: +7=6–2. Голи: 24:11. У матчі першого кола перемогла «Говерла» — 1:0.

Фінгербординг: спорт на столі

В Ужгороді діє перший в Україні громадський фінгер-парк.

«Каштан-2014» —   три дні свята петанку

70 петанкістів із 10 країн в Ужгороді боролися за медалі міжнародного турніру з петанку «Каштан-2014».

«Говерла» приймає «Металіст»

Із четверга по неділю в Україні проходять перші матчі 1/8 фіналу Кубка. В суботу, 4 жовтня, «Говерла» приймає «Металіст», початок матчу о 17.00.

Районний футбол. Огляд-аналіз 10-го туру чемпіонату Іршавщини в зоні «Б»

У дорослих феєричну гру показали гості. Тур був найкращим у цьому сезоні для гостьових клубів, які встановили сій рекорд із набраних очок – 75% (при середньому показнику за десять турів – 36.7 %). Цим самим було побито попереднє їхнє досягнення 6-го туру – 58.3 %. Водночас, виїзні команди встановили новий рекорд своєї результативності – 3 голи за поєдинок (при середній за десять турів – 1.38 за матч). Цим самим було побито попереднє досягнення 2-го туру – 2.75 мяча за гру.

Загін кращих українських   фехтувальників осів у Лумшорах

Протягом двох тижнів на турбазі «Лумшори» на Перечинщині проходять традиційні всеук­раїнські навчально-тренувальні збори кращих фехтувальників України.

Футбол. Повний аналіз поєдинку, в якому підопічні Кондрі обстріляли Ігнатишина

У Іршаві на матч місцевої «Бужори» з потенційно найсильнішим клубом Закарпаття 2014 року чекали з певним острахом. Перед початком двобою присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих у сутичках у Одесі. Кілька гравців «Поляни» (Реплюк та Лютнянський) навіть співали гімн України, чого раніше мені спостерігати в закарпатському чемпіонаті доводилось не так часто. Найрадикальніші іршавські ультрас зі стартовим свистком виголосили традиційну кричалку про Путіна Пуйло.

100 спортсменів із 12 країн зібрав цьогорічний міжнародний турнір із петанку «Сакура-2014»

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку, в якому цього разу взяли участь майже 100 спортсменів із 12 країн. Примітно, що почесним гостем турніру став президент Всесвітньої федерації петанку Клод Азема з Франції, який до того ж привіз із собою чемпіонів світу французів Крістіана Фаззіно та Деніса Олмоса. Французи підтвердили, що не дарма є кращими з кращих і вигравали турніри протягом усіх трьох ігрових днів.

Фехтування. Закарпаття приймало етап Всеукраїнської дитячої ліги

Із 24 по 27 березня в ужгородському СК «Юність» проходив Закарпатський етап Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування на шпагах та рапірах. У змаганнях взяли участь близько 270 юних спортсменів і проводилися в кількох вікових категоріях. До нас завітали гості зі Словаччини, Польщі, Києва, Луганська, Донецька, Севастополя, Запоріжжя, Миколаєва, Харкова, Львова, Макіївки, Білої Церкви, Одеси, Ізмаїла та Дніпропетровська.

Аннамарі Чундак: Олімпіада- 2022 підніме рівень зимового спорту на рівень вище

Ексклюзивне інтерв’ю з учасницею Олімпійських Ігор в Сочі.

Руслан Марич із ужгородського спортклубу «Проспект» став чемпіоном України з хортингу

15—16 листопада в Кіровограді відбувся Чемпіонат України з хортингу. Змагалися юнаки віком 16—17 років та 18—21 рік. Закарпатську область представляли 10 спортсменів. У різних категоріях наші бійці здобули 5 золотих та одну срібну нагороду. Ужгород у закарпатській делегації представляв Руслан Марич, вихованець тренерів Михайла Куцкіра та Геннадія Панічковського.

Футбол. "Говерла" — "Севастополь" — 1:2 (Фоторепортаж)

В суботу "Говерла" програла "Севастополю". Матч проходив на стадіоні "Авангард" в Ужгороді.

Олександр Вілкул: «Україна офіційно розпочинає першу в історії олімпійську кампанію»

Цього тижня на засіданні Ради регіонів було одностайно підтримано ініціативу президента сформувати заявку на проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Петанк. «Каштани» в Ужгороді зібрали 70 учасників з 10-ти країн

В Ужгороді відбувся традиційний крупний міжнародний турнір з петанку «Каштан-2013», в якому взяли участь 70 учасників з України, Росії, Болгарії, Словаччини, Чехії, Угорщини, Литви, Голландії, Марокко та США.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат