Газета » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Чемпіонат Закарпаття. Після «абракадабри» в аматорському кубку України амбіції «Петрова» зазнали кра

У неділю 8 вересня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Закарпаття серед команд вищої ліги. Слід відзначити, що на волосині від зняття з розіграшу знаходяться воловецькі «Карпати». Більше того, починаючи з 11 туру ФФЗ припинила зараховувати технічні очки за матчі з неучастю волівчан. В майбутньому можлива відміна всіх попередніх результатів матчів за участю цієї команди. Дехто з цього виграє, а інші зазнають втрат.

По розпеченому вугіллю до «Книги рекордів України»

Нещодавно на базі «Екокурорт Ізки», що на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений перший рекорд у області. Ця історична подія відбулася у рамках святкування Івана Купала, що пройшло на базі цього унікального екокурорту (директор А. Бойко).

Ужгородці — чемпіони України з петанку

Минулої суботи у Львові відбувся Чемпіонат України з петанку, в якому взяли участь і дві команди з Ужгорода. Команда «Ужгород-1» у складі Івана Паламарчука, Петра Гойса та Ігоря Заславського виграла всі п’ять поєдинків і здобула «золото» чемпіонату. На другому місці команда «Київ-1», а бронзові нагороди дісталися ще одним нашим землякам — команді «Ужгород-2», за яку виступали Олександра Шевченко, Людмила Федоришина та Олександр Коваль.

«Бліц» виборов перемогу   на Чемпіонаті світу

З 31 травня по 2 червня в м. Каорле в Італії проходив ІІІ Чемпіонат світу з хореографії (IDF Word Championship in Dance).

Юнацька першість Закарпаття — 2013. Фаворити здобули прогнозовані перемоги

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі.

Тур’є-Реметівський інтернат   візьме участь у Чемпіонаті   України з футболу

Закарпаття— єдина область, яка ще не брала участі в Чемпіонаті України з футболу для інвалідів. Виправити ситуацію збираються в Тур’є-Реметівському інтернаті для психічно хворих, там є своя футбольна команда, яка зараз наполегливо готується до Чемпіонату. Детальніше про команду, про те, як проходять тренування і чим живе сам інтернат розповів заступник директора Тарас Іпполітов.

З 15 квітня по 22 травня   до медиків звернулися   42 ужгородці через «присмоктаних» кліщів

Разом із теплими літніми вечорами й періодом відпусток настає період підвищеного ризику зараження на типову для Закарпаття інфекційну хворобу, що передається кліщами — бореліоз, або хвороба Лайма, Лайм-бореліоз, мігруюча ери-тема, повідомив міський інфекціоніст Ужгорода Віктор Петров.

Чергова петанкова «Сакура»   зібрала 70 учасників із 9 країн (КОМЕНТАРІ)

Як ми вже повідомляли в Ужгороді відбувся традиційний представницький міжнародний турнір «Сакура-2013», в якому взяли участь понад 70 учасників із України, Росії, Словаччини, Угорщини, Болгарії, Чехії, Латвії, Марокко та США. Турнір відбувся в рекреаційно-відпочинковому комплексі «Золота гора» і   тривав три дні.  

Одному з найстаріших гравців київського «Динамо»   Георгію Лаверу виповнилося 90 (ІНТЕРВ’Ю)

«У вирішальному матчі проти московського ЦДЧА в 1949-му я підійшов до Соловйова й сказав: «Б’юся об заклад, що не заб’єш
пенальті». І він дійсно влучив у перекладину...»

Футбол. Жеребкування єврокубків. «Рубін» зіграє з «Челсі»

Відбулися жеребкування чвертьфіналів ЛЧ та ЛЄ.

Гандбол. "Карпати" виграють в чергових матчах Суперліги

Ужгородські «Карпати» впевнено перемогли вдома у свого давнього принципового суперника — «Податковий Університет» з Ірпіня — 35:25 та 40:24. Кращим бомбардиром у обох матчах стала Олена Уманець, яка закинула по 10 м’ячів у кожному поєдинку. Львівська «Галичанка» тур пропускала, через це вирівнялася кількість матчів зіграних кожною командою. Наступний тур 22—23 лютого. «Карпати» цей тур пропускають.

Влада обіцяє   повернути стадіон «Автомобіліст» Ужгородській   ДЮСШ № 1

Під час прес-конференції заступник міського голови Владислав Фленько пообіцяв, що стадіон «Автомобіліст» повернуть Ужгородській ДЮСШ № 1. Ще навесні минулого року рішенням сесії Ужгородської міської ради стадіон «Автомобіліст» площею 0,5 га збиралися віддати футбольному клубу «Ужгород», який грає в чемпіонаті області.

Футбол. Перші матчі в Лізі Європи для українських клубів виявилися невдалими

Відбулися перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Майже забезпечили собі вихід до 1/8 фіналу іспанський «Леванте» і скромна чеська «Вікторія», які добилися розгромних перемог, а ось володар Кубка «Атлетико» програв удома «Рубіну».

17 січня відбулася виїзна прес-конференція Ужгородського прес-клубу на центральній ковзанці Ужгорода

17 січня відбулася виїзна прес-конференція Ужгородського прес-клубу на центральній ковзанці Ужгорода – Ice Land. Йшося про успіхи дитячої хокейної команди Закарпаття «Закарпатські ведмеді».

Тендітна дівчина зі сталевими м’язами

Коли виноградівка Габріелла Знік ставала чемпіонкою та рекордсменкою України з пауерліфтингу, дехто жартував, що у неї в руках маленькі домкрати.

Українці готуються до матчу з Болгарією

Тренерський штаб збірної Украї­ни оголосив список національної команди, що готуватиметься до контрольного матчу зі збірною Болгарії 14 листопада. Найбільше представництво в команді мають «Динамо», «Шахтар» та «Дніпро», які отримали по п’ять запрошень. Вперше виклик до збірної України отримав 26-річний воротар «Таврії» Сергій Погорілий.

Дебют України на Чемпіонаті світу

Як відомо, минулого року вперше в історії збірна України з петанку на Чемпіонаті Європи у шведському Гетеборзі виборола 5-те місце в Кубку Націй і сенсаційно автоматично кваліфікувалася на Чемпіонат світу, який нещодавно відбувся у французькому Марселі.

Два турніри «Арізони»

Минулих вихідних на петанк-майданчиках ресторанно-розважального комплексу «Арізона» відбулися відразу два турніри. В суботу розігрувався Кубок президента Австрійської федерації петанку Ральфа Крамера.

Позаду СК «Юність» планують спорудити закриті корти та кілька майданчиків

В Ужгороді планують привести до ладу територію позаду СК «Юність», де наразі пустують 8 занедбаних тенісних кортів. За словами Віталія Ерфана, начальника управління сім'ї, молоді і спорту Закарпатської ОДА, у планах, крім відновлення функціонування кортів, будівництво трьох закритих тенісних кортів, одного майданчика з акриловим покриттям та великого футбольного поля. Таким чином, іде мова також про збільшення площі до трьох гектарів. «Це «гарячий» проект, — зазначив пан Віталій. — Наразі за дорученням голови ОДА Олександра Ле-диди розробляється проект відведення ділянки для критих кортів, штучних майданчиків та футбольного поля. Потім проект буде винесений на сесію міської ради».

Гандбол. "Карпати" відправляються в черговий похід за медалями

У вівторок розпочнеться ХХ Чемпіонат України. Як і торік, перший з’їзний тур проходитиме в Ужгороді. До минулорічних учасників змагань додався миколаївський «Реал». У рамках підготовки до нового сезону ужгородські «Карпати» провели три товариські матчі з білоруським «Гомелем». Ігри проходили у СК «Юність» 5—6 вересня. У двох зафіксовано нічиї — 32:32, 30:30, в одному перемогли гості з Білорусі — 30:27.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат