Газета » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Гандбол. "Карпати" відправляються в черговий похід за медалями

У вівторок розпочнеться ХХ Чемпіонат України. Як і торік, перший з’їзний тур проходитиме в Ужгороді. До минулорічних учасників змагань додався миколаївський «Реал». У рамках підготовки до нового сезону ужгородські «Карпати» провели три товариські матчі з білоруським «Гомелем». Ігри проходили у СК «Юність» 5—6 вересня. У двох зафіксовано нічиї — 32:32, 30:30, в одному перемогли гості з Білорусі — 30:27.

Ужгородці стали чемпіонами великого міжнародного турніру в Угорщині

Минулих вихідних поблизу столиці Угорщини Будапешта відбувся 19-й традиційний міжнародний турнір із петанку «Фокус-2012», у якому взяли участь спортсмени з Угорщини, Франції, Бельгії, Австрії, Болгарії, Ізраїлю, Швейцарії та України. Деякі країни були представлені національними збірними, що посилювало конкурентність. Україна була представлена членами петанк-клубу «Ужгород» у складі Петра Гойса, Кирила Воротинцева, Олександри Шевченко та Людмили Федоришиної.

Петанк. У групі найкращих

Цього року Європейська федерація петанку вперше вирішила провести Чемпіонат Європи для старшої вікової групи (55+).

Футбол. «Говерла» підписує француза і готується до матчу з "Іллічівцем"

Як повідомляє Football.ua, «Говерла» підсилила свій склад французом Дамьеном Ле Таллеком.

Футбол, ЧЗ. Гольові шоу в Іршаві, Середньму та Плоскому

У неділю, 8 липня, відбулися чергові матчі чемпіонату Закарпаття з футболу у Вищій та Першій лігах.

Чому українці не можуть дивитися матчі Євро-2012?

Так сталося, що трансляція матчів поділена між телеканалами Перший національний, «Україна» та «Футбол». Перший національний є державним телеканалом і утримується на кошти народу.

Футбол. Легкий старт для «Говерли»

У суботу відновлюються змагання в Першій лізі українського чемпіонату. Для «Говерли» весняний старт є найлегшим із-поміж команд-лідерів. Вдома ми приймаємо передостанню команду першості вінницьку «Ниву», але це з огляду на турнірну таблицю чемпіонату. Якщо в ужгородців буде недооцінка суперника, то у вінницьких футболістів з’явиться шанс. Так, як це було восени, коли «Говерла» програла львівській молоді 0:1.

Футбол. Свята в Харкові не вийшло (ВІДЕО)

Переможна хода харківського «Металіста» в поточному єврокубковому сезоні перервалася.

«Коли хлопці підходять знайомитися й питають, чим займаюся,   спочатку незручно й відповідати, бо вон

...— каже багаторазова чемпіонка світу та Європи з гирьового жонглювання Анжеліка Химинець.

Зимові види спорту. Представники закарпаття взяли участь у різних міжнародних змаганнях

Сноубординг. Українські сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк виступили на черговому етапі Кубка світу, який проходив у Німеччині. Аннамарі Чундак у паралельному гігантському слаломі показала 30-й результат із 39 учасниць. У загальному заліку ужгородка перебуває на 26-му місці. Йосиф Пеняк у цій же дисципліні став 35-м із 43 учасників. У загальному заліку Йосиф 48-й.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат