Юнацька першість Закарпаття — 2013. Фаворити здобули прогнозовані перемоги

Євген Свищо 31.05.2013 18:39 СПОРТ

 

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі.

Молодь пістрялівського «Метеора» вдома зустріла значний опір від одноліток із хустської «Оболоні». В перші хвилини м'ячем більше володіли юні «пивовари». Вже на першій хвилині м'яч залетів у ворота «Метеора», однак при цьому арбітр зафіксував порушення правил проти воротаря господарів. Ближче до десятої хвилини контроль над м'ячем захопили пістрялівці. У господарів головне загострення протягом всього поєдинку   йшло з правого флангу у вигляді небезпечних навісів та прострілів. Після двох таких передач на 11-й та 15-й хвилинах відбулись перші два удари в площину воріт суперника.

Та найреальнішу нагоду забити «реактивні» втратили на 21-й хвилині під час атаки лівим флангом, яку влучним пострілом у правий дальній кут завершив Владислав Кохан. Воротар суперника тільки поглядом супроводжував політ м'яча, однак його   команду від голу врятувала стійка. Цей епізод став дзвіночком про наступне взяття воріт, яке сталось за дві хвилини. Атаку по центру влучним ударом метрів з 10-ти завершив капітан реактивних Михайло Кампов — 1:0. Перший тайм «молоді пістрялівські орли» завершили за мінімальної переваги.

Початок другого тайму знову активніше розпочали футболісти з пивного району нашого краю. Вони передачами шукали креативного центрфорварда Владислава Ханаса, однак цього дня у того збився приціл і м'яч після його численних ударів оминав стійки та поперечину з зовнішньої сторони воріт. На 55-й хвилині місцеві майстри шкіряного м'яча розіграли красиву комбінацію з ефектним завершенням. Партнери середнім пасом знайшли на правому краї Олександра Шелельо. Той зробив навісну передачу на Владислава Кохана, який ударом з льоту зняв павутину з лівої дев'ятки воріт суперника — 2:0. Глядачі навіть не очікували такого шедевру від свого земляка, тому не одразу збагнули, що трапилось. Та за мить зустріли оплесками його старання. Суперник відповів на 21-й та 23-й хвилинах черговими ударами Владислава Ханаса. Та перший його постріл ногою відбив воротар, а під час другого — йому бракувало влучності. Як потрібно реалізувати моменти партнерам через 4 хвилини показав захисник «Оболоні» Василь Ізяник. Після навісу з кутового він, без зупинки м'яча, ударом у правий кут скоротив розрив у рахунку — 1:2.  

Лідер першості «Середнє» в Довгому оформило третю перемогу в сезоні з великим рахунком у грі проти місцевої «Боржави» — 4:0. Діючий чемпіон «Поляна» на виїзді дотиснула аутсайдера «Петрово» — 2:1, реабілітувавшись   за втрату очок у попередньому турі.

Після вдалих домашніх ігор продовжують гнатись за лідерами новодавиківський «Ф. Медвідя» та іршавська «Бужора». Земляки Ференца Медвідя на одному диханні перемогли скромний виноградівський «Севлюш» — 2:0. А іршавці влаштували для власних фанів гольове шоу, розбивши воловецькі «Карпати» — 8:0. Слід відзначити, що після двох сухих перших турів, земляки Віктора Пасулька та братів Гецків за чотири матчі наколотили у ворота суперників 16 голів.

У таблиці відбулась одна зміна «Бужора» за рахунок кращої різниці мячів посунула з четвертого місця «Ф. Медвідя». Матчі наступного туру відбудуться у неділю 2 червня. Найцікавішими виглядають пари «Середнє» — «Ф. Медвідя» та «Поляна» — «Бужора». Початок ігор о 14.30.  

6 тур
26 травня, неділя:
«Метеор» – «Оболонь» — 2:1, «Бужора» – «Карпати» — 8:0, «Петрово» – «Поляна» — 1:2,«Ф. Медвідя» – «Севлюш» — 2:0, «Боржава» – «Середнє» — 0:4.

7 тур
2 червня, неділя:
«Середнє» — «Ф. Медвідя», «Севлюш» — «Петрово», «Поляна» — «Бужора», «Карпати» — «Метеор», «Оболонь» — «Боржава».

ТС: «Середнє» – 16, «Метеор» – 13, «Поляна» – 13, «Бужора» – 11, «Ф. Медвідя» – 11, «Оболонь» – 7, «Боржава» – 7, «Карпати» – 4, «Севлюш» – 3, «Петрово» – 0.
                                                                                                   

Євген Свищо

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття 1 ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат