Закарпатська Партія розвитку України допомогла з поселенням спортсменкам із Донбасу

Прес-служба регіональної партійної організації Партії розвитку України 08.08.2014 16:40 СПОРТ



Днями на теренах Закарпаття проходив Чемпіонат України з художньої гімнастики. Два дні поспіль майже 200 спортсменок із 18 областей змагалися за першість України. Змагання відбулися також за сприяння Закарпатського регіонального осередку Партії розвитку України, активісти якої допомогли розмістити 16 спортсменок із Донеччини.

«Сьогодні на Cході України вкрай важка ситуація. Дівчата збірної команди Донецької області з гімнастики вже три місяці не були вдома, через загострення конфлікту батьки деяких вимушені були покинути рідні Горлівку, Донецьк, Краматорськ. Довгий час юні гімнастки були в Одесі, потім у Кіровограді. Сьогодні нам випала нагода допомогти їм із поселенням в одному з готелів Ужгорода та влаштувати цікаве дозвілля у «Воєводино». Впевнений, завдяки належній організації турніру спортсменки зможуть поділитися досвідом, навчитися чогось нового, відточити свою майстерність та підтримати одна одну в нелегкий час», — зазначає очільник Закарпатського регіонального осередку Партії розвитку України Іван Качур.

Головним суддею на чемпіонаті була президент Федерації художньої гімнастики України, заслужений тренер України, заслужений тренер СРСР, головний тренер національної збірної команди України з художньої гімнастики Альбіна Дерюгіна — Герой України.

Переможницями стали: перше місце — Анна Безсонова (м. Київ), яка також представлятиме Україну на першості світу з художньої гімнастики; друге місце — Вікторія Мазур (м. Київ); третє місце — Анастасія Мульміна (м. Київ).

Прес-служба регіональної партійної організації Партії розвитку України

ТЕГИ : гімнастика

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат