Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Цими вихідними в Ужгороді відбудеться фестиваль документального кіно

Із 27 по 29 липня фестиваль документальних фільмів Lampa.doc вперше гостюватиме в обласному центрі Закарпаття. Три дні усім охочим показуватимуть хорошу документалістику на площі Євгена Фенцика. Початок показів о 21:00.

На вихідні у Закарпатті відбудеться два унікальних фестивалі

У неділю, 29 липня, Воловеччина запрошує на фестиваль коломийок, а Великоберезнянщина – на етно-еко «Праліс-фест».

Перший міжнародний фестиваль, присвячений найбільшій річці Закарпаття, відвідали близько двох тисяч

У неділю (22.07) на Рахівщині біля витоку річки Чорна Тиса вперше відбувся фестиваль «Де бере початок Тиса». Розпочалися заходи в смт Ясіня з урочистої зустрічі Геннадія Москаля, керівництва Рахівського й Тячівського районів з дипломатичними представниками країн басейну Тиси. Відтак основні події перемістилися в урочище Околи на висоту понад 1260 метрів над рівнем моря.

«Де бере початок Тиса» – в цю неділю на Закарпатті стартує новий фестиваль

У неділю, 22 липня, на Рахівщині біля витоку річки Чорна Тиса (урочище «Околи») стартує фестиваль «Де бере початок Тиса». Свято проходитиме вперше, зате з міжнародною географією учасників і яскравою програмою.

На Перечинщині відбудеться фестиваль лемківської культури - 2018

Цієї неділі, 15 липня, в селі Ворочово Перечинського району відбудеться традиційний – восьмий обласний фестиваль «Лемківська ватра».

У вихідні на Іршавщині пройде фестиваль ковальського мистецтва «Гамора»

Традиційний фестиваль ковалів та народних промислів «Гамора 2018» скликає любителів обробки металу 23-24 червня у село Лисичево на Іршавщині.

У Колочаві відбувся фестиваль присвячений карпатській страві ріплянка

У високогірному селі Колочава, що на Міжгірщині, на території етнографічного музею «Старе село» розташованого просто неба, відбувся гастрономічний фестиваль «Ріплянка» – відомої страви, зробленої з «ріпи» (так тут називають картоплю) та кукурудзяної крупи. Цього року «Ріплянка» відбулася вдесяте.

На Міжгірщині відбудеться фестиваль ріплянки

У суботу, 16 червня, в Колочаві почнеться картопляний фестиваль.

В Ужгородському замку лунали «Мелодії прикордоння»

Учора в Ужгородському замку відбувся концерт із нагоди святкування 15-річчя Програми транскордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна".

На Закарпатті і урочищі "Великий ліс" пройшов День мисливця

У суботу, 26 травня, в урочищі «Великий ліс», що на Виноградівщині пройшов міжнародний День мисливця. Зараз на Закарпатті налічується понад 15 тисяч мисливців.

В Закарпатському музеї архітектури та побуту відбулася Виставка «графіка-рисунок»

22 травня 2018 року у виставковій залі Закарпатського музею архітектури та побуту відбулося відкриття спільної виставки відомих закарпатських художників Антона Ковача, Михайло Сирохмана, Василя Пала та Василя Когутича. Експозиція має назву «Графіка-рисунок».

Видавництво "Карпати" визнали кращим на "Книга-фесті-2018"

В Ужгороді завершилася 7-ма виставка "Книга-фест".

В Ужгороді стартувала масштабна книжкова виставка

Сьогодні відбулося урочисте відкриття традиційної виставки «Книга-фест-2018», яка проводиться на Закарпатті вже всьоме. Долучилися до цьогорічного книжкового свята крім закарпатських видавців та письменників гості з Києва, Львова, Тернополя, Чернівців та Харкова.

В Ужгороді відбувся обласний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини»

Майже півтори сотні дітей віком від 6 до 18 років із багатодітних і малозабезпечених сімей з різних куточків Закарпаття взяли участь у п’ятнадцятому обласному фестивалі-конкурсі «Таланти багатодітної родини», що відбувся в Ужгороді. Цьогоріч конкурс проходив у номінаціях: «музичне виконання», «вокальне мистецтво», «художнє слово», «хореографічне мистецтво», «оригінальний жанр», «образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

Міжнародний день музею в Ужгороді (программа)

Програма заходів, якими розпочнеться святкування Міжнародного дня музеїв 18 травня.

Сергій Жадан візьме участь у Книга-фесті

16-17 травня у архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо» всьоме пройде виставка «Книга-фест-2018». Цього року гостем заходу буде відомий письменник Сергій Жадан.

Закарпатців та гостей краю запрошують на Міжнародний день мисливця

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства 26 травня запрошує всіх закарпатців і гостей області на нове міжнародне свято «День мисливця», яке відбудеться у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

В Ужгороді проходить фестиваль сучасної духовної музики

Вчора ввечері в ужгородському Закарпатському обласному художньому музеї імені Йосипа Бокшая відбувся концерт відомого колективу камерного хору "Cantus". Вечір пройшов у рамках Фестивалю сучасної духовної музики, що проходить цими днями в обласному центрі.

В Ужгороді офіційно відкрито ярмарок «АгроСакураФест» (ФОТО)

В обласному центрі Закарпаття концертною програмою офіційно відкрили ярмарок «АгроСакураФест», який розгорнувся ще напередодні на набережній Незалежності. Культурна програма наразі триває.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат