Популярні моделі проекторів Epson

admin 28.09.2022 08:34 ДОЗВІЛЛЯ



Проекційне обладнання компанія Epson випускає в широкому асортименті, в достатньо великому діапазоні яскравості, від 5000 до 25000 люмен. Ви легко зможете підібрати проектор бренду Epson для різних цілей — домашнього кінотеатру, конференц-залу, театру чи музею. Всі проектори оснащуються фірмовими лампами E-TORL, котрі обумовлюють низьку вартість обслуговування та високий рівень енергоефективності. 

Epson EB-G7905U V11H749140

Відмінності проекторів Epson

Головною перевагою обладнання бренду є використання технології трьох матриць. Ця технологія забезпечує високий рівень яскравості без провалів, можливість застосування проектора в незатемненому приміщенні. До цього слід додати, що проектори Epson з 3-матричною технологією мають більш демократичну ціну, в порівнянні з обладнанням інших брендів. 

Ще одна важлива перевага проекторів Epson — функція безшовного з'єднання декількох проекцій. Завдяки цій функції значно спрощується використання проекторів у публічному просторі, оскільки цю технологію легко освоїть системний адміністратор. проектор з підтримкою функції безшовного з'єднання особливо актуальні в театрах, музеях, де часто проводяться інсталяції. 

Популярні моделі проекторів Epson

Серед топових моделей слід відзначити EB-W49 — цей проектор можна встановлювати майже в будь-якому місці. Модель гарантує яскраве, насичене зображення на великому екрані, з чіткою деталізацією та контрастним текстом. Зображення та текст можна гарно розрізнити навіть у освітленому приміщенні, завдяки яскравості 3600 люменів і високому коефіцієнту контрастності 16 000:1. У проекторі встановлено лампу з тривалістю використання до 12 000 годин, тому ви зможете користуватися ним довгі роки. Функції автоматичної вертикальної та горизонтальної корекції дозволяють розташовувати проектор в будь-якій точці приміщення. 

Короткофокусний проектор 3LCD 1024 x 768 3200 Лм Epson EB-530

Epson EB-L720U — ще один чудовий приклад універсального проектору, з рівнем яскравості 7000 люмен, матрицями WUXGA. З його допомогою ви можете транслювати контент у високій якості на будь-яку аудиторію. 

Модель призначена для трансляції зображень розміром до 500 дюймів, відрізняється великою кількістю варіантів під'єднання. Окрім підтримки стандартних дисплеїв формату 16:9, проектор підтримує функцію зшивання декількох проекцій. Функція поділу екрана дає можливість об'єднати декілька зображень, котрі надходять із різних джерел, на одному великому екрані. 

Якщо ви шукаєте проектор для домашнього кінотеатру, вам підійде модель EH-TW7400. Надзвичайно якісне, деталізоване та контрастне зображення можливе завдяки високому рівню динамічної контрастності 200000:1, розподільній здатності Full HD. Моторизована оптика забезпечує легкість та зручність встановлення.

Обрати проектор Epson в магазині ShowTime для дому чи презентацій вам завжди допоможуть наші консультанти.

admin

ТЕГИ : проектор, Epson

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат