The Doors: спокій поміж галасу міста

Дар'я Максимова 05.07.2023 23:57 ДОЗВІЛЛЯ

 

Місце, де можна розслабитися на затишній терасі, випити смачну каву чи келих сухого вина, провести час з друзями або ж насолодитися тишею на самоті.


Розташування:
The Doors знаходиться майже в самому центрі Ужгорода, поряд з хімічним факультетом УжНУ, на вулиці Фединця, 40-42. Розташування зручне, знайти заклад не складно. Години роботи: 10:00 - 23:00.

Загальна атмосфера та перше враження:
Перше враження від кафе — спокій. Заклад личитиме молоді й тим, хто любить цікавий інтер’єр та специфічну атмосферу в закладах. Контингент відвідувачів – переважно молодь та підлітки. На терасі неголосно грає джазова музика, стіни прикрашені червоними килимами та дзеркалами, пахне свіжими квітами й деревом. The Doors позиціонує себе як “зелений затишний двір для простих людей зі зрозумілою їжею”.

Асортимент та ціни:
! Поняття "дорого" чи "дешево" є досить суб'єктивним, тому розглянемо ціни на найбільш популярні кавові позиції у будь-якому закладі — це капучино та еспресо.
Вартість капучино становить 48₴, еспресо — 32₴. Є альтернативне молоко, проте вибір невеликий. Загалом меню дійсно просте й зрозуміле. Кава, вино, лимонади, великий вибір сніданків. Їжа смачна, радимо спробувати англійський сніданок та сирники (близько 140₴).

Культурна сцена:
The Doors підтримує талановиту молодь. Регулярно відбуваються благодійні музичні вечори, де відвідувачі закладу можуть залишати донати на потреби наших військових. Анонси таких подій публікуються завчасно в соціальній мережі закладу. (inst: @thedoors_cafebar)

Особливість:
Особливість The Doors в простоті. Інтер’єр не відрізняється вишуканістю чи розкішшю, він спокійний, невимушений. Їжа така ж зрозуміла й проста. Персонал молодий, приємний.

Дар'я Максимова

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат