Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3640, 20

Інспектори ДАІ за годину розшукали водія, який збив жінку у Закарпатті

16 січня до правоохоронців надійшло повідомлення від 41-річної жінки про те, що близько 19.00 у селі Великі Лучки Мукачівського району на неї було скоєно наїзд автомобілем, який не зупиняючись з місця пригоди зник. Який саме це був транспортний засіб вона помітити не встигла. З травмами жінку доставлено до районної лікарні.

У Закарпатті розшукують водія, який збив на смерть пенсіонера

Управлінням Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукуються:
1. Вантажний автомобіль китайського або корейського виробництва марок «JAC», «FAW», «FOTON», кабіна білого кольору чотирьох дверна, кузов тентовий сірого кольору, на якому 5 січня, близько 11-ї години на вулиці Українській в місті Ужгороді було здійснено наїзд на пішохода. Вказаний автомобіль не зупиняючись з місця пригоди зник.

Прикордонники вилучили у закарпатця MARTINI ASTI та ASTI MONDORO на 57 тисяч гривень (ФОТО)

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який здійснював регулярні перевезення пасажирів через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

Понад 4   тонни брендового одягу та взуття зупинили на українсько-словацькому кордоні

Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7-ми тисяч предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових виробників. Серед виявленого одяг від «Dior»,   «Valentino», «Calvin Klein» та «Armani», взуття від «Moschino» та «Prada», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», а також парфуми, білизна і капелюшки відомих будинків моди.

Прикордонники виявили неподалік кордону з Угорщиною 22 ящики сигарет

Протягом доби прикордонники Мукачівського загону запобігли двом спробам незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Прокуратура притягнула до відповідальності службових осіб перинатального центру

Торік у сфері охорони здоров’я притягнуто до відповідальності 64 винних посадовця.

5 осіб притягли до відповідальності за результатами операції "Новорічна ялинка"

У період з 5 по 31 грудня 2012 року на території Закарпатської області Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено щорічну операцію "Новорічна ялинка", яка була направлена на забезпечення охорони лісів від незаконних рубок шпилькових насаджень у передноворічний період.

У мукачівки угнали Skoda Octavia

Сьогодні, 10 січня близько 0.30 до правоохоронців за допомогою звернулася мешканка міста Мукачево. Жінка повідомила, що у проміжку часу з 22.00-0.30 хвилин невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем марки «Skoda Octavia» сірого кольору, який знаходився припаркованим по вулиці Б. Гойди у місті Мукачево.

Керівники "Хустхліб" - на підписці про невиїзд через несплату 4 мільйонів гривень

Генеральний директор товариства «Хустхліб» разом з головним бухгалтером, підробивши документи, ухилились від сплати податків на суму майже 4 млн. 200 тис.грн.

В угорця вилучили автомобіль та цигарки у Закарпатській області

Угорець прямував з України через пункт пропуску «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону   на   мікроавтобусі «Опель –Віваро» угорської   реєстрації. При цьому,   намагався пришвидшити прикордонний контроль і, як вдалося з’ясувати, не дарма.

Закарпатець збив залізничний світлофор

Протягом 8 січня на Львівській залізниці стався ряд злочинів та подій.

Міліція веде слідство проти мукачівки, яку підозрюють у обкраданні своєї бабусі

Нещодавно до Мукачіського міського (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) відділу міліції звернулась 75-літня пенсіонерка з повідомленням про те, що з її пенсійної картки зникли гроші.

Росіян з гітарою та саксофоном затримали у Закарпатті

Нещодавно прикордонники Чопського загону затримали двох громадян Росії, які спробували незаконно перетнути державний кордон зі Словаччиною.

Митники вилучили у закарпатця авто

Приховані від митного контролю   зарядні пристрої до мобільних телефонів   коштували нашому співвітчизнику автомобіля на кордоні.

Прокуратура притягнула до відповідальності 60 закарпатських посадовців

Загалом упродовж поточного року органами прокуратури області порушено 4 кримінальні справи з питань охорони праці, які скеровано до суду, розглянуто із вжиттям заходів 38 приписів і подань, опротестовано 3 незаконні рішення та до відповідальності притягнуто 60 посадових осіб, у тому числі 6 посадовців органів контролю.

ДАІшник стріляв, аби вгамувати кривдника у Закарпатті

У ніч з 1 на 2 січня працівник ДАІ у званні ст. лейтенанта міліції ніс службу в Перечині.
Серед ночі правоохоронець став свідком автопригоди біля тамтешнього ресторану. Автомобіль «Мерседес» зіткнувся з автомобілем «Деу», пошкодивши йому задні дверцята та крило.

Шуфрич підтвердив, що саме він розбив свою автівку

Шуфрич-молодший підтвердив, що був за кермом авто, яке потрапило в ДТП. Винуватця ДТП процитувала його прес-служба.

Засуджено учасників злочинного угруповання, які переправляли через кордон пакистанців

Набув законної сили вирок Апеляційного суду Сумської області стосовно 11 учасників злочинного угруповання, які протягом вересня – жовтня 2008 року організували незаконний перетин через українсько-словацький кордон 39 громадян Пакистану.

Водія, який смертельно травмував пішохода, затримали на Закарпатті

27 грудня, близько 19.00 до міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Горінчово Хустського району невідомий скоїв наїзд на пішохода та зник з місця пригоди.

Контрабандні сигарети у вагоні з рудою допоміг знайти службовий собака

Учора у залізничному пункті пропуску «Страж» прикордонники Чопського загону та   митники виявили більше 70 блоків сигарет білоруського виробництва.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат