Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3580, 20

Прикордонники затримали жителя Німеччини, який хотів вивезти майже 2 тисячі пачок сигарет

У понеділок, 6 травня, в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили чималу партію прихованих сигарет в автомобілі громадянина Німеччини.

Молодшого Копчу   не встигли затримати,   як одразу ж відпустили під заставу...

«РІО» повідомляла про затримання міліцією 18-річного мешканця Великого Березного Юрія Копчі, сина кримінального авторитета. Затриманого доправили спершу до слідчого, а відтак в Ужгородський міськрайонний суд для обрання йому міри запобіжного заходу.

Прокуратура Закарпаття допомогла Нагірному уникнути ув'язнення

30 квітня в Апеляційному суді Закарпатської області відбулося судове засідання за апеляцією винуватця трагічної ДТП у Хусті Павла Нагірного.

Прокуратура опротестовує незаконне рішення Ратівецької сільради

Незаконне рішення Ратівецької сільської ради прокуратура опротестовує через суд Ужгородською міжрайонною прокуратурою за наслідками проведеної перевірки 18 травня 2012 принесено протест про скасування рішення Ратівецької сільської ради від 18 квітня 2008 року «Про визнання безхазяйними нерухомих об’єктів», яким визнано фактично «нічиїми» нерухомі об’єкти державного підприємства дослідного господарства «Агрофірма «Еліта».

На україно-словацькому кордоні затримали дипломатичний автомобіль з контрабандою

Словацькі митники затримали на україно-словацькому кордоні автомобіль з дипломатичними номерами, в якому була велика партія контрабандних сигарет. Про це розповіла прес-секретар регіональної Митної служби Словаччини Клара Балогхова.

Українку з підробленим паспортом затримали у Закарпатті

Минулими вихідними прикордонниками Чопського загону було затримано чергових правопорушників, які намагались незаконно перетнути державний кордон до ЄС.

Закарпатський міліціонер проситиме захисту в Президента України

За спробу протистояти системі колеги розправляються з правоохоронцем бандитськими методами. 2 квітня серед особистих речей оперуповноважений о.в.с. відділу боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області, старшого лейтенанта міліції Михайло Данило виявив гранату і бойові патрони, а через кілька днів його затримали для примусового забору крові, звинувативши його в нападі на суддю. Чому працівника міліції свої ж колеги підозрюють у побитті судді і хто підкинув йому боєприпаси?

В Ужгороді затримали   Копчу-молодшого

У п’ятницю близько десятої години ранку працівники карного розшуку УМВС затримали Юрія Копчу — сина кримінального авторитета з Великого Березного Володимира Копчі, котрий у грудні 2011 року жорстоко вбив 30-річного Павла Опаленика. Сиротою тоді залишилася 8-місячна дитина, вдовою — вагітна дружина. Копча-молодший під час цих подій підпалив і розбив машини двох односельчан, після чого разом із батьком та ще кількома спільниками подався в біги.

Правоохоронці затримали чоловіків, які побили депутата Якубця

В Іршавському районі представники правоохоронних органів затримали кількох молодих людей, підозрюваних у нападі на хустського депутата та потенційного керівника Хустської РДА Василя Якубця.

Водія з 3 тоннами металобрухту зупинили у Закарпатті

Днями, під час відпрацювання міста Тячево, інспекторами ДПС ДАІ було зупинено вантажівку марки «Mercedes» заповнену металобрухтом.

Петро Немеш каже, що його автівку підпалила дружина судді!

В Ужгороді вночі спалили авто, що належить сім'ї голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області Петра Немеша. Останній впевнений, що підпал пов’язаний з професійною діяльністю.

Прокуратура контролює розслідування підпалу автомобіля ужгородського підприємця

Прокуратура Ужгорода здійснює контроль досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення   — умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України, карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років). 

Громадяни Румунії намагалися ввезти на Закарпаття психотропи

Прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону протягом останніх двох днів виявили заборонені медичні препарати, які   віднесені до списку 2 таблиці III «Психотропні речовини, обіг яких обмежено і стосовно яких допускаються виключення деяких заходів контролю»,  відповідно до Постанови Кабінету Міністрів 06.05.2000р. №770 «Про затвердження Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів». .

Адвокат Петро Немеш пов’язує підпал своєї машини з професійною діяльністю

Сьогодні, 22 квітня, вночі, як повідомляв uzhgorod.in, в Ужгороді знову горіло авто. Цього разу жертвою став відомий адвокат Петро Немеш. Згорів Volkswagen Transporter Т5. Сам адвокат оцінює вартість машини приблизно в 20 тисяч доларів.

Міліція розстежує побиття депутата у Закарпатті

Відомості про факт побиття 21 квітня депутата Хустської районної ради слідчим відділом Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.296, ч.1 ст.122 КК України.

Закарпаття, Ужгород: "Цей таємний тунель в Європу і люди СБУ"

На судовому процесi над органiзаторами 700-метрового пiдземного тунелю пiд кордоном України виявляється дедалi бiльше цiкавих деталей

Прокуратура Ужгорода контролює досудове розслідування за фактом підпалу автомобіля

Прокуратура Ужгорода взяла на контроль хід досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення — умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України).

Депутата Волошина, керівника ГО «Антикорупція», та його заступника Голуба визнано винними

Закарпатський апеляційний суд поставив крапку у епопеї поливання брудом сайтом «Вся закарпатська правда» та його власником Іваном Волошином, якого було притягнено до відповідальності за корупційне діяння, родини Панових, зокрема Алена Панова – Консула України в Угорщині (2006-2010) та Наталі Панової – начальника Закарпатського управління ДВС.

Пригара відмовився від матеріальних і моральних претензій до Нагірного, але буде йти до кінця


Віктор Пригара, який втратив дружину і доньку у жахливій ДТП в Хусті, вчиненої тодішнім керівником районної філії «Закарпатгазу» Павлом Нагірним, підписав заяву про відсутність претензій на матеріальне і моральне відшкодування Нагірним.

Прокуратура перевіряє махінації кредитної спілки в Ужгороді

За результатами розгляду звернення громадян прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат