Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3680, 20

Громадянин Болгарії хотів незаконно ввезти в Україну дві автівки

До пункту пропуску “Вилок” на в'їзд в Україну, прибув автомобіль марки “БМВ Х1”, під керуванням громадянина Болгарії   1978 р.н. Під час проведення заходів контролю першої лінії та   виходячи з аналізу та оцінки ризиків, звернувши увагу на нервову поведінку водія, виникли підозри щодо ймовірності незаконного переміщення даного т/з   через державний кордон.

Українець намагався провести через кордон сувенірів на 186 тисяч гривень

Приховані від митного контрою 211 штук сувенірних виробів із срібла за шістьма декоративними панелями салону мікроавтобуса, від яких водій всіляко «відхрещувався», довелось вилучити чопським інспекторам на українсько-угорському кордоні через порушення митних правил.

Вірменин через Закарпаття намагався потрапити до ЄС з паспортом свого брата

В пункті пропуску   “Лужанка” Мукачівського загону   під час паспортного контролю прикордонники   виявили,   закордонний паспорт, який не належить особі, яка його пред’явила.

Суд засудив злочинне угруповання у Закарпатті

Ужгородським міськрайонним судом закінчено судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням трьох мешканців Закарпатської області у вчиненні ряду   грабежів та крадіжок.

Волошин краде газ, а покриває його суддя Ремецькі?

Після резонансної публікації про організатора рейдерського захоплення приміщення Ужгородської української богословської академії в Ужгороді, Комітетом захисту прав людини Християнсько-народного союзу Закарпаття було проведено журналістське розслідування

У самогубстві студента звинувачують сатаністів (Мовою оригіналу)

Недавно в Ужгороде с 16-этажки выбросился 16-летний студент местного колледжа. Как стало известно, парня заставили сделать такое ритуальное самоубийство члены сатанинской секты.

В Ужгороді серед білого дня обікрали директора ювелірної фірми

До   Ужгородського міськвідділу міліції звернувся директор приватної фірми, що займається реалізацією ювелірних виробів, оскільки серед білого дня в помешкання підприємця залізли невідомі зловмисники та викрали   численні ювелірні вироби, дорогий телефон «Айпад»,   4 тис. грн.  

Росіянин убив ужгородця сковородою, а труп сховав на балконі

Вчора   ужгородські правоохоронці отримали інформацію, що 28-річний громадянин Росії скоїв в Ужгороді вбивство невідомої особи.

Дівчинка госпіталізована через п’яного водія у Закарпатті

У Тячівському районі на пішохідному переході дитина опинилася під колесами авто.

Митника судитимуть через косметику у Закарпатській області

У міжнародному пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, 11 травня 2012 року під час переогляду легковика марки «Ауді» було виявлено у великій кількості товар, який водій намагався завезти з Угорщини з ухиленням сплати всіх необхідних митних платежів.

Чиновника судитимуть за хабар від іноземця у Закарпатті

Наприкінці серпня правоохоронці затримали під час одержання хабара керівника структурного підрозділу Головного управління Державної міграційної служби.

На Мукачівщині зіткнулися вантажівка з легковиком. Жертв немає

На автошляху міжнародного сполучення Київ-Чоп сьогодні, 19 листопада, близько обідньої   пори трапилося ДТП за участі багатотонної вантажівки «Мерседес AXOR» та легковика ВАЗ 2105.

Закарпатські журналісти шоковані нецензурною лексикою нардепа Балоги

В Ужгороді пройшла сесія Закарпатської обласної ради, де
після виступу депутата обласної ради Мирослава Щербея, який запропонував голові обласної ради Івану Балозі піти відставку після провальних для нього виборів, пролунав відбірний мат

Міліціонери розкрили злочин рівня “контрабандного тунелю”   (ВІДЕО)

У Закарпатській та Львівській областях нелегальні бізнесмени крали нафту з державних нафтопроводів. Сировина переробляли, а паливо продавали приватним заправкам по всій Україні. Розмах бізнесу вразив навіть бувалих податківців.

Із Лондона в Україну намагалися ввезти військові штик ніж   та ніж-кортик

На митному посту «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, чопські інспектори попередили незаконне ввезення до нашої держави громадянином України військові штик ніж та ніж-кортик.

Через піч у   Рахові загорівся будинок

Вчора, 14 листопада о 10.34 виникла пожежа в житловому будинку у   м. Рахів на вул. Вербник. Пожежею знищено частину домашнього майна.

Ноутбук вкрали у студентки УжНУ

У гуртожитках УжНУ продовжують обкрадати студентів. Цього разу непощастило одній із студенток, у якої з кімнати поцупили ноутбук.

Ресторан "Будапешт" горів в Ужгороді (ФОТО)

14 листопада о 21:08 до ужгородських вогнеборці надійшло повідомлення, що на Слов’янській набережній горить ресторан «Будапешт».

10 закарпатських чиновників заплатять штраф ... 867 гривень за порушення

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області при проведенні планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства філією “В.Березнянське лісогосподарське агропромислове господарство” Державного підприємства “Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових господарств”   виявлено ряд порушень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат