Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3660, 20

Контрабандні сигарети у вагоні з рудою допоміг знайти службовий собака

Учора у залізничному пункті пропуску «Страж» прикордонники Чопського загону та   митники виявили більше 70 блоків сигарет білоруського виробництва.

В Ужгороді затримали озброєних молодиків

Серед ночі біля одного з кафе Ужгорода зібралася шумна компанія у складі п?яти молодиків віком 19-28 років і двох молодих жінок.

В ужгородського підприємця вкрали 90 тисяч гривень

Підприємець з Ужгорода, звернувся із заявою до міліції про те, що його квартиру пограбували.
Скориставшись відсутністю господаря, виламавши серцевину замка на вхідних дверях, проник невідомий зловмисник і викрав з приймальні 90 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У мешканця Тячівщини з банки вкрали 3 000 доларів

Позбувся через злодіїв власних заощаджень житель с.Нересниця Тячівського району. Господар ховав у скляній банці на горищі гроші в сумі майже три тисячі доларів.

Пожежники врятували майна на 3 мільйони гривень у закарпатському магазині (ФОТО)

19 грудня виникла пожежа у магазині господарських товарів «Люкс», що у Виноградові, по вулиці Базарній.

Заражені мандарини провезли у Закарпаття

У Закарпатській області інспектори з карантину рослин не пропустили мандарини, заражені середземноморською плодовою мухою. Цитруси перевозилися у ручній поклажі водія, який прямував з Італії.

22-річний хлопець загинув у ДТП у Закарпатті

17 грудня, близько 22.00 в селищі Середнє, Ужгородського району, водій автомобіля «Skoda Octavia», рухався в напрямку Мукачева і здійснив наїзд на двох пішоходів.

8 людей госпіталізовано через зіткнення 2 легкових автомобілів у Закарпатській області

8 осіб, у тому числі 4 дитини, госпіталізовано 16 грудня через зіткнення 2 легкових автомобілів на автодорозі "Мукачево - Рогатин - Львів" неподалік від села Пестрялово Мукачівського району Закарпатської області.

Екологи притягнули до відповідальності 5 посадовців з ТОВ "Ужнафта"

Інспектори Державної екологічної інспекціії у Закарпатській області   провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ “Ужнафта”.

3 автомобілі горіли за добу у Закарпатті

Протягом однієї чергової доби до пожежно-рятувальної служби краю надійшло 3 повідомлення про загорання автотранспортних засобів. Наразі фахівцями пожежної справи встановлюються остаточні причини виникнення загорань.

4 чоловік затримані з цигарками у Закарпатті

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону отримали оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність. На перевірку   ділянки державного кордону, яку охороняє відділ виїхали військовослужбовці із 2 службовими собаками. Результат не забарився, адже в 50 м до лінії державного кордону виявлено та затримано двох наших співвітчизників та 7 ящиків сигарет завернутих в чорні поліетиленові пакети.

Податкова "накрила" злочинне угруповання у Закарпатті

Вперше податківцями Закарпаття припинено діяльність організованої злочинної групи.

Закарпатські митники вилучили в угорки BMW 320D

48 блоків сигарет, прихованих від митного контролю, «позбавили» іноземку   «BMW 320D». Спроба угорського медпрацівника перевезти через кордон приховані в автомобілі тютюнові вироби (майже цілий ящик) та отримати прибуток з їх перепродажу, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його незаконного переміщення.

У міліції змінили основну версію смерті Олексія Різака на умисне вбивство

У резонансній справі щодо загибелі сина екс-губернатора Закарпаття Івана Різака – Олексія, змінено кваліфікацію у кримінальному провадженні на умисне вбивство (ч.1 ст. 115 КК України).

БМВ з підробленими документами хотіли переправити через кордон

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону звернули увагу на   легковий автомобіль марки « БМВ-318», 1996 року випуску, який виїжджав з України.  

Неподалік державного кордону затримали нелегальних мігрантів з Афганістану

Прикордонники поста «Оноківці» відділу «Ужгород» Чопського загону у ночі поблизу кордону почули   голоси людей.   «Група реагування» із   службовою собакою миттєво вибула до ймовірного місця перебування непроханих гостей.

Прикордонники затримали на Закарпатті двічі судимого росіянина

Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону   на відстані п’яти кілометрів до лінії Державного кордону під час перевірки документів у пасажирів рейсового автобусу сполученням «Рахів-Ужгород», затримали   пасажира без документів, який виявився зі слів громадянином Російської Федерації (Осетії).

У Закарпатті затримали людей з підробленими документами

Прикордонники Закарпаття виявили кілька спроб перетину державного кордону по підробленим та чужим документах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат