Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3600, 20

Прокуратура розслідує незаконну рубку дерев на 400 тисяч гривень у Закарпатті

На Великоберезнянщині незаконно нарубали дерев на 400 тисяч гривень - прокуратура розпочала досудове розслідування.

Податківці вилучили спирту на 200 тисяч гривень у Закарпатті (ФОТО)

Викрито нелегальний канал постачання в Закарпаття спирту. Перевалочна база знаходилася у складських приміщеннях фермерського господарства в одному з   сіл Тячівського району.

На Перечинщині затримали шахрая, що видавав себе за майстра

Відомо, що газифікація оселі – справа клопітка та потребує значних коштів. Тому селян на Перечинщині не дивувало, коли молодий чоловік пропонував провести зварювальні роботи в їх житлових будинках, виготовити документацію для експлуатації газових установок та просив за такі послуги понад дві тисячі гривень.

Правоохоронці знайшли нелегальні автомати

Згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» у нашій державі офіційно гральний бізнес заборонений, а тому працівники іршавської міліції проводять спеціальні заходи, аби виявляти факти незаконної діяльності   закладів, де розміщуються гральні автомати.

Прикордонники вилучили зброю у громадянина Молдови (ФОТО)

У неділю, 31 березня, в міжнародному пункті пропуску «Ужгород» громадянин Республіки Молдова позбувся пневматичної гвинтівки.

Невідомий напав на журналістку з дитиною в Ужгороді

30 березня правоохоронці затримали ужгородця, який здійснив розбійний напад на журналістку. За інформацією прокурора міста Ужгорода Івана Штефанюка,   30 березня близько 14.30 до правоохоронців зателефонувала 28-річна ужгородська журналістка, яка повідомила про розбійний напад на неї.

Викрадений двічі чи сплановано знищений

Стовідсотково підтвердилися найгірші прогнози стосовно долі уцілілих деталей, понищеного зловмисниками, цільнозвареного металевого моста, що за Порошковом.

Керівник Ужгородської районної міліції спілкуватиметься з мешканцями Ужгородщини

28 березня 2013 року, з 15.00 по 16.00 годин начальник Ужгородського районного відділу міліції підполковник міліції Стефанишин Роман Ігорович проведе пряму телефонну лінію.

На Закарпатті шукають жертв кредитних спілок "Київська" та "Перша Київська"

Головним слідчим управлінням МВС проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні, щодо розкрадання коштів вкладників кредитних спілок «Київська» та «Перша Київська».

СБУ розшукує чоловіка, який переправляв нелегалів закордон (ФОТО)

Слідчий відділ Управління Служби безпеки України в Закарпатській області розшукує громадянина України БАРТА Йосипа Йосиповича, 11 травня 1974 року народження.

Чопські митники «зупинили» автомобільних аферистів

Чопські митники вивели на чисту воду громадян Словенії та Словаччини, які «зеленим коридором» у режимі тимчасового ввезення перемістили на територію України 8 іномарок та розпорядилися ними, обійшовши значну суму сплати митних зборів та податків.

Прокуратура з’ясовує, чи справді займалися розпустою у місцевому розважальному комплексі

Сьогодні, 20 березня   на одному із закарпатських інтернет-сатів з’явилася інформація про те, що працівники одного з місцевих готельно-ресторанних комплексів з метою наживи займаються звідництвом для розпусти.

Ужгородських суддів закликали покращити якість суддівської роботи

(мовою оригіналу) Около 8% приговоров, вынесенных Ужгородским горрайонным судом, отменяются апелляционной инстанции. Такие данные были озвучены во время заседания по итогам работы в 2012 году. Судьям рекомендовано в будущем больше внимания уделять качеству рассмотрения судебных дел.

У справі про «закарпатський євротунель» крапку поставить тільки суд, – Грищенко (СБУ)

Начальник Управління Служби безпеки України в Закарпатській області генерал-майор Геннадій Грищенко вважає, що поставити крапку в справі про викриття підземного тунелю на українсько-словацькому кордоні може тільки суд.

Два напади на угорців вчинили свободівці в Ужгороді

"Новини Закарпаття": Як ми вже повідомляли, вчора близько обідньої пори близько 25-ти свободівців на пішохідному мості через Уж в Ужгороді напали на групу школярів з Мішкольца, серед яких були діти від 9 до 16 років.

Собака зупинив нідерландця у Закарпатті

Минулими вихідними, прикордонники в міжнародному пункті пропуску «Тиса» виявили та затримали громадянина Нідерландів, що намагався незаконно виїхати з території України до Угорщини.

На кордоні Україна-Словаччина в Ужгороді черги у сотні авто

На кордоні Україна-Словаччина в Ужгороді черги у сотні автомобілів. Щоби потрапити у Словаччину необхідно вистояти у черзі понад 5 годин.

Наряд ДСО попередив крадіжку з ужгородських аптечних складів  

По телефонній лінії «102» Ужгородського МВ УМВС невідомий громадянин повідомив, що на території аптечних складів по вулиці Фогарашія в обласному центрі невідомі особи крадуть дерев’яні дошки.

На Іршавщині за рекламу від підприємця вимагали 500 доларів

Сільський голова села Чомонин Іршавського району попросив від підприємця 500 доларів   за надання в оренду земельних ділянок для розміщення бігбордів.

Чопські митники вилучили у словака пістолет з 40 набоями

Сьогодні   в обід на митному посту «Ужгород» чопські інспектори попередили незаконне ввезення до України газового пістолета з 40 шт. набоями.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат