Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3620, 20

На Берегівщині 17-річна дівчина отруїлася марихуаною

Серед ночі в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Берегівської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулася 17-річна мешканка міста. Лікарі діагностували в дівчини отруєння невідомою речовиною.

349 наборів реагентів іноземного виробництва хотіли ввезти в обхід митного законодавства

«Зеленим коридором» на митному посту «Лужанка» громадянин України намагався безперешкодно завезти 349 наборів діагностичних реагентів іноземного виробництва в обхід митного законодавства.

Чоловік намагався сховати від митників 70 кілограмів макаронів

Повертаючись з Італії додому на вантажопасажирському автомобілі марки «Mercedes-Benz», 39-річний тернопільчанин під час проходження митного контролю у пункті пропуску «Тиса» вказав у декларації, що переміщує виключно особисті речі. Також усно та письмово запевняв інспекторів про відсутність будь-яких інших товарів, в тому числі прихованих від митного контролю.

Кримінальна хроніка дня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

На Закарпатті знову підпалили авто чиновника, цього разу — начальника Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського УМВС Василя Швардака.

Троє громадян сусідніх країн хотіли перевезти через митницю заборонені речовини і продукти

Відносно трьох громадян - Австрії, Угорщини та України складено протоколи про порушення митних правил, за незаконне переміщення через кордон медпрепаратів наркотичної дії, прихованих від митного контролю продуктів харчування та тютюнових виробів в автомобілях.

Справу по корупційних діяннях депутата Ужгородської міськради І. Волошина «вестиме» інший суддя

Так, сьогодні під час розгляду справи щодо депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина про адміністративне правопорушення у вигляді вчинення корупційного діяння стороною звинуваченого судді Віталію Сочці заявлено відвід.

Сигарет на 300 тисяч гривень вилучили податківці у Закарпатті (ФОТО)

Оперативники виявили майже 32,5 тис. пачок сигарет різних марок, на більшій частині з яких не були наклеєні акцизні марки. За попередньою оцінкою вартість вилучених сигарет становить близько 300 тис. грн.

Cуддю-хабарника з Тячева визнали винним і позбавили волі на рік і 6 місяців

Набрав законної сили вирок Апеляційного суду Івано-Франківської області стосовно колишнього голови Тячівського районного суду Закарпатської області, який вимагав та одержував хабарі від місцевих мешканців за прийняття судових рішень на їхню користь.

Через сварку з хлопцем 14-річна школярка порізала собі вени

Вечірньої пори «швидка» доставила у Міжгірську ЦРЛ місцеву школярку-дев'ятикласницю з різаною раною лівого зап'ястя руки.

Хутра на 300 тисяч гривень вилучили у Закарпатті (ФОТО)

700 штук дорогого хутра, які намагалися завезти до України наші співвітчизники без сплати митних платежів, вилучили чопські інспектори на митному посту «Лужанка».

У колишніх "зеків" вилучили 9 патронів

Дільничний інспектор Ужгородського райвідділу міліції отримав оперативну інформацію про те, що в закинутому будинку в селі Тарнівці Ужгородського району перебувають невідомі особи.

У вантажівці майже 16 тисяч блоків сигарет, вартістю понад мільйон гривень

Вчора пізно ввечері інспектори митного поста «Лужанка» Чопської митниці спільно з працівниками Мукачівського прикордонного загону попередили незаконну спробу переміщення великої партії сигарет – майже 16 тисяч блоків, прихованих у вантажівці.

В Ужгороді за добу згоріли дві автівки

11 лютого о 6:30 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі "ВАЗ-2101" на вулиці Погорєлова в місті Ужгород.

У внтажному потязі хотіли перевезти 6 ящиків сигарет

Минулими вихідними в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Паладь Комарівці», спільно з представниками митниці, було виявлено шість ящиків сигарет.

В Закарпатті побили депутата до пів смерті

11 лютого, близько 8 години у Берегові побили депутата.   Інформацію Мукачево.net підтвердили у ВГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Віктор Балога погрожує Президенту Януковичу та звинуватив його у терорі

«Так чи інакше, рано чи пізно, але Вам, пане Президенте, потрібно буде добре подумати. Бо жодній країні не вдалося побудувати громадянське суспільство через примус і терор до власного народу – тільки через рівність, яку забезпечує влада», – наголосив Балога на своїй сторінці у Фейсбуці.

У стані алкогольного сп’яніння мукачівець втратив стопу

7 листопада близько 05.07 год. до Закарпатської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері з чергової частини ЛВ на ст. Мукачево зателефонували, повідомивши про те, що о 04.45 год. машиніст вантажного потягу депо Львів-Захід застосував екстрене гальмування поблизу ст. Мукачево, щоб попередити наїзд на 28-річного мукачівця.

Прокуратура притягнула до відповідальності 63 закарпатських чиновників

Як засвідчили проведені органами прокуратури області перевірки контролюючих та правоохоронних органів, вжиті останніми заходи не повною мірою впливають на стан законності у сфері забезпечення конституційних засад підприємницької діяльності.

Закарпатець може сісти на 3 роки через проникнення в автомобіль судді

Прокуратура області здійснює контроль за ходом досудового   розслідування кримінального провадження розпочатому МВ УМВС в Закарпатській області за ст.15 – ч. 1 ст. 185 КК України (замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку) – карається штрафом від   п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк   до   двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

У Виноградові вже 4 роки не можуть похоронити тіло згвалтованої дівчини

Спочатку цю дитину у Виноградові зґвалтували, потім по-звірячому вбили, потім цю справу розслідували, довго в суді розглядали, винесли звинувачувальний вирок, а зараз всю цю роботу скасували і направили на новий судовий розгляд до нас, у Виноградів, у Виноградівський районний суд.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат