Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3720, 20

В Ужгороді жінка намагалася продати 2 своїх дітей

31 жовтня 37-річна ужгородка пропонувала перехожим купити у неї двох трирічних синів. Один з перехожих повідомив про   цю ситуацію правоохоронців. Останні, виїхали на місце і   затримали горе-мати. Свою дику поведінку жінка мотивувала важким матеріальним становищем: мовляв, не має за що їх годувати… При цьому про суму, за яку вона готова віддати діток, не йшлося.

СБУ затримала закарпатців, які переправляли нелегалів до ЄС

Служба безпеки України ліквідувала транснаціональний канал незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Податкова міліція Закарпаття припинила діяльність фіктивного підприємства

З червня по серпень 2012 року його послугами скористалося більше 1200 суб’єктів підприємницької діяльності з 20 областей України. Користуючись документами ужгородського товариства, ці платники штучно сформували податковий кредит з ПДВ на 25,5 млн.грн.

7 нелегалів затримали у Закарпатті (ФОТО)

Минулої доби прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

Прикордонники затримали грузинів у Закарпатті (ФОТО)

Сьогодні на світанку прикордонники поста «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського загону затримали чергову групу незаконних мігрантів, цього разу -   з Грузії.

Українця зловили на кордоні з 52 пляшками дорогого італійського шампанського

Замість двох літрів вина, як це передбачено вітчизняним митним законодавством, громадянин України вирішив «непомітно» та без оподаткування завезти з-за кордону 52 пляшки дорого італійського шампанського торгової марки «Martini Asti» (D.O.C.G. spumanti), що коштує щонайменше 13 тисяч гривень.

Прикордоннники вилучили психотропів на 2 тисячі гривень у Закарпатті (ФОТО)

29 жовтня поточного року на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув мікроавтобус «Мерседес» української реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Під час проходження водієм всіх необхідних процедур для перетину кордону у прикордонного наряду «Огляд транспортних засобів» виникли сумніви щодо транспортного засобу, яким рухався українець, тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду авто інспекторами прикордонної та митної служб.

Сільського голову судитимуть за 300 євро хабара у Закарпатській області

Прокуратурою області вже закінчено розслідування та скеровано до Перечинського райсуду кримінальну справу за обвинуваченням Зарічевського сільського голови у одержанні хабара в особливо великому розмірі (ч.3 ст.368 КК України -   карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Угорець хотів незаконно провезти через кордон 3 картонні коробки з жіночим одягом відомих брендів

Намагання громадян отримати економічний зиск від перепродажу   фірмового одягу, завезеного з-за кордону, при цьому не сплативши державі жодної копійки, обертається для них складанням протоколів про порушення митних правил та зобов’язанням сплатити митні платежі. Загальновідомо, що згідно нового митного законодавства не оподатковуються лише товари, загальна вартість яких не перевищує 500 євро вагою до 50 кг.

В Ужгороді здійснено терористичний акт

В Ужгороді здійснено терористичний акт, щодо юриста Ужгородської української богословську академію

Закарпатського чиновника судитимуть за хабар

Прокуратурою області вже скеровано до суду кримінальну справу про обвинувачення чиновника Берегівської міської ради   у одержанні хабара (за ч.2 ст.368 КК України - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).  

У закарпатця вилучили цигарок на 45 тисяч гривень та автомобіль (ФОТО)

Днями прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії тютюнових виробів.

У Закарпатті вилучили автомобіль "БМВ" з вазівськими номерами (ФОТО)

22 жовтня поточного року на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув легковий автомобіль BMW моделі X3 молдовської реєстрації. Керував ним громадянин Республіки Молдова, який слідував з Угорщини до України.

Вантажівка заїхала на гурт підлітків у Закарпатті

На Закарпатті водій вантажівки заїхав у гурт підлітків, які опівночі поверталися з дискотеки додому. Четверо юнаків з тяжкими травмами перебувають у лікарні, в інших - шок.
Винуватець аварії з місця пригоди втік. Його знайшли лише вдосвіта, повідомляє кореспондент ТСН. "Бачу, мої друзі лежать. Хотів їм помогти - не міг встати", - розповідає 17-річний Василь Кожухар. Хлопець пам'ятає всі подробиці аварії. Він єдиний з усіх потерпілих після наїзду вантажівки не втратив свідомості.

Жителя Тернополя, що перевозив через українсько-угорський кордон марихуану, засудили на 5 років

Вступив у законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно 29-річного жителя м.Тернопіль, який у 2011 році перемістив через угорсько-український державний кордон наркотики.

На Закарпатті зловили мігрантів з Вірменії

Вчора (23.10) в ході оперативно - профілактичних заходів працівниками відділу міліції міграційного контролю УМВС України в Закарпатській області спільно з представниками відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону було затримано двох чоловіків без будь-яких документів, що засвідчували б їх особу.

Прокуратура порушила справи проти батьків у Закарпатті

З початку року органами прокуратури області вже порушено 8 кримінальних справ за ознаками ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною), де внаслідок неналежного виконання батьками обов’язків настали тяжкі наслідки для дітей та 8 кримінальних справ за ч. 1 ст. 164 КК України ухилення від сплати аліментів на утримання дітей)відносно батьків, які отримуючи державну допомогу на дітей, не забезпечують їх найнеобхіднішим.

Будинок ужгородської лікарки обікрали на 200 000 доларів, 3 600 євро і золото

22 жовтня до ужгородських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася завідуюча одного з відділень міської лікарні.

Через територію України до Росії хотіли провезти самогон

364 літри домашнього самогону вилучено на митному посту «Дякове», що у   зоні діяльності Чопської митниці, у громадянина Сербії, який намагався незаконно перевезти алкогольний напій у каністрах через територію України до Росії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат