Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3780, 20

Міліціонера, що побив затриманого, таки судитимуть

Прокуратурою вже закінчено розслідування та направлено на судовий розгляд кримінальну справу   за обвинуваченням дільничного інспектора міліції Мукачівського МВ УМВС в Закарпатській області   Д. у   перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч.2 ст. 365 КК України)

Посадовці обласної екологічної інспекції безпідставно не нараховують збитки за порушення

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

"Комсомольська правда в Україні" слідами контрабандного тоннеля в Ужгороді

(мовою оригіналу) Корреспондент "КП" Маргарита ЧИМИРИС отправилась в Закарпатье - увидеть воочию легендарный тоннель, по которому в Евросоюз переправляли сигареты.

Міліціонера судитимуть за передачу наркотиків у слідчий ізолятор

Прокуратурою міста Мукачева завершено досудове слідство у кримінальній справі стосовно працівника міліції, котрий намагався передати затриманому наркотик.

Податківці спіймали закарпатця і чернівчарина на перевезенні 500 літрів спирту сумнівного походження

Незаконне перевезення тютюнових виробів та спирту здійснювали двоє мешканців Чернівців та закарпатець, використовуючи власний автотранспорт. Під час відпрацювання оперативної інформації працівниками податкової міліції встановлено та виявлено у двох авто чернівчан 25 тисяч пачок сигарет відомого тютюнового бренду "Chesterfield". У третій машині, що належить місцевому мешканцю, перевозилось 500 літрів спирту.

Податкова міліція Закарпаття припинила незаконний обіг тютюнових виробів більш ніж на півмільйона гр

Контрафактну продукцію виявлено працівниками податкової міліції спільно з працівниками прокуратури та СБУ у Закарпатській області   у рамках порушеної кримінальної справи у жителів Виноградівського району неподалік прикордонної смуги. Усього вилучено 138 ящиків (69 тисяч пачок сигарет) з марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Загальна вартість вилучених сигарет складає понад 500 тис. грн.

Вірменин хотів потрапити на Україну з підробленим доруменням вартістю майже 140 тис. грн.

Громадянину Вірменії не вдалося безперешкодно пройти митний контроль та оформлення на українсько-угорському кордоні з підробленим дорученням на автомобіль, митна ціна якого понад 137 тисяч гривень.

Суд виніс вирок злочинцям, які незаконно переправляли сомалійців через українсько-словацький державн

Вступив в законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон України та його спільників.

На Закарпаття хотіли переправити 200 пігулок психотропів

200 таблеток медичного препарату «rivotril», 16 – «tramadol» та 20 – «xanax» що містять психотропні речовини, не змогли безперешкодно ввезти іноземці та наші співвітчизники на територію України через українсько-румунський та українсько-угорський кордони.

Податкова міліція припинила незаконний обіг тютюнових виробів більш ніж на півмільйона гривень

Контрафактну продукцію виявлено працівниками податкової міліції спільно з працівниками прокуратури та СБУ у Закарпатській області   у рамках порушеної кримінальної справи у жителів Виноградівського району неподалік прикордонної смуги. Усього вилучено 138 ящиків (69 тисяч пачок сигарет) з марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Загальна вартість вилучених сигарет складає понад 500 тис. грн.

В Ужгороді у хлопця вкрали гроші, коли він був у кафе

17-річний ужгородець відпочивав в одному з міських кафе, як до нього причепився незнайомець та відібрав гроші в сумі 300 гривень.

Мукачівські прикордонники виявили 16 ящиків сигарет біля річки

Прикордонники Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів у двох випадках виявили поблизу Державного кордону партії контрабандних сигарет.

Скільки втратили закарпатці через контрабандні цигарки

Попри те, що Чопська митниця постійно закликає громадян та перевізників дотримуватися митних правил при перетині кордону, знаходяться «кмітливці», які свідомо ігнорують вітчизняне законодавство. Приміром, український водій намагався розмитнити вантажний автомобіль марки «Мерседес-Спрінтер 416 СDI” у двічі дешевше за його справжню ціну. В іншому випадку, також наш співвітчизник позбувся на кордоні свого «RENAULT TRAFIC» ціною майже 100 тисяч гривень через приховані у тайниках 800 пачок сигарет…

За пред’явлення недостовірних документів водій залишився без вантажу вартістю 2 млн. грн.

Чопські митники задокументували порушення митного законодавства з незаконного переміщення вантажу, вартістю майже 2 мільйони гривень.

Чопські митники зашкодили переправленню нелегального «Фольксвагена мультивена»

Такого собі «двійника-мультивена» з перебитими номерними позначеннями на кузові намагався незаконно транспортувати білорус через територію України на Батьківщину. Але чопські митники дали «червоне світло»   затіяій іноземцем автомобільної афери.

Громадянин Словаччини хотів вивезти з України ікону Святого Архістратига Міхаїла

Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

Жителю Туреччини загрожує від 7 до 9 років ув’язнення за переправлення нелегалів

8 серпня ц.р. слідчі Управління СБУ в Закарпатській області скерували до суду кримінальну справу, порушену стосовно громадянина Туреччини, який намагався переправити чотирьох нелегальних мігрантів через українсько-словацький державний кордон.

На Закарпатті через цигарку згорів 29-річний чоловік

Вранці 11-го серпня на вул. Кутузова, що у м. Берегово, виникла пожежа в літній кухні місцевої пенсіонерки. Як наслідок, вогонь пошкодив будівлю та забрав життя 29-річного онука власниці.

Порушена справа за фактом побиття міліціонера в Ужгороді

9 серпня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом посягання на життя працівника УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків (ст.348 КК України).

Михаил Темнов: Спрут по-украински, или тайны украинско-словацкого "метро"

История человечества содержит множество примеров рытья тоннелей между соседними странами. В одних случаях – граница США с Мексикой, как незаконная миграция мексиканцев в США в поисках работы и лучших условий жизни. Тоннель под берлинской стеной – действия ЦРУ по снятию информации по кабельным линиям связи с советского штаба. Нечто новое – почти что «метро», продемонстрировал бандитско-правоохранительный синдикат нашей страны под украинско-словацкой границей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат