Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3820, 20

На Закарпатті незаконно виділяли 2 га землі

Прокуратура Великоберезнянщини попередила незаконне виділення землі.

Геннадій Москаль просить голову СБУ та міністра МВС перевірити кричущі факти контрабанди та корупції

На адресу Геннадія Москаля надійшов лист із Закарпаття, в якому наводяться конкретні факти корупції, а також ознаки організованої групи за участі силових структур, втягнутих у контрабандну діяльність. Наводимо текст листа без редагування.

На Закарпатті затримали злочинців, що з пістолетами пограбували інтернет-кафе

5-го березня в Хусті, що на Закарпатті, скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе. Вночі до закладу увірвалися четверо зловмисників у масках і з пістолетами. Забравши 6 тисяч гривень, розбійники втекли.

Посадовців КП «БТІ м.Ужгород» судитимуть за махінації з держмайном

До суду передано справу двох посадовців КП «БТІ м.Ужгород», діями яких Міноборони було завдано збитків на 23 млн. грн.

Вкрай голодний чиновник Ужгородської райради попався на хабарі

Із заявою в міліцію звернувся молодий приватний підприємець з Ужгорода. Чоловік мав намір орендувати складське приміщення в одному з районів міста, яке відноситься до майна районного будинку культури.

Вищий специалізований суд підтвердив вирок мукачівській банді

Нещодавно Судова палата у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ поставила остаточну крапку в одній з найрезонанснійших за останній час в Закарпатті кримінальній справі…

Тіло пасажира іномарки, що вчора втрапив в аварію, витягнули з води

Сьогодні, 14 лютого, об 11:15 хустські водолази знайшли в річці Іршавка тіло 35-річного пасажира іномарки, яка вчора на автошляху Мукачево-Рогатин потрапила в ДТП.

В Ужгороді спалили машину екс-депутата і екс-керівника філармонії

Хто спалив машину Павлу Мешку? Власне, саме над з’ясуванням цього питання працюють співробітники Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області..

В Ужгороді на перехресті з вимкненими світлофорами сталася ДТП

ЗМІ вже не раз писали про проблеми, пов’язані з відсутністю регулювання автомобільного руху на одному з найжвавіших перехресть Ужгорода, на перетині вулиць Заньковецької та Грушевського.

Міжгірський депутат побив київського бізнесмена?

В неділю, 5 лютого, до Воловецької райлікарні звернувся київський підприємець, якого побили в селі Подобовець на Міжгірщині. В постраждалого зафіксували струс мозку, перелом носа та травму голеностопного суглобу, повідомили «Часу Закарпаття» в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Апеляційний суд відмінив вирок «свободівцю», засудженому за «ватру пам’яті» на Верецькому перевалі

2 лютого 2012 року Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу Ярослава Кузіва – захисника «свободівця» Руслана Поливка на вирок Воловецького районного суду від 25 жовтня 2011 року, яким член Закарпатської організації ВО «Свобода» був засуджений до обмеження волі строком до 3-х років із звільненням від відбування покарання з встановленням строку випробування на 1 рік і 6 місяців.

Хто наніс смертельний удар власнику ужгородського кафе "PIT STOP" (ОНОВЛЕНО)

Про це у коментарі rionews повідомило джерело в міліції. Нині ж влада активізувала безглузду дискусію на тему, чи є ця особа, наближена до органу міського самоврядування, нинішнім або колишнім і штатним або позаштатним функціонером.

Смертельне ДТП в Ракошині: Mercedes збив на смерть 13-річного хлопця

Трагедія сталася цієї суботи, 28 січня. Водій Mercedes-Benz Kompressor на шаленій швидкості збив юнака, жителя сусіднього села, прямо на пішохідному переході біля Свято-Покровського чоловічого монастиря.

Декан РГФ УжНУ "зізналася у 10 епізодах хабарництва і розкаялася", - прокурор

Декан факультету романо-германської філології Ужгородського національного університету Мирослава Фабіан зізналася у всіх 10 випадках хабарництва, розкаялася у скоєному і тому її відпустили із СІЗО.

Терміново викликати міліцію на Закарпатті стало простіше...

У великих магазинах, кафе, автозаправках та інших подібних закладах останнім часом звертає на себе увагу велика наклейка жовтого кольору. Напис на ній — «Терміновий виклик міліції»

На Ужгородщині земельні махінатори попались "на гарячому"

Днями на хабарі в 9000 гривень попався молодий юрист однієї з сільських рад в Ужгородському районі, причому сам хабар він одержав не з рук в руки, а через посередника...

Мовою оригіналу: Ющенко и Балогу обвинили в убийстве бабы Параски

Народный депутат Геннадий Москаль удивлен рядом украинских СМИ, которые растиражировали сообщения о якобы причастности экс-министра внутренних дел Юрия Луценко к смерти Параски Королюк.

Крадений "Мерседес" міністра Лавриновича має закарпатську історію

Міністр юстиції України Олександр Лавринович підтвердив, що деякий час використовував службовий автомобіль, викрадений у Німеччині. Німецький власник авто заявив, що має правові підстави домагатися його повернення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат