Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3920, 20

Тіла загиблих на Гимбі альпіністів доставили до Міжгір’я

У Міжгірську райлікарню доставили тіла двох загиблих киян.

Митники вилучили брендовий одяг та взуття на 6 мільйонів гривень (ФОТО+ВІДЕО)

Цими вихідними чопські митники склали протокол про порушення митних правил щодо незаконного ввезення на територію України великої партії   незадекларованих брендових речей вартістю понад 6 мільйонів гривень.

Прикордонники вилучили у громадянина Молдови автівку за 140 тисяч гривень у Закарпатті (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники Чопського загону спільно з митниками вилучили «Ауді» 2008 року випуску. Причиною вилучення автомобіля, який прибув у пункт пропуску «Тиса», стала розбіжність номера кузова з даними технічного паспорта транспортного засобу.

Закарпатські чиновники можуть сісти на 8 років

Прокуратурою Закарпатської області вже направлено до суду, кримінальну справу за обвинуваченням колишнього Ракошинського сільського голови та колишнього інженера-землевпорядника сільради у вчиненні ними злочинів, передбачених ч. 3 ст. 191 (заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.1 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило істотну шкоду державі), ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

У Закарпатті знайшли водія, який смертельно травмував жінку

21 січня, близько 20.00 на перехресті вулиць Джамбула та Галана, що у місті Ужгород, було скоєно наїзд на 47-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці пригоди. Автомобіль з місця пригоди зник.

Закарпатець підробив свідоцтво про реєстрацію автомобіля

18 січня інспекторами ДПС ДАІ на автодорозі сполученням «Мукачево – Рогатин - Львів» для перевірки було зупинено автомобіль марки «ВАЗ-21011» під керуванням 28-річного мешканця міста Хуст. При перевірці документів свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу за своїм зовнішнім виглядом викликало підозру у його справжності.

Міліція займається чехом, який зник у Карпатах

19 січня на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС   Воловецької РДА було прийнято рішення щодо тимчасового припинення пошуково-рятувальних робіт зниклого громадянина Чеської Республіки та надано доручення Свалявському РВ з обслуговування Свалявського та Воловецького районів УМВС продовжити проведення оперативно-розшукових заходів.

Зловмисник, який напав на ужгородського суддю, може сісти на 6 років

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому   МВ УМВС в Закарпатській області за ч. 2 ст. 377 КК України (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до шести років).

Інспектори ДАІ за годину розшукали водія, який збив жінку у Закарпатті

16 січня до правоохоронців надійшло повідомлення від 41-річної жінки про те, що близько 19.00 у селі Великі Лучки Мукачівського району на неї було скоєно наїзд автомобілем, який не зупиняючись з місця пригоди зник. Який саме це був транспортний засіб вона помітити не встигла. З травмами жінку доставлено до районної лікарні.

У Закарпатті розшукують водія, який збив на смерть пенсіонера

Управлінням Державтоінспекції УМВС України в Закарпатській області розшукуються:
1. Вантажний автомобіль китайського або корейського виробництва марок «JAC», «FAW», «FOTON», кабіна білого кольору чотирьох дверна, кузов тентовий сірого кольору, на якому 5 січня, близько 11-ї години на вулиці Українській в місті Ужгороді було здійснено наїзд на пішохода. Вказаний автомобіль не зупиняючись з місця пригоди зник.

Прикордонники вилучили у закарпатця MARTINI ASTI та ASTI MONDORO на 57 тисяч гривень (ФОТО)

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який здійснював регулярні перевезення пасажирів через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

Понад 4   тонни брендового одягу та взуття зупинили на українсько-словацькому кордоні

Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7-ми тисяч предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових виробників. Серед виявленого одяг від «Dior»,   «Valentino», «Calvin Klein» та «Armani», взуття від «Moschino» та «Prada», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», а також парфуми, білизна і капелюшки відомих будинків моди.

Прикордонники виявили неподалік кордону з Угорщиною 22 ящики сигарет

Протягом доби прикордонники Мукачівського загону запобігли двом спробам незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Прокуратура притягнула до відповідальності службових осіб перинатального центру

Торік у сфері охорони здоров’я притягнуто до відповідальності 64 винних посадовця.

5 осіб притягли до відповідальності за результатами операції "Новорічна ялинка"

У період з 5 по 31 грудня 2012 року на території Закарпатської області Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено щорічну операцію "Новорічна ялинка", яка була направлена на забезпечення охорони лісів від незаконних рубок шпилькових насаджень у передноворічний період.

У мукачівки угнали Skoda Octavia

Сьогодні, 10 січня близько 0.30 до правоохоронців за допомогою звернулася мешканка міста Мукачево. Жінка повідомила, що у проміжку часу з 22.00-0.30 хвилин невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем марки «Skoda Octavia» сірого кольору, який знаходився припаркованим по вулиці Б. Гойди у місті Мукачево.

Керівники "Хустхліб" - на підписці про невиїзд через несплату 4 мільйонів гривень

Генеральний директор товариства «Хустхліб» разом з головним бухгалтером, підробивши документи, ухилились від сплати податків на суму майже 4 млн. 200 тис.грн.

В угорця вилучили автомобіль та цигарки у Закарпатській області

Угорець прямував з України через пункт пропуску «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону   на   мікроавтобусі «Опель –Віваро» угорської   реєстрації. При цьому,   намагався пришвидшити прикордонний контроль і, як вдалося з’ясувати, не дарма.

Закарпатець збив залізничний світлофор

Протягом 8 січня на Львівській залізниці стався ряд злочинів та подій.

Міліція веде слідство проти мукачівки, яку підозрюють у обкраданні своєї бабусі

Нещодавно до Мукачіського міського (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) відділу міліції звернулась 75-літня пенсіонерка з повідомленням про те, що з її пенсійної картки зникли гроші.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат