Новини онлайн » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 4020, 20

У Закарпатті вилучили автомобіль "БМВ" з вазівськими номерами (ФОТО)

22 жовтня поточного року на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Тиса» прибув легковий автомобіль BMW моделі X3 молдовської реєстрації. Керував ним громадянин Республіки Молдова, який слідував з Угорщини до України.

Вантажівка заїхала на гурт підлітків у Закарпатті

На Закарпатті водій вантажівки заїхав у гурт підлітків, які опівночі поверталися з дискотеки додому. Четверо юнаків з тяжкими травмами перебувають у лікарні, в інших - шок.
Винуватець аварії з місця пригоди втік. Його знайшли лише вдосвіта, повідомляє кореспондент ТСН. "Бачу, мої друзі лежать. Хотів їм помогти - не міг встати", - розповідає 17-річний Василь Кожухар. Хлопець пам'ятає всі подробиці аварії. Він єдиний з усіх потерпілих після наїзду вантажівки не втратив свідомості.

Жителя Тернополя, що перевозив через українсько-угорський кордон марихуану, засудили на 5 років

Вступив у законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно 29-річного жителя м.Тернопіль, який у 2011 році перемістив через угорсько-український державний кордон наркотики.

На Закарпатті зловили мігрантів з Вірменії

Вчора (23.10) в ході оперативно - профілактичних заходів працівниками відділу міліції міграційного контролю УМВС України в Закарпатській області спільно з представниками відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону було затримано двох чоловіків без будь-яких документів, що засвідчували б їх особу.

Прокуратура порушила справи проти батьків у Закарпатті

З початку року органами прокуратури області вже порушено 8 кримінальних справ за ознаками ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною), де внаслідок неналежного виконання батьками обов’язків настали тяжкі наслідки для дітей та 8 кримінальних справ за ч. 1 ст. 164 КК України ухилення від сплати аліментів на утримання дітей)відносно батьків, які отримуючи державну допомогу на дітей, не забезпечують їх найнеобхіднішим.

Будинок ужгородської лікарки обікрали на 200 000 доларів, 3 600 євро і золото

22 жовтня до ужгородських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася завідуюча одного з відділень міської лікарні.

Через територію України до Росії хотіли провезти самогон

364 літри домашнього самогону вилучено на митному посту «Дякове», що у   зоні діяльності Чопської митниці, у громадянина Сербії, який намагався незаконно перевезти алкогольний напій у каністрах через територію України до Росії.

4 постраждалих у ДТП у Закарпатті

Сьогодні, 22 жовтня, близько о пів на першу годину ночі на Іршавщині водій автомобіля «Mercedes-Benz» скоїв наїзд на групу пішоходів 16-18 років, які поверталися з дискотеки.

На Закарпатті вкрали авто одесита

17 жовтня 2012 року у період з 13 год. 30 хв. по 13 год. 50 хв. у місті Берегово поблизу одного з ресторанів було викрадено автомобіль марки «Lexus LX 570» чорного кольору.

Понад 2 тисячі блоків сигарет приховав українець у напівпричепі-рефрижераторі

Чопські митники спільно з прикордонниками у пункті пропуску «Тиса» попередили незаконне переміщення водієм вантажівки прихованих від митного контролю майже 43 ящиків тютюнових виробів.

Декана УжНУ, у якого знайшли "гербарій" з грошей, судитимуть за хабарництво

15 жовтня прокуратурою області скеровано до суду кримінальну справу по обвинуваченню декана економічного факультету УжНУ Василя Мікловди у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. (одержання хабара в особливо великому розмірі- карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна).

На перевалі перекинувся автобус. Є жертви

О 18.25 16 жовтня на Абранському перевалі Воловецького району Закарпатської області (722 км автодороги державного значення Київ - Чоп) водій мікроавтобуса «MERCEDES-BENZ 208D» (перевозив 6 пасажирів), рухаючись в напрямку міста Мукачево не впорався з керуванням, з’їхав у кювет по ходу свого руху та перекинувся.

Собака виявив зброю на кордоні у Закарпатті (ФОТО)

У неділю, 14 жовтня, прикордонниками в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Ужгород» під час спроби незаконного переміщення через державний кордон набоїв було затримано громадянина Словаччини.

За матеріалами СБУ засудили учасників незаконного переправлення афганських нелегалів

Апеляційний суд Закарпатської області залишив без змін вирок Ужгородського міськрайонного суду стосовно п’яти місцевих мешканців, які у 2011 року незаконно переправили нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Ужгородець не сплатив майже 400 тис. грн. податків

Підприємець здавав в оренду власне нерухоме майно площею понад 2000 кв.м. У податкових деклараціях без жодних підтверджуючих документів суб’єкт господарювання безпідставно завищив витрати та податковий кредит з ПДВ. Ні договорів, ні актів виконаних   робіт чи розрахункових документів орендодавець перевірці не надав.

За фактом ДТП у Мукачеві порушено кримінальну справу

З метою повного та об’єктивного дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди з автомобілем марки «BMW-525», який 5 жовтня виїхав на колію станції Мукачево, в результаті чого одна людина загинула і троє отримали травми різного ступеня тяжкості.

Податкова міліція Закарпаття викрила більше 60 злочинів у сфері оподаткування

Про це повідомив представникам ЗМІ перший заступник голови ДПС у Закарпатській області - начальник управління податкової міліції Євген Приндак.

Громадянка Казахстану намагалася провести трамадол через Закарпаття (ФОТО)

Минулими вихідними в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Тиса» прикордонниками припинено ряд правопорушень.

У Закарпатті затримали 7 мігрантів (ФОТО)

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат